עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Psy,

איזה כבלים מומלץ לקנות למסך הזה - חיבור ל YES וחיבור ל Playstation3 ? ומאיפה הכי משתלם לקנות ?

2. Started by ToM.v,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by avidan28,

אחרי פורמט והתקנת התוכנה יש 3 "אליפסות אופקיות" ששולטות בכרטיס outputs Inputs Effect בכל ההתקנה שעשיתי בעבר הכל עבד חלק אבל משום מה ההתקנה האחרונה לא התקינה את האפקטים [לא שהשתמשתי כל כך אבל בכל זאת]. מדוע זה לא הותקן??.איפה זה יושב בדיסק הראשון או בדיסק התוכנות?? תודה רבה. השאלה מופנית גם למומחה אנטולי

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by gmppaz,

שלום, הטלוויזיה שלי הלכה לעולמה ואני מחפש LCD 26 אינץ'. אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות אמינות שאיכות הצפייה בהם היא טובה. התקציב לא ממש מוגדר- אם ישנה טלוויזיה טובה במיוחד שכדאי לשלם עליה עוד קצת, אני אשלם עליה. הכניסות המינימליות: HDMI, SCART, DVI\VGA, S-Video. ושאלה קטנה: האם כדאי לקחת 24 אינצ' של דל? או שכדאי כבר טלוויזיה? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  6. שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. קודם כול רציתי לדעת אם זה משנה המפרט ואם צריך בישביל זה מחשב חזק? אני הבנתי שלא אם כן תקנו אותי.. אז ככה יש לי כרטיס FX5500 ... אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה 21 אינץ' רגילה. (אני רוצה לחבר בישביל לראות סרטים.) יש לי כבל שקיבלתי עם קניית הכרטיס רציתי לדעת אם זה הכבל ואיך ניתן לחבר??. אם הבנתי נכון יש לחבר את החיבור הצהוב ל-TV מאחורה במקום הצהוב שיש שם ולחבר את השחור לכ.מסך.. ואחרי זה צריך להפעיל את המחשב מחדש וזהו? אמורים לראות על הטלויזיה? אין צורך לשנות משהו בדרייבר של הכרטיס? ואם כן מה?.. הדרייבר באנגלית ואין לי מושג מה לשנות שם אם צריך.. תמונות של הכבל: הצד שמתחבר לכ.מסך: הצד שמתחבר ל-TV: הכבל: (מיצתער על האיכות זה מהפלאפון ) הכבל הזה קצר אני צריך…

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by haim_sh3,

שלום לכולם הגיע הזמן להחליף את הבומבה בסלון. שוטטתי קצת בזאפ ומצאתי כמה דגמים שמוצאים חן בעיני שעולים בסביבות התקציב שרשמתי למשל זה http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3509 אבל אין בעיה להוסיף עוד קצת ולקנות את זה אם היא באמת שווה את ההפרש הכספי. אחרי הכל זאת טלויזיה לכמה שנים. http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3675 או שיש המלצה על דגמים אחרים שמישהו פה מכיר? תודה מראש

9. Started by JohnnyBGood,

מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אני מחפש טלוויזית LCD בגודל של בין 32 ל42 אינץ' עד 5500ש"ח, לא ידעתי אם לפנות לכאן או לפורום אחר אז נקווה שצדקתי שפניתי לכאן עריכה : מצטער, נא להעביר לאודיו וקולנוע ביתי.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. Started by jonspieg,

אני קונה בקרוב מחשב HTPC והייתי רוצה להתייעץ אתכם איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו. האם למדיה סנטר של ויסטה יש יתרונות על תוכנות אחרות שאוכל להתקין על XP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום.ראיתי רכיב אפקטים מעניין ביד שניה.אני רוצה לדעת האם כבעל 1212 של EMU הרכיב הזה יוסיף לי למערכת??? http://www.devhardware.com/c/a/Sound-Cards/NewQ-Gold-DSP-Review/ קישור מצורף.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by kawaii,

היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eliau21071981,

אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  17. טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by guy shapira,

היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by JohnnyBGood,

סוף סוף קניתי את הנייד... עכשיו נשאלת השאלה איזה מקלדת מידי ואודיו אינטרפייס יתחברו אליו. אני עדיין מתלבט בין Ozone ו Ozonic של M-Audio... אני מבין את ההבדל ביניהן, השאלה אם הוא שווה לי 900 שקל. או אולי בכל זאת מישהו יצליח לשכנע אותי שעדיף ללכת לכיוון אחר (מישהו צעק שם novation?)...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by yosi yosef,

אני שואל אם יש קבל אופטי מפוצל הכוונה מיציאה אחת לשתיים או שלוש יציאות ואים יש אשמח לדעת איפה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. אממ, שלום שלום . אני ממש צריך עזרה במציאת מערכת רמקולים, שתתאים למישהו ששומע המון מוזיקה, אוהב לשמוע את הבסים חזק . המחיר הוא עד 250 שקל זה בנתיים מה שיש לי להקציב לרמקולים . אז כמו שכתבתי בכותרת, כולל סאבוואפר . לא משנה לי אם זה 2 רמקולים או 4 רמקולים, העיקר שיהיו באיכות טובה . תודה רבה לכם חבר'ה .

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by fungiman,

אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם.אנחנו קונים טלויזיה למטבח, יש צורך שלטלוויזיה יהיו זוויות צפייה רחבות, צבעים איכותיים ושהיא עצמה תיהיה איכותית, תכלול רמקולים, אם אפשר גם שתתמוך בHD. מומלץ מסך לא רחב. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. רצוי גם שהיא לא תעבור את גובה ה40 ס"מ, מקסימום 43 הצעות!!! איך זאתי? מעולה שיש לה DVD מובנה... http://mazganim.shopy.co.il/products/87472 או זאתי? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=N2060W&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE[br]פורסם בתאריך: 8.02.2008 בשעה 21:31:26 מישהו? :-\[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 18:56:33חברה אני כבר כמה ימים מחכה...

דיונים חדשים בפורומים