אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי יציאה אופטית מממיר סלקום tv שיומי לכניסה אופטית של ממיר DAC, וממנו עם כבל RCA למגבר אנלוגי. אין סאונד. מה הסיבה? אולי לשנות הגדרות digital audio output בממיר סלקום? כרגע זה על auto. יש אפשרות PCM, SPDIF, MANUAL.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חברים רציתי לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה? המסך הוא LCD סמסונג 2053 BW. עוד שאלה בקשר לסאונד, האם ניתן לשפר את הסאונד ע"י חיבור הממיר למערכת סטריאו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית פלזמה שיש בה חיבור מסוג RS232 האם מישהו יודע למה זה משמש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של LG 47 ואני רוצה לחבר את המחשב אם כבל HDMI ופה הבעיה מתחילה המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר נסתי לחבר בהתחלה אם כבל של 10 מטר ונשאר לי רזרבה הטלוזיה לא קלטה אותו אחר כך קנתי כבל של 5 מטר גם לא עבד יש לציין שלטלו זיה מחובר אקס בוקס וממיר כבלים והכל בסדר משום מה הטלוזיה לא קולטת את המחשב גם שקירבתי את החשב והשתמשתי אם כבל של 1 וחצי זה לא עבד בנוסף נסתי לשחק אם ההגדרות של הכרטיס מסך כאשר המחשב מחובר בvga והטלוזיה בhdmi גם לא עזר ממש מוזר מה עושים אולי למישהו יש רעיון השמח לעזרה תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כבל של חיבור vga מצד אחד וחיבור scart יאפשר לי לראות טלויזיה על מסך המחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של creative ( כרטיס סטנדרטי ) ואני מעונין לחבר אליו גם את הרמקולים החיצוניים שיש לי למחשב וגם את החיבור של הרמקולים שבאים עם המסך כך שאשמע מכל הארבעה האם ניתן ? או שצריך להחליף גם את כרטיס הקול ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בחיבור טלוויזיה בנוסף למסך המחשב. כאשר אני מחבר רק אחד מהם הכול בסדר, כאשר שניהם מחוברים יחד המחשב לא מזהה אחד מהם. המסך מחובר ללוח אם ב-DVI והטלוויזיה מתחברת גם היא ללוח אם ב-HDMI. (לוח אם msi g41m4-f) אני עם ווינדוס 7 וחשוב לציין שכשהייתי ב-XP הייתה לי אפשרות לבחור בתוכנה של אינטל את מסך הפלט (מסך או טלוויזיה). בווינדוס 7 אין לי גישה לתוכנה של אינטל, רק דרך אפשרויות התצוגה של לוח הבקרה, ושם כאמור, הוא מזהה רק את המסך. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קראתי בחוברת של הלוח שבמצב 5.1 ה3 יציאות מאחורה וה 3 מקדימה נהפכות כל אחת ספיציפית לתפקיד של רמקול אחד כשאני קונה מע' 5.1 החיבורים באים של כל רמקול לחוד? או כולם מתחברים לפלאג 1?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כשאני קונה רמקולים למחשב הם באים כולם לחיבור אחד שמתחבר לכרטיס קול? או 6 חיבורים?? ובאותו נושא... אני יכול לחבר איכשהו 5 רמקולים שונים וסאב למע' 5.1?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת Creative Inspire 5.1 5200. קניתי כרטיס קול 5.1 מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים, אבל דרך Playback Devices בווינדוס 7 הסנטר לא מוציא כלום בבדיקות סאונד. כשאני מתחיל לנגן סרט AC3 גם הרמקולים האחוריים לא מוציאים כלום, בנוסף לסנטר. אבל - כשאני מחזיר בPlayback Devices לסטריאו (2.1) אז ב-XBMC הרמקולים האחוריים מתעוררים לחיים...עדיין בלי סנטר. ראיתי שגם ב-XBMC יש בחירת אאוטפוט - אנלוגי (רק כאן עבד לי), HDMI או קואקס, ויש גם כמה בחירות שונות בDirectSound - Speakers, WASAPI וכו'. אז במקום לעבור על כל ההגדרות...יש איזה מקום שמסביר איך מגדירים את זה כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2. המון תודה לעונים ולעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן במערכת שברשותי pioneer HTZ 180, יש חיבור USB שאליו ניתן לחבר DISK ON KEY המכיל שירים וסרטים. שאלתי היא האם ניתן לחבר כונן מחשב או מחשב נייד בחיבור USB זכר לזכר למערכת, וכך להריץ שירים מהמחשב לתוך המערכץ, או לחלופין שהמערכת תזהה את המחשב בתור כונן FLASH כמו ב DISK ON KEY. האם החיבור בין המחשב למערכת ב USB יספיק? ואם לא,האם מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כונן וירטואלי במחשב (כמו FLASH) כך שהמערכת רולנוע תזהה את זה כמו DISK ON KEY? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר בחיבור YSB בין שני מחשבים וכך להעביר קבצים בין המחשבים (ע"י כבל USB זכר לזכר), אני יודע שניתן ללהעביר נתונים דרך הכרטיס רשת, אבל שאלתי היא על USB? אשמח לתשובות
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת סטראו רגילה-פשוטה למדיי. האם באפשרותי לחבר אותה למחשב? אם כן איך? צריך כבלים מיוחדים? איזה.?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות. כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך... אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G תודה לכל המשיבים.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-