עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, יש לי שאלה, אשמח אם תענו לי. קניתי לאחרונה DVD של Pioneer דגם DV400 (אגב- מי ששמע עליו- הוא מומלץ?) יש לי ממיר של HOT בחדר... בשידה יש מקום אחד בסה"כ לשים את שניהם, והשאלה: האם זה בטוח לשים את הDVD מעל הממיר או ההפך? מכיוון ששני המכשירים הם מכשירים חשמליים ושניהם פולטים חום , אני חושש שהדבר יגרום להתחממות המכשירים... אם זו שאלה של פתחי אוורור - בDVD יש פתחים ממש קטנים למטה, בממיר יש פתחים למעלה (גם למטה טיפה נראה לי) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. אני מחפש המלצה לאוזניות למחשב עם כרטיס X-Fi של Creative ללא מגבר ייעודי עד 1,000 ש"ח לשמיעת מוסיקה. יש לי כרגע את ה- Steel Series אבל כל הצלילים הגבוהים נשברים. חייב להיות זמין בארץ. יש הצעות? (אם יכולתי, היתי מזמין את ה- Audio-Technica ATH-A900 אבל אני מעדיף שלא ליבא אותם באופן פרטי)

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. ההתלבטות כרגע היא בין: SpeedLink Medusa 5.1 SpeedLink Medusa 5.1 Home SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer Icemet Siberia המטרה העיקרית היא גיימינג (FPS ומשחקי RPG למיניהם) חייב לכלול מיקרופון באיכות סבירה פלוס (לונטרילו ומשחקי רשת תומכים) אני אשתמש בזה גם למוזיקה מידי פעם, ולסרטים כמעט בכלל לא, אבל אם הסתדרתי במוזיקה עם הרמקולים שמובנים במסך שלי, גם איכות של אוזניות גיימינג תיהיה הרבה יותר ממספיקה. אוזניות קשת, יתחברו רק למחשב (כרטיס קול מובנה, מפרט בפרופיל, 5.1 ערוצים בכרטיס אם אני זוכר נכון) צריך ליהיות מאורר, ושישמעו אותי מבחוץ כמה שפחות, אבל אם זה אפשרי שאני אשמע ברמה מסויימת מה קורה בחוץ (שאני לא אפספס טלפונים ודברים בסגנון) תקציב של כ400 ש"ח, אני מוכן לחרוג עד ל450 אם שוו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by ben060,

האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום רב, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך LCD, כנראה "20/22 רחב, וכרטיס מסך ATI 3850. בנוסף יש לי כרטיס קול Audigy. כרגע יש לי בבית HOT, אבל אני מתכנן לעבור ל- Yes מתישהו (אם זה משנה). מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לצפות באמצעות המסך של המחשב בטלויזיה באיכות טובה, וגם לנצל את הרמקולים 5.1 שיש לי בחדר (Z-640). השאלה שלי זה איזה כרטיס טלויזיה בדיוק אני צריך, איזה חיבורים צריכים להיות לא? ואיך אני מכסה את העניין של הקול. להחליף כל פעם חיבורים לא בא בחשבון. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בין המחשב בתור PC לבין שימושו כטלויזיה. האם לדוגמא Media Center Edition יעזור לי פה? אני רוצה להריץ גם משחקים כמובן, ואת שאר התוכנות הרגילות כמו וורד וויזואל סטודיו וכו'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. אני צריך הצעה לרדיו דיסק לרכב, משהו איכותי, בגלל שאני לא מבין בזה אני אגיד מה אני צריך שיהיה לו, ואשמח אם מישהו יעזור: 1. שיתמוך בMP3, ז"א אם זה אפשרי שאני אוכל להכין דיסק של 250 קבצי MP3 [כמובן קבצים חוקיים לצורך הענין] (ז"א לצרוב כדיסק מידע ולא כמוסיקה שאז אפשר רק 80 דקות) ולנגן את זה. 2. נחמד אם יהיה שלט 3. אם אפשר גם רמקולים, לGOLF תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שלום, יש לי מערכת KENWOOD אחת החזקות עם רמקולים וסאונד סוף הדרך חיברתי אותם למחשב עם כבל ואני שומע דיי מעפין עם הרמקולים דרך המחשב, מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה ? כי לא נראה לי שככה זה אמור להיות... הסאונד במערך ממש טוב. רציתי לשאול אם אתם חושבים שאפשר לשחק אם קצת הדגרות שישמע קצת יותר טוב . מה דעתכם?? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by eranir,

שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. סאפ יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster Live 2.1 ורמקולים 5.1 של KOSS.. קיצר FRONT אחד נהרס , שאולי זאת הסיבה לבעיה: אבל נגיד כשאני שומע באוזניות הכל סבבה - שומעים את כל הקטעים, אבל ברמקולים- לא שומעים ערצים מסויימים, וקורה שאני לא שומע גיטרה כל השיר או שירה מצד ימין\שמאל כזה.. ככה שאני מנחש שזה מהרמקולים כי באוזניות זה מצליח..אז השאלה אם זה הגיוני? אם יש דרך לשנות את זה (להגדיר במחשב?) או שפשוט לקנות רמקולים 2.1 וזה יפתור את הבעיה? תודהה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Double-U,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים רגילים יחסית עד 100 ש"ח מהחנויות IQPC, KSP, וIVORY חחח. עדיף שיהיה כניסת אוזניות מהרמקולים. ואלה הרמקולים שהיו לי מקודם אז אני מחפש משהו כזה. http://img81.imageshack.us/img81/915/multimediaspeakersystemix7.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. האם אפשר להפוך ת'ארד דיסק מהמחשב הישן למקליט ישירות מהטלוויזיה, הדיסק אי די איי לא סאטה והדיוידי המקליט יש עליו חיבור יו אס בי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Psy,

איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. Started by aavichai,

שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  21. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, השתמשתי בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים בעיקר... [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, אני משתמש בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים. [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים