עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי עכשיו בבית Auditek 4.1 (הסוובפר כמו מגבר), ומתכנן לקנות עוד מערכת -2. ויש לי לוח GIgabyte NF4 ULTRa-9 עם כרטיס קול בנוי של .REALTEK השאלה אם אני יקנה את ה AUDIGY 2 אוו את ה X-fi XtremeMusic אני ירגיש שיפור שיהיה שווה תהשקעה?? וווליום חזק ואיכותי יותר במוזיקה ובמשחקים, אוו שלא שווה.

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by ZoreK_ZetiM,

קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by MasterDC,

שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שוטטתי בחיפושים אחרי הביוס שיעזור לי לשחק משחקי גיימבוי על הIHP-120 שלי והגעתי לאתר שאומר שהוא מציג עברית וערבית נכון. בגלל שאני עצלן, עייף וכנראה שאני לא אבין מה הTXT הזה אומר אז אביא לכם את זה. http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&atid=439120&group_id=44306&aid=783877

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום, אני מחפש אוזניות כמו בכותרת. אני זוכר שהייתה בעיה בנקסוס 4 עם שליטה על הווליום ושיחות דרך האזניות עצמן, זה נפתר באנדרואיד 5? תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by avihai007,

שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by booli123,

קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by SerenB,

שלום, ברצוני לחבר מערכת רמקולים למחשב חדש שקניתי אך אינני בטוח מה מגבלותיו. לוח האם הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#sp והנה קישור לחוברת http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA-Z77M-D3H/Manual/273240?page=88 מאחר ואינני מבין במערכות סאונד, אשמח לקבל הסבר לגבי איכות\אפשרות חיבור מערכות של 5.1 או 7.1 רמקולים ללוח האם שברשותי (ובעיקר עניין ה- side speaker ולאן בדיוק הוא מתחבר) אציין בכל זאת למרות שאני מניח שברור - מטרתי להבין מה תהיה הקניה המשתלמת עבורי, לא חברה ודגם (זה השלב הבא) אלא גודל מערכת, בלא ניסוי וטעיה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  14. מישהו מכיר כרטיס קול כזה? זה יהיה לי תחליף מצוין לרסיבר. מחיר לא משנה, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מרסיבר חדש+רמקולים.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  15. שלום, קניתי גיטרה חדשה (תגידו תתחדש (: !!) אני רוצהלחבר אותה למחשב ולנגן באוזניות שיש לי. להקליט לנגן וכו' איך מחברים פיסית את הגיטרה לכרטיס? יש מתאמים מיוחדים שאני צריך לקנות? כל הסבר יעזור לי המון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by KarmaComa,

אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by baloo,

שלום חברים, רכשתי מלשב חדש למוזיקה ומשחקים, בצפייה בדגמי הרמקולים מחנות ראיתי רמקולים וסאב מסוג: Microlab 2.1 M-880 אנא חוות דעתכם לסט. התודה כמובן מראש

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. אני רוצה זוג רמקוליים חזקים מאוד למוזיקה, חזקים לשמיעת מוזיקה עם בס מעולה וחזקים למסיבות בבית, קיבלתי המלצות על 2 סדרות רמקולים של סרוין וגה אחת זאת סידרת E והשניה נתנו לי דגם של רמקול V12F, דבר ראשון אני רוצה לדעת מי מהסדרות האלה חדשה יותר, ומי מתאימה יותר לצרכים או עם בכלל יש לכם המלצות אחרות, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  22. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או נקס…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Martin,

קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק X530 וחיברתי אותם למחשב הבעיה עכשיו זה שרק 2 רמקולים עובדים וה3 האחרים לא... יש מצב שחסר לי דרייבר במחשב או משהו אחר שיכול להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by shay820,

שלום לכולם ברצוניי לשדרג את כרטיס הקול של המחשב !!! אני מעונין לשמוע מוזיקה משני ערוצים ולא 7.1 ערוצים!!! האם במקרה זה אני ירגיש בהבדל בין שני הכרטיסים הבאים Hercules Digifire 7.1 Audigy2 VALUE Audigy 2 ZS Platinum Pro אשמח לעזרה (הכרטיס מיועד לשמעית מוזיקה בלבד לא למשחקים)

• 7 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.