אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר את זוג האזניות הנ"ל, חדשות באריזה. הבעיה היא שהמחיר שהוא רצה עליהם היה מאוד נמוך יחסית למחירים בחנויות ורציתי לדעת האם יש חשש לדאוג מזיופים מוכרים?, האם יש דרך לעלות על כך? תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר איפוד וידאו 30 GB אני צריך אוזניות שישמשו אותי בשמיעת המוזיקה בשעת אימון ספורט הכולל ריצה ואימון משקולות.. אשמח לתגובות מהירות ולהמלצה על אוזניות אולי משימושכם האישי, אשמח לקבל דגמים מסוימים והמלצות! חשובה לי איכות הסאונד והווליום..אני מוכן להשקיע כסף על מנת לקבל את זה.. בתודה אביתר
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אוזניות קשת לשימוש ביתי בלבד לא צריך מיקרופון שימוש לסרטים ומוזיקה שיהיו נוחות על הראש וכמה שיותר איכותיות אני מתלבט בין הרבה דגמים וחברות ואין לי מושג כל כך מה יותר טוב אז מי שיכול שימליץ בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הנגן הזה פשוט פיצי!!!!! טיפה יותר גדול משני מציתי זיפו. ממש הבדל קטן. יש לי תמונות - אבל לא יודע איך להעלות לאינטרנט. שמישהו יגיד לי איך ואני ישים פה תמונות. שאלה: אפשר לקבל המלצה לאוזניות? רק לא כפתורים.. ולא מהסוג שדוחפים לאוזן. רצוי גם בלי קשת. משהו איכותי. עד 200 דולר מקסימום, רצוי פחות. אם זה עם קשת... אז לפחות שזה יהיה קטן שאפשר ללכת עם זה... קשת מאחור זה סבבה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות היום ונעול על סמסונג הגודל צריך להיות 32 או יותר אם המחירים לא בשמים LCD כמובן לא חובה -FHD באמת אין לא צורך בזה חובה -חיבור VGA Component HDMI וגם חיבור רגיל ישן לכבלים אנלוגים אני לא זוכר את השם אולי FI או משהו אחר החוט הלבן המסריח הזה אם יש HDCP למסכים כאלו אז גם חובה לא בדיוק הבנתי אם זה רק במסכי מחשב או בכל המסכים בכל מקרה זה הכל אני לא יודע מה סמסונג מוכרת בארץ אבל אני צריך המלצות דחוף בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זה העמוד של הכרטיס http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2385&modelmenu=1 קראתי דעות פה על הגרסאות בסיס של הכרטיס הזה וברצוני לדעת האם הדגם הזה של אסוס מהווה כוכב נוסף בכרטיסי הקול מלבד ה 1212M. מבחינת מחיר\תועלת הוא ניראה מצויין אבל חברת אסוס לא מוכרת לי מתחום כרטיסי הקול. אני יודע שמבחינת פונקציות הוא משתווה ל1212M אבל אשמח אם יש ביקורות יותר אמינות מדעות שלי. תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים... השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה? כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא. תודה
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בשביל משתמש ממוצע כמוני... כ.קול של EPOX 8RDA+ מה אתם אומרים עליהם?: Genius SW 5.1-Channel Surround Sound System ב 480 שקלס או אלה: Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System ב 440 שקלס ומה ההבדל ביניהם ד"א אני לא ממש מבין בזה...
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי את ה Logitech X540 וכשאני לא על מצב מטריקס ואני שומע מוזיקה נגיד בWINAMP אני לא שומע בסנטר בכלל הוא לא מוציא אבל כשאני רואה סרט למשל הוא מוציא.. זה תקין? שאלה שניה זה איך אני יכול לדעת שהדרייבר קול שלי מעודכן והכל כמו שצריך? יש לי רילטק שאלה אחרונה זה את האוזניות משנה איפ]ה אני מחבר? לקונטרולר של הרמקולים או ישירים למחשב? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור.. עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG... או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו') תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-