עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by udicol,

כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  2. איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נמצאת בחזקתי מערכת סטריאו ,לא יודע אם היא ישנה או חדשה אבל יש בה משהו מעצבן ! הרמקולים מתחברים למערכת בעזרת חוטים בלי פין בסוף (מקווה שאני מגדיר את זה נכון) אני מחבר חוט חשמל חשוף כזה לתוך המערכת עם שיניים אדומות ושחורות אם זה עוזר לכם להבין את המצב ... ממש כמו אדם קדמון עכשיו לבעיה איך אני יכול לחבר רק את הרמקולים למחשב שלי ? במערכת אין בעיה לחבר רמקולים מוזרים כאלה עם חיבורים מוזרים למחשב לפי השכל העקום שלי קצת יותר קשה יש איזה שהוא מפצל ? משהו ? מישהו ? חיים טובים ! תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו למוזיקה נטו ואני רוצה לסגור את כל הקצוות לפני שאני עושה את זה. לפני כמה ימים גיליתי את מה שנקרא DAC ורציתי לדעת מה יוציא סאונד טוב יותר: חיבור DAC למחשב ע"י USB וחיבור הDAC למגבר באמצעות כבל RCA או לקנות את הASUS Xonar D1 ולחבר את המגבר ישירות לכרטיס הקול באמצעות כבל RCA ל3.5מ"מ? רציתי גם לדעת מה איכות השמיעה של קבצי flac ביחס לcompaq disc(בהנחה שהוא אחד טוב)?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רוצה לפתוח בהתנצלות שאין לי מושג לאיזה פורום זה שייך ואם לא לפה אז בבקשה להעביר את זה לפורום כללי או משהו לא לנעול עכשיו יום שישי אז אין עם מי לדבר ב YES עד ראשון בצהרים בקיצור ולעניין חיברתי את האדום לאדום את הלבן ללבן לחברתי למערכת סטריאו ואני שומע רק מרמקול אחד.. למה? הרמקולים בסדר ושאני מחבר אותם הפוך אז שומעים מהשני..

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. לאחרונה קניתי מערכת רמקולים נחמדה של ארבע רמקולים סאב ומגבר (בתוך הסאב) לא הכי הכי טוב, אבל עדיין סביר בהחלט... רציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד אני יכול לחבר את הרמקולים האלו לממיר הדיגיטלי של הכבלים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח. הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול) יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים. יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד. ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. יכול להיות שזה פשוט מאוד, פשוט הרבה זמן לא התעסקתי עם זה. יש PS3, מחשב נייח חדש שהורכב לפי מפרט. שניהם צריכים להתחבר למסך הזה: http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32ES5500KXXU ולמערכת הקול Z906 של לוג'יטק : http://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-Z906 מה שחשבתי עד עכשיו זה מהמחשב למסך זה HDMI, מהפלייסטיישן למסך זה עוד HDMI. בשביל הסאונד כדאי לחבר עם שני כבלים דיגיטליים אופטיים או שיש דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by the_gamer,

שלום חברים יש לי מערכת קולנוע ביתי 5.1 ואני רוצה לחבר אותה למחשב (7.1) כדי שאני אוכל לשמוע (במשחקים וסרטים ) ב - 5.1 איך מחברים , ומה צריך להגדיר ?? תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by g1zey,

אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  20. כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?

21. יש לי מגבר של Marantz שאליו מחוברים שני רמקולים קדמיים, שני אחוריים וסנטר אחד, קניתי את הכבל של החיבור האנלוגי(אדום, לבן) שמתחבר למחשב וחיברתי אותו. עכשיו כל החיבורים בסדר תקינים של הרמקולים למגבר ושל המגבר למחשב, ואני חיברתי את הכבל שקניתי רק לרמקולים הקדמיים(כי הבנתי שצריך עוד כבלים אם אני רוצה לסנטר ולאחוריים) ליציאה הירוקה במחשב של הסטריאו. הבעיה היא שלא שומעים כלום ברמקולים, בדקתי הגדרות סאונד במחשב והכל ולא יודע מה כבר יכול להיות.. תעזרו ליייייי

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by orelzion,

טוב הכותרת לא ממש מסבירה את האמת, אבל לא היה לי איך לכתוב את זה. אז ככה יש לי מערכת קולנוע ביתית של samsung שקיבלתי מחבר, ואני לא יודע איך לחבר את זה ככה שיהיה לי 5.1 אמיתי, אני מצליח לחבר את זה למחשב עם חיבור רגיל ליציאת הפרונט (הירוקה) בלוח אם שלי. גילתי שיש במערכת הזאת יציאת s-pdif שכתוב עליה video out ניסיתי לחבר את זה ליציאת הS-pdif במחשב שלי (creative sound blaster live) אבל זה לא עובד רק אם אני מחבר חיבור סטריאופוני זה עובד, אולי זה לא היציאה הנכונה, אולי זה משהו אחר, יש למישהו מושג? אני פשוט לא מבין כלום במערכות האלו זאת הראשונה שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מערכת philips hts3520 שנראת ככה: http://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpghttp://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpg חיברת ל-RCA כבל RCA-PL וחיברתי למחשב המחשב מזהה את זה כיציאת שמע והוא אומר לי לבחור: http://img3.imageshack.us/img3/338/39242507.png שאני בוחר "רמקול קידמי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צליל בכל רמקול בנפרד רק השניים הקידמיים עובדים שאני בוחר "רמקול אחורי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צלילי בכל רמקול בנפרד רק השניים האחוריים עובדים שאני בוחר "רמקול מרכזי/סאב וופר יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינקודס שומעים ברמקול המרכזי ובאחד השמאליים (לא חיברתי את הסאב וופר בנתיים י…

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. יש לי את המערכת קולנוע הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127623 עכשיו ההורים שלי לקחו את הDVD ולא צריכים את הרמקולים עכשיו השאלה שלי אם יש אפשרות כל שהיא לחבר את הרמקולים למחשב.? ואם יש כזאת אפשרות מהי? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים