אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
heya folks, been a while! now, i need to find an amp. 1 amp. to power 1 pair of speakers. with 1 input(computer). how hard can that get? oh yes, and make it SMALL. as in, tiny. or at least, not huge. and, here's the kicker....cheap! is that even possible? now, the speakers it would be powering would be a pair of 80's Sony floor speakers( made in Germany, yeah). on the back it stands 8ohm, and then "power handling capacity: nominal :55W music 90W" i would assume that's the power requirements? 90W? so, help me find something suitable. oh, right.. price. well..hopefully around 500shekels. or if you're really nice, 1000 Swedish crowns, as i live here. cheers !
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- Logitech Precision PC Gaming Headset עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
באתר החברה יצא חדייבר חדש למערכת קול XP 6.1 ומערכת 7.1 החדש יש צורך להוריד את ההתקנה הישנה ולהתקין את החדש. בדרייברים החדשים הם מבטיחים תיקונים לבאגים ושיפור הקול. דרייבר הרקולס 5.01
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי שתי רמקולים ממערכת מיני ישנה ששומעים בהם ממש צליל נקי וטוב הבעייה שיש להם חיבור של כבל חשמל שמתחלק לאדום ושחור ופשוט יש חוט נחושת גלוי הבקשה שלי היא, אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי איך אני הופך את המצב שלכל רמקול יהיה חיבור בננה (RCA ) בסוף. (עדיף אם איורים שאני יוכל להבין יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה דיסקמן קורא MP3 כדאי לי לקנות בתקציב 300 שקל?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)
-
- 15 תגובות
- 882 צפיות
-
-
רכשתי APEX 815 והכל אחלה. מציג תרגום תקין. רק כשאני משנה שפה בתפריט עצמו הוא מציג לי עברית הפוכה. מישהו נתקל בזה\מכיר\יש אפשרות לסדר?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך משחזרים את Software Version שהגיע עם המכשיר(1.3) ולא 1.4 אחרי שעידכנתי
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רמקולים לחבר. אין לו מושג ברמקולים והוא הולך לקנות משהו מטופש שאיזה חבר FXP גאון אמר לו. אני צריך המלצה מידידינו פה המבינים הוא בעיקר משחק, אבל הרמקולים בטוח ישמשו לצפייה ביוטיוב \ מוזיקה או סרטים. התקציב שלו זה 400 ש"ח. (אני קניתי JBL ספיירו ב-300 בבאג שהיה להם מבצע) אני הסתכלתי קצת, הוא התלהב ממיקרו לאב (יש לחבר שלו את הדגם הבא: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15360&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=442) יש לכם המלצות? הוא לא אודיופיל בשום מובן של המילה)
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-