אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מניח שאילו מכם אשר מתעניינים קצת בתחום כרטיסי הקול מכירים את תוכנת RMAA. בין אם זה מהביקורות שביצעתי כאן באתר, ובין אם זה ממדידות לרכיבים חיצוניים (מגברים בשרשור לכרטיס לדוגמא). עם הזמן, כשבדקתי כרטיסי קול, דאגתי לשמור את התוצאות. למרות שברור כי יש גבול למה שמספרים יכולים לספר, גם להם יש חשיבות. מדידות של כרטיסים הינם דבר חשוב בכדי לעמוד על איכות רכיבים ותכנון מעגל, על כמות רעשי הרקע, זליגה בין ערוצים, ועוד. המידע שישנו בידיי כרגע הוא מדידות של כרטיסים הבאים: Asus Xonar D2 Razer Barracuda EMU 1212M Creative X-Fi XtremeMusic Realtec ALC850 אני רוצה כאמור, לבנות מאגר של מדידות על כרטיסים רבים ככל הניתן בכדי שנוכל לפרסם אותו כאן והוא יהיה מעין "מאגר ידע" של כ…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז כך אני עומד ליקנות בקרוב נייד חמוד לשימוש אישי... MSI GX600. אני רוצה לחבר אותו לLCD שאני עוד לא החלטתי אבל עתיד ליקנות... כמו כן הנייד יהיה מחובר ל דיסק חיצוני גדול שבו אני אוכל לישמור את אוסף הANIME שלי... הבעיה היא כיצד אני מצליח להוציא מהכ.קול הבינוני- של הנייד צלילי יותר טוב שיפאר את ה X-540 שאני גם אמור ליקנות? אגב מישהו יכול להמליץ לי על 5.1 אחר שמיתיימר ליהיות טוב יותר? בגבול ה1K...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת סטריאו בבית, והגעתי למסקנה שאני לא צריך אותה, כי אני יכול לנגן הכל מהמחשב. למעשה אני צריך רק את הרמקולים ולא את המערכת עצמה. חיברתי את המחשב ישירות לרמקולים דרך היציאה של האוזניות ושמעו חלש מדי (בטח לא מפתיע אתכם, מנוסים שכמותכם). השאלה שלי היא איך אני גורם למוסיקה מהמחשב להגיע לרמקולים ושהווליום יהיה חזק מספיק, בלי לחבר בניהם מערכת סטריאו שלמה (עם CD, רדיו, וכו וכו).
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הנקודה החשובה היא אם מישהו מכיר חנות אשר מחזיקה במוצר פיזית שאני יוכל ללכת לראות לפני שאני קונה??????????????
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים למחשב תקציב עד של 200 ש"ח. תודה מראש- יוסלה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבל מהרייסיבר למחשב 2 בננות לאחד למחשב באורך 5 מטר עד 200 שקל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השימושים הם גיימינג וגם מדי פעם סרטים. הרמקולים שאני שוקל הם: 1) JBL CREATURE II 2) ALTEC LANSING VS2421 3) אולי להזמין LOGITECH Z4 מחו'ל, מצאתי אותם במחיר מציאה של 50$ מה שכולל מיסים ומשלוח אמור להיכנס לתקציב. לינק - http://www.geeks.com/details.asp?invtid=Z-4I&cat=SPK (אני מקווה שכשהם יחזרו למלאי המחיר לא יעלה). לא ראיתי השוואה ישירה ביניהם ולכן אני מתקשה להחליט וגם על האלטק אין כמעט ביקורות והם עולים הרבה פחות מהקריצ'ר בחו'ל. הוצעו לי גם הרמקולים האלה - http://www.theaudioinsider.com/product_info.php?products_id=89 וגם הרמקולים המדפיים האלה בצירוף מגבר: א. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?type=product&tab=7&id=1138085354138&skuId=7705307&chil…
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אמא שלי טסה אז היא קונה לי מהדיוטי פרי. http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=62 אני משתמש בכרטיס קול המובנה בלוח אם Gigabyte P965-S3 קראתי הרבה פוסטים בפורום ועדיין לא הגעתי להחלטה, אני די סגור על הSoundstick II אבל התגובות עליהם פה פושרות. אז השאלה היא האם בשביל לשמוע מוזיקה בעוצמות נורמליות,ובאיכות טובה הם יהיו טובים? ואיך הם בהשוואה לFX6021 ול JBL CREATURE 2.1
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול שיתאים לגיימרים .... אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח , אבל עדיף פחות כרגע יש לי creative 7.1 se ואני מחפש איכות הרבה יותר גבוהה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-