עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…

2. אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Ligi,

[h=1]שלום קניתי היום מסך טלוויזה של פאנסוניק וראיתי אותו והחלטתי לקחת אותו.[/h] אני צריך לקבל אותו במשלוח הביתה וראיתי שהדגם טיפה שונה ואני לא מצליח להבין מה הבדל בין 2 הדגמים. [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5[/h]VS [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5M[/h] בבקשה תעזרו לי להבין מה הבדל בניהם...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by Commintern,

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by KF,

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה.

7. Started by kyyle,

אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by denis20,

חשוב לי שיהיה יפה קטן איכות קול מצוינת ותוספות ... תודהההההההההההה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by edoson,

ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by Or ei,

שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by ShahafH,

ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על הסט 2.1 הזה אם למישהו יש כאן את הרמקולים בבקשה לרשום יתרונות וחסרונות על המוצר! תודה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??

15. המסך מיועד לצפיה בסרטים+חיבור PS3+חיבור למחשב. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by ==LION==,

ביום שישי קיבלתי את המכשיר ההמדהים והנפלא (15gb ;D) הזה והתוכנה שקיבלתי היא הmusicmatch jukebox אבל רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כאלה...ואם כן איזו היא הטובה ביותר ודבר שני רציתי לדעת מה הסיפור הזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את שם השיר לפני שמוסיפים אותו? כי אני לא יודע מה איתכם אבל אני תוקע את כל השירים שלי והוא מזהה אותם אפילו את שמות האלבומים שהם אפילו שלא כתבתי לאיזה אלבומים הם שייכים....

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. אתמול חיברתי כרטיס רשת למחשב ופתאוםפ שאני מעלה את המחשב רואים תצוגה עד שהוא צריץ את הוינדוס ואז פתאום נעלמת התצוגה ורשום no singel מישו יודע מה זה הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by codvir,

שלום לכולם יש לי מגבר ימאהה וכרטיס קול של קריאטיב עם יציאה דיגיטלית ו/או שלוש יציאות רגילות לקידמיים אחוריים וסאב. בהנחה שאני רוצה לחבר את כרטיס הקול ביציאה הדיגיטלית למגבר שלי איך ניתן לעשות זאת ולאיזה יציאה במגבר אני צריך לחבר זאת. אשמח לקבל גם אופציות נוספות, בגדול אני רוצה לקבל את אפקט חמשת הסרונד כמו בסרטים ובמשחקים. תודה דביר

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. אני צריך לקנות רמקולים עד 700-800 שקל. אני הולך לחבר את הרמקולים לדיוידי בסלון כך שצריך להיות סאונד טוב. כמובן שאני מדבר על סראונד כך שצריך 4/5 רמקולים + סאב. על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by andrei21,

המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by the-f-master,

יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by maverick,

יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by soheyrom,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב - ללא מיקרופון. ראיתי שיש מבצע בבאג ל AKG : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6786 אני שומע המון סגנונות מוזיקה - כולל טראנסים, האוסים וקלאסי איזה אוזניות מומלצות לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. אהלן בגדול אני חובב איכות מוזיקה, משתמש ברמקולים מתקדמים מאד של לוג'יטק ומאזין בעיקר בפורמט Falc . לא מזמן רכשתי אוזניות *נחמדות* מבית פיליפס (הם עלו לי כ- 200 ש"ח), אני לא מרוצה מהם במיוחד ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בסכום של עד 400 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח. עם האוזניות העביר נסיעות ארוכות למדי - נוסע די הרבה; חשוב לי שהן יהיו מועצבות יפה (עדיפות לצבע שחור), גדולות מה שנקרא (לא הקטנות של האייפוד) ואממ שהבאס ישמע נקי כמו גם איכות הצלילים. אשמח לייעוץ, המליצו לי על הדגם הנ"ל AKG K518, מה אתם חושבים? בן-

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.