אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אביט SG-80 בעל כרטיס קול פנימי שמאפשר חיבור של רמקולים 5.1 . יש לי רמקולים X-530 של לוג'יטק שמחוברים לכל שלושת היציאות של הכרטיס קול. עכשיו, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואני לא יודע מה לעשות עם החיבור של המיקרופון. עם החיבור של האוזניות אני מחבר פשוט לרמקולים, אך אין לי חיבור למיקרופון. אם מישהו יוכל להביא רעיון (תורם בבקשה ) אני ישמח :jump: תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך מחברים ממיר HD למחשב בהנחה שאין כניסת HD במסך והאם זה בכלל אפשרי ? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הממיר של HOT למסך מחשב Dell u2311h עכשיו הבעיה היא שאין למסך רמקולים איזה פתרון אפשר למצוא עד 100 שקל?
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו בHDMI (שהגיע עם הממיר) האיכות בתכני הHD מעולה אבל בכל שאר הערוצים הרגילים רואים פחות טוב. כן זה ידוע שHDMI לא מתמחה בשידורי SD. התמונה גרעינית ומטושטשת, נראה כאילו יש יותר מדי צבע (פרצופים למשל נראים ממש אדומים-ורודים) וזה נראה גם קצת כאילו זה שידור שמיועד למשקפי 3D סטריאוסקופיות (נו האלה עם האדום והכחול). כל זה היה ידוע לי מראש אז דאגתי לחבר אותו גם בקומפוננט ככה שאני אוכל להנות משידורי SD וכשמידי פעם יש איזה סרט מעניין בHD או משהו אני מחליף בטלויזיה את האינפוט ועובר לHDMI. עם הקומפוננט זה שונה, יש תוכניות וערוצים באיכות טובה יחסית כמו רוב התוכניות בערוץ 22 או 10 ויש תוכניות או ערוצים שהם סבירים ומטה כמו ערוץ 11. ואז במקרים בהם האיכות הייתה טובה בממיר ה…
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע התחדשתי במסך מחשב lcd samsung t260 24 אינץ'. הבעיה היא שאין לו שיש לו רק כניסות של hd, dvi ו-rgb. חבר שלי הביא לי מתאם שמצג אחד יש חיבור של RGB ומהצד השני SVIDEO ובננה צהובה. נסיתי לחבר את הממיר למסך עם המתאם ולא הצלחתי. מבקשר עזרה בנושא. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה כמה שינויים בחדר והמצב הוא שבין הממיר (יס מקס) לטלויזיה יחבור כבל של 11-12 מטר. יש לי אפשרות להוציא מהממיר s-video, scart ו-rca. לטלויזיה אני יכול לחבר HDMI, VGA, RCA. בהתחשב בעובדה שהכבל חייב להיות קצת יותר מ-10 מטר, על איזה חיבור הייתם ממליצים וכיצד (מתאמים?) - על מנת לקבל את איכות הוידאו והסאונד הטובים ביותר ? תודה רבה טל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כיום לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב לכניסה של ה LINE IN... זה הצליח אבל יש רעשים ברקע וברגע שאני עושה השתק לממיר יש רעשים של הפרעות כאלה האם זה בעיה בכבל? או שזה בעיה בממיר כי כמו שידוע לי הפרשים בין היציאה ליחיבור של הממיר מהמחשב? ואם כן איך אני יכול לאזן את זה בתודה, משה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,האם אפשר לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב כדי לצפות בטלווזיה במחשב (דרך ה usb ) ? ניסיתי לחבר,המחשב זיהה חומרה חדשה אבל לא הצליח למצוא אותה תודה מראש ובהצלחה לליברפול !!!!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טלויזיה 32" עם חיבורים COMPOSITE,COMPONENT,HDMI,VGA. ללא חיבור SCART וללא חיבור SVIDEO עכשיו יש לי ממיר יס רגיל קטן כזה...ששם יש רק חיבורים COMPOSITE ו SCART....כרגע חיברתי בכבל COMPOSITE רגיל והאיכות סבירה... השאלה שלי האם אני ישיג איכות יותר טובה באחד מהקומבינציות הבאות: חיבור בין ממיר לטלויזיה דרך כבל COMPOSITE "מוזהב" או חיבור כבל SCART TO COMPOSITE מוזהב (צד אחד סקארט זכר מוזהב צד שני בננות RCA מזהבות). או שיהיה אותה איכות כמו עם כבל RCA רגיל (לא מוזהב)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ממיר היס למחשב בחדר שלי ואני צריך עזרה, יש לי כרטיס TV ישן של pinnacle pctv pro analog 110i. ובדיקה באתר של pinnacle גילתה שאין להם תמיכה לTVCENTER לויסטה 64 (יופי -.-) השאלה שלי, היא האם יש תוכנה צד שלישית שכן תומכת בכרטיס (עברתי כבר על כמה תוכנות ואף אחת לא הצליחה) ואם אין כזאת, אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני רוצה שתהיה לו כניסת RCA בשביל שאני אוכל להשתמש בממיר הקטן של יס, וחובה שיהיה לו שלט. חיצוני או פנימי לא משנה, ומחיר סביר של עד 400 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-