עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ran B,

אז ככה : אבא שלי טס לניו יורק ועד כמה ערים בארה"ב ואח שלי מעוניין במיני דיסק. הוא ביקש ממני שאני אחפש לו משהו יחסית זול וטוב. הוא אמר לי שאולי SONY טובים בזה.. אז כנראה הוא מעדיף של SONY.. עכשיו, לי אין הרבה ידע בקשר למיני דיסק ולציוד אודיו, לכן באתי להתייעץ איתכם על איזה נגן אתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב. כמובן שיהיה ניתן להשיג אותו בארה"ב, כי משם אבא שלי קונה לאח שלי. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by amni,

אני מקווה שזה הפורום בו עלי לשאול את השאלות שמפורטות בסוף דברי אילו. לפני 10 ימים קניתי נגן דיוידי פיוניר DV320S . בבדיקה שעשיתי הסתבר שהמכשיר תקול לפחות בקריאת תקליטורי DVD הן בסרטים מסחריים (תקליטורי סרטים רגילים מספריית וידאו בנפח 8.5 גיגה) והן בתקליטורים DVD צרובים (4.7 גיגה סרטי DIVX ). הסרטים מנוגנים טוב בהתחלה אבל המכשיר ניתקע בזמן הצגת הסרטים (לאחר פרק זמן שבין 10 דקות ל- 60 דקות). המדיה של הסרטים תקינה לחלוטין (הסרטים קנויים חדשים לגמרי והצרובים הם על מדיה איכותית וצרובים במהירות איטית למדי). אין שום תקלה בהרצת אותם סרטים מכוננים על המחשב. הנגן של פיוניר ניבדק חלקית גם בהרצת סרטי DIVX על מדיה של 700MB והרצת סרטי DIVX על DOK USB עד עכשיו, בכל הנסיונות הללו הפ…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by MasterGal,

שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by KingYog,

יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Loui1410,

היי קניתי היום נגן MP3 של MPIO דגם FY600 256MB... אחרי שקניתי שמתי לב שהסלולה בו AAA ולא נטענת, ואני רציתי נגן עם סלולה נטענת.. וגם אין בו איקואליזר... אני חושב להחליף אותו בMPIO FL300 256MB או בiRiver iFP-790 256MB... מה אתם חושבים? להחליף אותו לאחד מאלו או שהוא בסדר גמור ואין צוריך להחליף? הנה הקישורים: MPIO FY600 - ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 iRiver iFP-790- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מה האוזניות המומלצות כאן לצרכים כלליים. כלומר, שיתאימו גם למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מעדיף שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות, הם יהיו נייחות, רצוי FLAT. תקציב עד 150-300 שקל, ללא חריגה מעל ה300. תודה.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by ShahafH,

ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על הסט 2.1 הזה אם למישהו יש כאן את הרמקולים בבקשה לרשום יתרונות וחסרונות על המוצר! תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by eladbu,

מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by dkaro,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by ==LION==,

ביום שישי קיבלתי את המכשיר ההמדהים והנפלא (15gb ;D) הזה והתוכנה שקיבלתי היא הmusicmatch jukebox אבל רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כאלה...ואם כן איזו היא הטובה ביותר ודבר שני רציתי לדעת מה הסיפור הזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את שם השיר לפני שמוסיפים אותו? כי אני לא יודע מה איתכם אבל אני תוקע את כל השירים שלי והוא מזהה אותם אפילו את שמות האלבומים שהם אפילו שלא כתבתי לאיזה אלבומים הם שייכים....

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by danielzy,

שלום, אני מחפש מערכת 5.1 למשחקים וקצת סרטים אבל בעיקר משחקים, עד 600 ש"ח הלוח אם - כרטיס קול שלי זה : Gigabyte EX38 גודל חדר 3x3 חלל. כמו כן מה ההבדלים בין X530 ו X540 של לוג'יטק, ומה הוארך של הכבלים האחוריים ב X540 האם כבלים מאריכים של RCA מורידים איכות ?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by Zeper,

אמא שלי עובדת בחברה שמפתחת את המחשב הזה: http://fit-pc2.com/wiki/index.php?title=Main_Page שיצא לא מזמן וכמתנה הביאו לה את המחשב. עכשיו יש לי בבית טלויזיה סוני 42 אינטץ שההורים שלי רוצים לחבר אליו את המחשב אבל אם תישמו לב במפרט המחשב : היציאה לחיבור מסך היא DVI-D ובטלוויזיה SONY שיש לי SONY BRAVIA יש רק חיבור VGA וגם יש לי מסך MAG רק עם חיבור VGA אז אין לי מושג עכשיו מה לעשות עם המחשב אלא אם כן יש כלשהו מפענח כדי לחבר את זה לחיבור סטנדרטי של VGA ?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזה והוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה) מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  17. ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ? קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3 סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגן תצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארת אקולייזר - 5 מצבים יציאת קדם מגבר לחיבור מגבר שעון דיגיטלי יציאת RCA הספק - RMS 4x25W תכונות ה - MP3 / CD PLAYER: 1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW 2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP3 3. בחירה ישירה של ספריות MP3 4. מציג שם השיר ID3-Tag 5. מנגנון טעינה אוטומטית 6. אנטישוק 20 שניות עבור MP3 7. דילוג קדימה/אחורה 8. Intro scan/Repeat/R…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by aquarius,

מה דעתכם על הרמקולים הבאים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9907 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9904 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9902

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by esJ,

שלום לכולם, יש לי מכשיר איפוד וידאו 30 GB אני צריך אוזניות שישמשו אותי בשמיעת המוזיקה בשעת אימון ספורט הכולל ריצה ואימון משקולות.. אשמח לתגובות מהירות ולהמלצה על אוזניות אולי משימושכם האישי, אשמח לקבל דגמים מסוימים והמלצות! חשובה לי איכות הסאונד והווליום..אני מוכן להשקיע כסף על מנת לקבל את זה.. בתודה אביתר

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  21. הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by naki,

התחדשתי באוזניות האיכותיות האלה... הן מתחברות לדונגל שמתחבר בצורת usb למחשב. האוזניות עובדות רק כשאני מחבר את שקע האודיו ישירות למחשב, עם הדונגל הן לא עובדות.. ופה כל הבאסה, כי עם הדונגל הן נותנות 7.1 ערוצים, וזה היתרון שלהן.. הדונגל מאיר, אז הוא כן מקבל חשמל, אבל האוזניות עצמן לא מגיבות... ניסיתי לחבר ליציאות usb 2 וגם usb 3 מאחורה וקדימה, כלום לא עובד... מה אפשר לעשות? לוח אם שלי asus z87 a מה אפשר לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by a1516a,

??? איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב.. תודה

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by Eli.P,

אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Shadowman,

יש כרטיס קול של קריאטיב 5.1 וכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. בתוכנה של קריאטיב, בבדיקה של הרמקולים כולם עובדים. אבל כשמפעילים שירים בווינאמפ או מדיהפלייר עובדים רק 2 וססאב. תודה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.