אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי באייבורי את ה-SOLO6C. הכל עבד מצויין עד אתמול, פתאום הם הפסיקו לעבוד. החליפו לי אותם לחדשים, ובחדשים יש בעיה אחרת שלא הייתה בקודמים שנוצרים עיוותים בסאונד, במיוחד עם באסים, אך גם לא בעוצמה חזקה במיוחד (גם בחצי מהעוצמה המקסימלית). כתבתי לאייבורי והתייעצתי איתם מה לעשות. לזכותם של אייבורי ייאמר שחזרו אלי מהר מאוד והציעו לי להחליף לזוג נוסף של SOLO6C או לדגם אחר וכאן ההתלבטות שלי. הרמקולים הקודמים שלי (כרגע אני משתמשת בהם במקום ה-SOLO6C התקולים) הם Altec Lansing FX 6021. האם להישאר עם ה-FX 6021 או להחליף לדגם אחר? אם להחליף אז האם לקחת זוג SOLO6C שלישי או לקחת רמקולים אחרים באותו טווח מחירים (+- 100-200 ש"ח)? האם יש רמקולים אחרים מומלצים בטווח המחירים…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך מתקינים ? , איזה דברים כדאי לדעת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
או שזה גורם לריצודים במסך..?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ביום שישי קיבלתי את המכשיר ההמדהים והנפלא (15gb ;D) הזה והתוכנה שקיבלתי היא הmusicmatch jukebox אבל רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כאלה...ואם כן איזו היא הטובה ביותר ודבר שני רציתי לדעת מה הסיפור הזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את שם השיר לפני שמוסיפים אותו? כי אני לא יודע מה איתכם אבל אני תוקע את כל השירים שלי והוא מזהה אותם אפילו את שמות האלבומים שהם אפילו שלא כתבתי לאיזה אלבומים הם שייכים....
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות מהסוג הזה לפעילות ספורט איזה דגמים מומלצים תודה והמשך שבת מהנה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב ראיתי שהרבה כאן ממליצים על הנגן הזה ואני מאוד מעוניין לקנות נגן בעתיד המאוד קרוב, אז רציתי לשאול מספר שאלות על הנגן על מנת להיות סגור על עצמי לפני שאני קונה אז קודם כל, ראיתי הרבה דיבורים על זה שיש גירסא אמריקאית ויש גירסא אירופאית אז רציתי לדעת, מה ההבדלים? הבנדל שונה? אם כן, במה? חוץ מזה, מה יש בבנדל? האם שתי הגירסאות תומכות בעברית? האם הן תומכות בעברית גם בשמות וקבצים וגם בID טאגס או שרק באחד מהם? האם צריך להפוך את שמות הקבצים בשביל שזה יראה טוב? האם צריך להפוך את הID טאגס כדי שהן יראו טוב (בעברית כמובן)? אם מכשיר אמריקאי אינו תומך בעברית, האם החלפה לfirmware אמריקאי תוסיף תמיכה בעברית? מה אפשר להרוויח מהתקנת firmware של גירסא שונה? מה ההבדלים ומה אפשר להפסיד מכך? …
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות את אחד מהדגמים האלו, microlab x15 \ x23 לחיבור למחשב הבעיה היא שראיתי תמונה של החיבורים למערכת והכל חיבורי RCA. יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלו למחשב ולהנות מ5.1 או שהדרך היחידה היא דרך חיבור STEREO אם מישהו רכש את הרמקולים האלו וחיבר למחשב בצורה של 5.1 שישלח לי הודעה פרטית אני אשמח לקצת עזרה בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, קניתי ipod touch לפני כמה ימים והחלטתי שאני רוצה להשקיע באוזניות טיפה יותר רציניות. חשוב לי העיצוב, אהבתי מאוד את העיצובים של skullcandy. איך האוזניות שלהם? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מערכת סראונד שתתאים לי בעיקר לצפייה בסרטים ולמוזיקה. ההתלבטות שלי היא בין שני המערכות הללו, אני יודע שה G500 עם 310 RMS וה G51 עם 160 RMS . יש הבדל באיכות השמע בין שני המערכות האלו? או בעוצמת הווליום? יש לי חדר יחסית קטן ואני בהתלבטות בין המערכות הללו. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש כרטיס קול של קריאטיב 5.1 וכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. בתוכנה של קריאטיב, בבדיקה של הרמקולים כולם עובדים. אבל כשמפעילים שירים בווינאמפ או מדיהפלייר עובדים רק 2 וססאב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי ברשת אוזניות CX 380 Sport II ויש את גירסת ה CX 380 כדוגמא http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX380...QQcmdZViewItem לעומת http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-Sennh...QQcmdZViewItem המחיר דיי משמעותי, אבל אני לא מוצא את ההבדל בביצועים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-