אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רמקולי YAMAHA דגם NX-GX3 די ישנים אני רוצה לחבר אותם למחשב ויש לי מגבר עם 2 חיבורי RCA אפשר לחבר אותם בדרך כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן. העניין הוא כזה. יש לי מחשב עם רמקולים נפלאים - creative inspire 2.1 פשוט נפלאים. במערכת שלי בסלון נשרפו הרמקולים וחשבתי להעביר אלו של המחשב למערכת-לפחות באופן זמני. האם זה אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית lg שקניתי ב 200 דולר בדיוטי פרי והיא באה עם חמישה רמקוךים וסאב יש אפשרות לחבר אותה למחשב שלי? ואם כן מהו החיבור שאני צריך. תודה.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים 2.1 כלומר שני רמקולים ו-sub קטנים ונחמדים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב. בעיקרון אפשר להגדיר בתוכנת שליטה על הקול שהגיעה יחד עם ה-Motherboard רק 2-4-6-8ch ולא 2.1 ... ניסיתי בהתחלה לחבר תחת הגדרה של 2ch כאשר היציאה לשני הרמקולים הייתה דרך ה-sub (יש לו יציאת out) - שמעו בסדר. אחרי זה ניסיתי תחת ההגדרה של 6ch (שרק בה היציאה של ה-sub עובדת) לחבר את ה-sub ליציאה אחת ואת הרמקולים ליציאה אחרת - שמעו לא משהו. השאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את זה כך שזה יהיה באמת 2.1 ולא כמו הקונפיגורציה הראשונה ... ? עדיאל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...לאחרונה קיבלתי רמקולים של לוגיטק 2.1 אני רוצה לחבר אותם לנייד...יש אפשרות כזאת?... לעניות דעתי או שיש מפצל או שאין אפשרות כזאת.. המקום היחידי שאפשר לחבר אותם זה לחיבור של האוזניות..עכשיו יש שתי בבנות אבל רק כניסה אחת...ועוד דבר...באחת שאני מחבר אני שומע רק את הסאב ובשניה רק את הרמקולים אבל בעוצמה ממש חלשה בלי אפשרות להגביר... תודה... ואגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קצת יותר משנה, קניתי רסיבר של Marantz, מדגם SR7000, רסיבר מצויין מבית מרנטז, אבל לא בשביל זה אני פה. אני כרגע מתכנן לקנות רמקולים חדשים, קצת אחרי החופש הגדול אולי. אני די מתכנן על ה-Wharfedale Evo20. עכשיו מגיעה הבעיה! התנגדות הרסיבר שלי היא 8 ohm, בזמן שהתנגדות הרמקולים הללו היא 6 ohm. אני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר שלי. ואם לא, מדוע? האם אני חייב רמקולים שיהיו בעלי התנגדות של 8 ohm? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים Microlab Solo 7c וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועד שאני אקנה כבל RCA2RCA יש ברשותי כבל של RCA2PL. אני מחבר את הכבל מהרמקולים לכרטיס קול ביציאת ה Headphones שלו ובינתיים יש סאונד תקין אבל אני רוצה להתייעץ איתכם בכדי להבין האם אני גורם לנזק? אני מבין שבחיבור אוזניות יש מגבר (אם אני לא טועה) וגם לרמקולים יש מגבר פנימי ואני מפחד שאני הולך להרוס או את הכרטיס קול או את הרמקולים או את שניהם. בנוסף, ברמקולים יש אפשרות של PC ויש אפשרות של AUX. האם זה משנה באיזה מהתצורות אני בוחר? אני יודע שבשני המצבים יש סאונד אבל אני לא מבין אם יש הבדל ולמה בכלל AUX משמש. יותר הגיוני בעיניי לחבר בתצורה של PC אבל אני מנסה להבין למה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להעביר תעלה מתחת לרצפה לאורך הסלון, וחשבתי שבמקום להעביר שם את הכבל של הרמקולים האחוריים ופשוט לחבר קצה אחד למערכת וקצה שני לרמקול, אולי כדאי להריץ את הכבל בתעלה ולעשות שקעים לחיבור RCA או בננה, ואז לחבר לרמקולים חוט קצר עם תקע. האם זה יוסיף התנגדות משמעותית או עלול לפגוע באיכות הצליל? יש בכלל שקעים כאלה שאפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני רמקולים גדולים "בוקסות" מעץ שקיבלתי משכן שלי, אני רוצה לחבר אותם איך שהוא לרמקולים שיש לי במחשב ואני לא יודע איך, אני פיצלתי את החוטים של הבוקסות וראיתי שיש ככה: חוט אדום חוט לבן וחוטים דקים בין שני החוטים (אדום ולבן) איך אני יכול לחבר אותם למחשב? או למערכת רמקולים עם סאבוופר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבל שלי קנה רמקולים של קריאטיב, אינספייר 2.1 2400 ויש לו כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 מצאנו זוג רמקולים (יחסית ישן), סטריאו, ותהינו אפשר אפשר לחבר את הכל ביחד וליצור מערכת 4.1. מה דעתכם? אפשר? אם כן, אז איך?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-