אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו עבד פעם עם m-audio ozone? מישהו יודע עליו משהו (סיבה טובה לא לקנות אותו או אלטרנטיבה עדיפה?)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים: אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים. שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי): אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחכשיר DVD בעל כניסת USB שתומך בדיסק קשיח חיצוני ללא ספק כח. מישהו מכיר דגם ספציפי שתומך בכך? ניסיתי על כמה מכשירים אקראיים ואף אחד לא תמך, אשמח מאד אם למישהו יש נסיון טוב עם דגם מסויים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם חירור של הרמקול מאחורה לצורך חיבור לזרוע (כדי שאוכל לתלות אותו על הקיר) פוגעת באיכות הרמקול? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים: 3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן. מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן חברה, כן כן, עוד זוג של K340 נחת אצלי אתמול והנה התוצאה: נשאר רק להדביק את הבד על הגרילים החדשים וזהו. כמו שניתן לראות הזוג הזה הוא Balanced עם מתאם לחיבור 1/4". כמובן שכרגע אין לי שום מגבר ששווה בשבילו לבדוק Balanced, אבל אני מעדיף לא להגביל אפשרויות בעתיד, שכן להעביר מ-4pin XLR ל-1/4" זה אולי קל, אבל הפוך זה בלתי אפשרי כמובן שגם הזוג הזה הוא הגרסא הירוקה והאיכותית ביותר של האוזניות. שמעתי בהן, אחרי המון זמן שלא שמעתי זוג K340. אני תוך רגע הבנתי למה אהבתי אותן כל כך. פשוט פנטסטיות. פירוט, במה, באס, כל כך יפה, כל כך כיף. מדהים. הזוג הזה הוא כנראה הזוג שאני הכי אוהב עד עכשיו. אומנם מבחינת סאונד הוא זהה לקודמים. אך הכבל קצת גמיש יותר שכן עשיתי אותו דק יותר ועם צ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-