עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברצוני להחליף כנראה את הממיר(במידה שאני לא יצליח לסדר את הישן) אני רוצה ממיר וצלחת לוויין יותר טובה וחדשה ואיכותי ואמין ואני רוצה להשקיע במשהוא אמין ויחסית זול וטוב ולשלם פעם אחת בלי תשלום חודשי=מחפש משהוא מומלץ וזה מיועד לזוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים אני מעוניין שהוא יקלוט את התחנות הישראליות ובמיוחד ערוצים בערבית וקצת באנגלית ואם אפשר עוד מהעולם חשבתי על עידן + אבל אני לא ממש יודע מה לגבי ערוצים מהעעולם וכמה זה בערך עולה? וחוץ מזה האם מישהוא מכיר חברה/מתקין איכותי וטוב ואמין ובמחיר שפוי בצפון או שיכול להגיע לצפון= אזור מגדל שליד טבריה אשמח לתגובות, הצעות, המלצות וכל מידע שישפוך אור בנושא

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום, אני מחפש אוזניות כמו בכותרת. אני זוכר שהייתה בעיה בנקסוס 4 עם שליטה על הווליום ושיחות דרך האזניות עצמן, זה נפתר באנדרואיד 5? תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום.. אתמול חיברתי כרטיס רשת למחשב ופתאוםפ שאני מעלה את המחשב רואים תצוגה עד שהוא צריץ את הוינדוס ואז פתאום נעלמת התצוגה ורשום no singel מישו יודע מה זה הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום לכולם אני מעוניין באוזניות לשימוש ספורטיבי(קרי:ריצות של עד 52 דק'..), המבחר בארץ מצומצם למדי. בינתיים שתי אלה נראות אופציות לא רעות: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2459&scat=308&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= הנתונים של הסוני רחוקים מלהיות מרשימים, לי הטווח תדרים שהן משחזרות אפשר להסיק שהבאס בהן גרוע(מוזמנים לחלוק עליי). העיצוב שלהן לעומת זאת, מושלם. ללוגי' אין בכלל נתונים, קשה לי לגבש דעה עליהן(למרות שרוב מה שמצאתי מהלל אותן).האם מישהו התנסה איתן? האוזניות האולט' מבחינתי הן: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRW20G&Dept=audio&a…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by frodo,

זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. Started by אהד,

אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  8. הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. אני מסתכל כל הלוח האחורי של מארנץ SR4500 ו-SR5500, ואני לא מוצא יציאת סאב וופר. מישהו יכול בבקשה לסמן לי איפה נמצאת יציאת הסאב וופר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  11. כרגע אני מתלבט בין CX300 , י EP630\635 (יש הבדל ביניהם בכלל?) אינני נעול על סוג הזה של אוזניות :DJsmile: אך חשבתי שבשביל שיתאימו גם לנגן הגנרי שלי (עדיף התנגדות קטנה נכון?) וגם מדי פעם לסרטים במחשב כשהסביבה רועשת זו הבחירה האידיאלית.למען האמת שקלתי גם CRX200 אבל מעיון בפורום לא מצאתי עליהם המלצות חמות.תודה וחג פורים שמח!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. יש לי רמקולים 5.1 YAMAHA TSS-1 הם עובדים עם כרטיס קול O/B האם אני אשמע הבדל עם AUDIGY 2 ? גם עם כרטיס מובנה הרמקולים טובים.. אבל האם האיכות אפילו תשתפר עם כרטיס ?AUDIGY

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  13. אני רוצה זוג רמקוליים חזקים מאוד למוזיקה, חזקים לשמיעת מוזיקה עם בס מעולה וחזקים למסיבות בבית, קיבלתי המלצות על 2 סדרות רמקולים של סרוין וגה אחת זאת סידרת E והשניה נתנו לי דגם של רמקול V12F, דבר ראשון אני רוצה לדעת מי מהסדרות האלה חדשה יותר, ומי מתאימה יותר לצרכים או עם בכלל יש לכם המלצות אחרות, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by לרה,

היי לכולם, קניתי רמקולים של לוג'יטק R-20 עם סאבוופר. אני מרוצה אבל בשירים מסוימים אני שומעת מהרמקולים הקטנים פקפקים קטנים כאילו החשמל עובר בהם. מן צקצוקים. זה לא מוצא חן בעיני ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה... מה דעתכם? לרוץ להחליף או שזה פאק כללי ברמקולים מהסוג הזה? תודה לרה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. הביקורת: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=11993 סרטון ההדגמה (והשוואות גדולים מול H320 H120): http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 The iRiver H10 is a great player. Easy to use, great sound quality, easy to navigate, 5gb of storage, on the fly playlisting, photo viewing, slideshow, color screen, great styling. Both power users and everyday consumers will enjoy using it's many features. It stacks up very well against the competition and if viewed side by side should come out on top. Pros * On The Fly Playlisting * Photo Viewing/Slideshow * Color Screen * Easy Navigation * Great Sound Quality * Appealing Design Cons * Alphabetical …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. איזה חברה מתמצאת יותר בכרטיסי קול וברמקולים איכותיים אבל במחירים שלא עוברים את ה1000...

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!

21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Y-L,

דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by Spiritus,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים