אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד אני מוצא תשובות בפורום הזה לכן אני מקווה גם הפעם שיהיה כך ברשותי מחשב נייד gigabyte מדגם w566n בעל כרטיס קול HD Audio עם יציאת אוזניות (ירוק) מיקרופון (אדום) וליין (ירוק). בנוסף יש לי רסיבר מדגם Yamaha RXV461 עם מגוון יציאות שניתן לראות בקישור זה: http://www.yamaha.com/yamahavgn/Images/YEC/AV_Receivers/Views/BP_RX-V461.jpg השאלה שלי איזה כבל והגדרות אני צריך כדי לשמוע מהמחשב בסראונד (5.1)? כמו כן אם אני מחבר לחיבור יו אס בי ברסיבר דיסק און קי עם שירים האם אני אמור לשמוע בסראונד? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג מעט את חווית הצפיה שלי (כרגע משתמש בHD חיצוני לחיבור לטלויזיה) ע''י חיבור המחשב לטלויזיה ב-HDMI ורכישת מגבר ורמקולים (סטריאו, לא סראונד). ועולה לי השאלה- איך לחבר את הכל נכון? המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI, המגבר יתחבר לטלויזיה עם עם יציאות האודיו והרמקולים בתורם יתחברו למגבר? יש פתרון יעיל וחכם יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים 5 רמקולים + סב וופר יש לי עוד סאב וופר גדול מאוד אני יקנה לו מגבר אבל אני צריך איך שהוא לחבר אותו כרמקול למערכת קולנוע ביתית
-
- 26 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר סאב וופר שבניתי לרסיבר Marants sr-3000 אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר אותו ליציאה מיוחדת כין נעבדה לי החוברת הדרכה מה הסיכוי שיש בכלל יציאה כזאת כי הרסיבר מלפני שלוש שנים. תודה מראש Cooler-master
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב נראה לי כי יציאת subout ברסיבר שלי לא תקינה..בדקתי את הסאב ואת הכבל והכל נראה תקין ברצוני לחבר את הסב בדרך אחרת ..אשמח לעזרה בחיבור ? מצורף תמונות פאנל אחורי של הרסיבר ושל הסאב המון תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם החיבור של הסאב למגבר חיברתי כמה פעמים לרסיבר ובדקתי במחשב הפעלתי אותו גם דרך הרסיבר הגברתי אותו עד הסוף בווליום של הסאב ועדיין אין תגובה בכלל שמחברים את הסאב לdvd הוא עובד אולי צריך כבל מסויים משהו?? בבקשה עזרה דחוף! זה השם והדגם של הרסיבר והסאב: רסיבר: jvc rx-5022v סאב: tonsil zgm-60-25a זה סאב עם הגברה תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 5.1 רמקולים בחדר שמחוברים לרסיבר בחדר, אני מעוניין לשדרג את הסאבוופר שלי (עד עכשיו בקושי שמעו ממנו, כמעט ואין הבדל בסאונד) אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא סכום גדול של כסף. ראיתי שרוב הסאבוופרים עולים 800+, לפני כמה ימים שמעתי אצל חבר מוזיקה במערכת MicroLab FC330 שזה סאב שיש בו מערכת שמע + 2 רמקולים לחיבור למערכת (לסאב) ושומעים ממש מעולה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הסאב ואת הרמקולים לרסיבר שלי? תמונות של החיבורים מאחורה (דרך גוגל): לינק 1 לינק 2 אני רוצה לחבר את הסאב לחיבור המיועד לו ברסיבר ולגבי הרמקולים הקטנים הבנתי שאפשר לקנות מתאם בננה לחיבור של רמקול. שימו לב שהמחשב שלי מחובר דרך ח…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני מצליח להשיג סאב וופר של חברת jbl עם הקופסה שלו והכל, (הסאב הוא אחד כזה שמרכיבים ברכב) אני יוכל לחבר אותו למגבר 5.1 ערוצים שלי של ימאהה? יהיו עם זה בעיות? מה ההבדל בין סאב כזה לסאב של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר (ארבעה ערוצים) הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2...ifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm הPREAMP מחובר אל המגבר עם כבלי Y שמפצלים כל ערוץ לשניים במגבר. כל רמקול מחובר למגבר ב2 זוגות כבלים לLOW ולHIGH בתצורת BIAMPING. המידים והטרבלים של המערכת מעולים אבל הבאס קצת לוקה בחסר. אני מעוניין להוסיף סאבוופר כדי לשפר זאת. עד כמה שאני רואה אין לי יציאה לסאב מהקדם מגבר. ישנן יציאות "to surround process unit" ויציאת video (?) בודדת מתחת ליציאות הR/L למגבר כמו שרואים במפרט כאן. בהנחה שאכן אין לקדם מגבר יציאה לסאב, האם כדאי לי …
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי כבל RCA. חיברתי אותו לפלסמה, עכשיו לאן עליי לחבר אותו במחשב ? ולאחר החיבור האם אני צריך להגדיר דברים במחשב או בטלוויזיה?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסטרימר הנ"ל. [http://www.bug.co.il/xtreamer/spec.html] האם אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר אותו למסך מחשב - Dell2209WA? את הוידאו חשבתי לחבר עם כבל HDMI2DVI ואת הסאונד אני אחבר לרמקולים כלשהם. ד"א אין לו כניסה של רמקולים סטנדרטים של מחשב, נכון?
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור USB ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת Av בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI , אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית בסיסית של פיונר דגם pioneer dv-202 וברצוני לקנות סטרימר, שהמטרה שלי שיראו וידאו באיכות HD וישמעו קול 5.1. אך הבעיה היא שיש לי רק יציאה אחת של HDMI ברסיבר. מה לפי דעתכם אני יוכל לעשות כדי לחבר את המשולש סטרימר טלוויזיה ורסביר בדרך האיכות ביותר? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים של 120 מחוברת למחשב. עכשיו קניתי מערכת קולנוע ביתי של lg לסלון אבל לא נראה לי שאני צריך את ה-2 רמקולים האחוריים. ואני רוצה לשים אותם בחדר שלי,אם אני מחבר אותם למערכת זה יחליש את העוצמה של הרמקולים האחרים? ואיך אני מחבר אותם כי במערכת שלי יש2 חיבורים רק ל-2 רמקולים...
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-