אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הביקורת: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=11993 סרטון ההדגמה (והשוואות גדולים מול H320 H120): http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 The iRiver H10 is a great player. Easy to use, great sound quality, easy to navigate, 5gb of storage, on the fly playlisting, photo viewing, slideshow, color screen, great styling. Both power users and everyday consumers will enjoy using it's many features. It stacks up very well against the competition and if viewed side by side should come out on top. Pros * On The Fly Playlisting * Photo Viewing/Slideshow * Color Screen * Easy Navigation * Great Sound Quality * Appealing Design Cons * Alphabetical …
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
איזה חברה מתמצאת יותר בכרטיסי קול וברמקולים איכותיים אבל במחירים שלא עוברים את ה1000...
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה בכרטיס קול המשולב שבלוח אם שהחיבור למיקרופון נדפק, גרדתי כסף קניתי כרטיס קול חדש היום ב 70 שקל :[ חיברתי הכל וזה אני מחבר תמיק לא שומעים כלום, רק שאני נותן נשיפה חזקה על המיק רואים כזה משהו קטן ברשמקול.. איך אפשר לסדר את זה ? (ניסיתי דרייברים הכי חדשים 5.12.01.0644 [ניסיתי גם את של ווידנוס], והעוצמה על הכי גבוה בדקתי אלף פעם... וגם במיקסר הכל על הכי גבוה). הכרטיס קול זה CMedia PCI CMI-8738. תודה אני כבר נואש :<<
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=1289 יש לו -רדיו -מקליט -מסך צבעוני -אפשרות לראות תמונות -אפשרות לראות סרטים (divx) -רמקולים -עיצוב מדהים (גודל קטן!) החיסרון הכי בולט שמצאתי עד עכשיו שאין לו כניסה ל כרטיסי זיכרון - אין לו אופצית הרחבת זיכרון אז אתה דיי תקוע אם ה נפח שבחרת ( מקווה שזה לא נכון , אבל לפי התמונות זה נראה ככה) קבלו עוד כמה נגנים ממש מגניבים! http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&categoryId=A03-B01-C24-D08&hwNo=1286&mode=view&action=view&reMode=list&reAction=list&division=1&productGroup=&category=&page=1 http://www.…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר. נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shipping יש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה? יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
ביום שישי קיבלתי את המכשיר ההמדהים והנפלא (15gb ;D) הזה והתוכנה שקיבלתי היא הmusicmatch jukebox אבל רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כאלה...ואם כן איזו היא הטובה ביותר ודבר שני רציתי לדעת מה הסיפור הזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את שם השיר לפני שמוסיפים אותו? כי אני לא יודע מה איתכם אבל אני תוקע את כל השירים שלי והוא מזהה אותם אפילו את שמות האלבומים שהם אפילו שלא כתבתי לאיזה אלבומים הם שייכים....
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מתנה לאמא שלי טלויזיה 32". היא צופה בשידורי YES רגילים (SD) בלבד ! אין תקציב מוגדר. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שתי שאלות למעשה: 1. מה האיכות של האוזניות? כי של ריו, זה אוזניות של סאנהייזר, ושל אייפוד ידועות כטובות, מה הן האוזניות של הריבר? 2. וכמה הוא ה Load Time? ואם יש דברים שרצוי להוריד (עדכוני קושחה, וכאלו). וכמובן, כשאני מקבל אותה, יש סוג של ברייק אין, או משהו שרצוי לעשות על ההתחלה, כדי שהסוללה תהיה מעולה? או שהמכשיר יתפקד יותר טוב? (כמו טעינה מלאה, וכאלו). גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות. - אני ישמע הרבה טראנסים, ראפ, אלקטרוני, פופ אז צריך באס והרבה. - יחוברו כנראה לנגן COWON I7 / COWON S9 - אני ישמה רק קבצי FLAC אז אין בעיה עם פירוט גבוה. - שהאורך של הכבלים של האוזניות יהיה שווה ולא צד אחד יותר ארוך. - אם אפשר כבלים וחיבורים יותר מאסיבים ולא כבלים דקיקים ועדינים. - בלי מיקרופון - צבע שחור + כסוף יהיה נחמד. התקציב בערך 200ש"ח - יש מצב ליותר תלוי אם הן שוות את זה יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401958 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 senheiser CX300 - לא, הכבלים שונים באורך וזה יאק. בנתים אני בכיוון של הקריאטיב. מה דעתכם, יש המל…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזית 32 אינץ' בתקציב 1500 ש"ח (אפשרי לחרוג גג עד 1600-1650 אם זה ממש רצוי) טלויזיה לחדר שינה, חשוב לי שיהיה HDMI וכניסת USB לסרטים עם כתוביות בעברית. ראיתי כמה טלויזיות אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אני צריך את עזרתכם תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה פעורה למדי, אך אנא היו סבלניים. רכשתי מערכת Microlab x15, כפי שמצויין בכותרת. כלל החיבורים הם בתוך הסאבוופר, אשר כולל חיבורי output לכל 5 הרמקולים הנוספים. הבעייתיות היא בחיבור כרטיס הקול במחשב לכניסות בסאב וופר. החיבורים במחשב הינם סטנדרטיים, ולפי מה שראיתי ישנן 3 יציאות רלוונטיות - יציאת front, יציאת rear, ויציאת center/sub. עם זאת, בסאבוופר עצמו ישנם 6 כניסות נפרדות, כלומר, כניסה לכל רמקול ולא יחס של 1:2 כפי שמתואר כאן. אם כן, מה הדרך לחבר את המחשב לרמקולים? יש לציין שגם הכבלים שהגיעו עם המערכת הינם במבנה של 1:1. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך Radedn hd4830 512mb Club3d וכרטיס קול sound blaster x-fi xtreme audio pcle על המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה XP + WIN 7 64 BIT המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת HDMI המחשב מחובר בכבל אופטי לרסיבר ב- XP בהתחלה המערכת היתה מכוונת להשמיע דרך הרסיבר וכך הייתי שומע. אחרי שכיוונתי את המערכת כך שאוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה, פתאום לא הצלחתי לחזור ולשמוע דרך הרסיבר (למרות שכיוונתי את המערכת לכך). כיום אני מצליח לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלוויזיה. ב- WIN 7 אני אכן מצליח לשמוע דרך הרסיבר (כך שאני בטוח שהוא תקין) ומחובר כמו שצריך. אבל לצערי לא מצליח לשמוע דרך הטלוויזיה, למיטב הבנתי זה קורה כי בעת התקנת הדריברים של הכרטיס מסך, הוא התקין את הסאונד של ה- 32 BIT …
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-