אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
תקציב: 300-400 ש"ח אוזניות - אין העדפה... כדברי חבר שלי: שהדיסקים לא יקפצו בנסיעות, לא כרבים מהדיסקמנים שמפרסמים אנטי שוק גבוה אך הלכה למעשה קופצים בריצות נסיעות וכד', ווליום גבוה יחסית ואפשרות הרצה קדימה בשיר עצמו ובנוסף שמחירו יהיה בטווח הנ"ל ללא חשיבות לשם המותג. תרגום עבורכם: חוצץ נתונים גדול, נצילות גבוהה של האוזניות... וכן, כבר ניסיתי להסביר לחבר שלי את חשיבות המותג :-\ 10x!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר לחדר בעיקר לשמיעה ועריכת מוסיקה... איזה ריסיבר כדאי לקנות מבין השלושה ולמה? Denon 1804 Harman Kardon AVR230 Marantz SR5400 אני מחבר אליו רמקולים לוייניים של Morel כל רמקול 100w
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , רציתי לשמוע את הדעות של האנשים שיש בפורום על כמה דברים קודם כל אני עוסק בעריכה ויצירה בקיובייס אני מחפש רמקולים טובים בשביל סאונד מדוייק ואיכותי ומודגם בכל התדרים (לא חייב להיות חזק במיוחד) התחלתי לבדוק את האפשרויות בחלילית (חנות למוסיקה) , הדבר היחידי שמצאתי זה מוניטורים קטנים של M-AUDIO AV40 . הם נחמדים , אבל הבעיה שהם לא יורדים לתדרים שאני צריך (?! איך זה יכול להיות אם זה רמקולים מקצועים של אולפן) התחלתי לחפש הלאה , ומצאתי ביקורת על 5 הרמקולים הכי טובים לבית. ביניהם עצרתי על Z2300 או SOUNDSTICKS או הAV40 איזה לבחור אין לי מושג ... התקציב במקרה הוא עד 1000 ש"ח עכשיו הבאיה השניה היא מיקום הרמקולים , הנה תמונה של החדר סימנתי 2 אפשרויות ה…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספר מכשירים בעלי יציאה/כניסה אופטית ובמהלך השנים נעלמו לי הכיסויים השחורים הקטנים האלו. יש למישהו מושג מהיכן אפשר להשיג מכסים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות את אחד מהדגמים האלו, microlab x15 \ x23 לחיבור למחשב הבעיה היא שראיתי תמונה של החיבורים למערכת והכל חיבורי RCA. יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלו למחשב ולהנות מ5.1 או שהדרך היחידה היא דרך חיבור STEREO אם מישהו רכש את הרמקולים האלו וחיבר למחשב בצורה של 5.1 שישלח לי הודעה פרטית אני אשמח לקצת עזרה בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתחובר ישירות לכרטיס קול HD של ASUS P5K-E חשבתי ללכת בכיוון של ה 530 או 540 , רק מה ההבדל בניהם שיש כזה הפרש של כסף? הם שווה לקנות מערכת רמקולים אחרת בסכום הזה?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ליSound Blaster Live Value והתקנתי את הדריויר האחרון של ה-xp והוא אומר שמה ששם הכרטיס הוא Sound Blaster Live D800 מה זה בדיוק אם אני קניתי את הכרטיס Sound Blaster Live! Value מישהו יכול להסביר לי גם מזה ה-Value הזה ???
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זוג רמקולים אחוריים לתלייה מהתקרה אבל בסכום של כ- 600 ש"ח וכמובן הכי איכותיים שאפשר . השאלה אם יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום! ממה שראיתי פה אתם בדרך כלל לא עוסקים פה באוזניות יחסית זולות , אבל בכל זאת אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה זוג מהשניים הנ"ל יותר טוב וכדאי. אני מתכנן להשתשמש באוזניות גם בבית וגם בחוץ, אז חשובה לי הנוחות כמעט כמו הסאונד -יש לי את הAKG 404 ואני נורא אוהב אותן הבעיה שהן לא מאוד נוחות אחרי האזנה ממושכת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס audigy2 עם רמקולים 4.1 ישנים של creative (סדרת cambridge הישנה). מידי פעם הווליום יורד ואחרי כמה זמן הוא חוזר חזרה לווליום הגבוה. אני שומע את זה בעיקר כשאני שומע עם ווליום חזק. אני לא יודע אם זה קורה גם בווליום חלש (או שאני שומע מוזיקה או שלא). זה קורא לי גם עם winamp וגם עם WMP11 המחשב מפורמט וזה עדיין חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-