אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחובר ל Yes ויש לי ממיר בחדר שמחובר ישירות לכבל של Yes. האם אפשר מבחינה טכנית לפצל את הכבל של Yes שיתפצל בסה"כ ל 2 כבלים? כלומר, אני רוצה שהכבל יתפצל לשתיים, אחד לממיר שמחובר לטלוויזיה וכבל שני שיהיה מחובר לכרטיס טלוויזיה. אם אפשרי הדבר, אני יכול לצפות בשני המקורות(טלוויזיה, מחשב) בערוצים אחרים במקביל? מדובר במפצל כזה: http://ultrapro.co.il/products/89764 המפצל הזה יהיה טוב? שאלה נוספת: לא תיהיה פגיעה באיכות השידור או בעיה עקב הפיצול, נכון?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לנגן שיר FLAC ב Windows Media Player, הוא כותב לי איזה Error ואני צריך לסגור את הכל. איך אני יכול לנגן את קבצי ה FLAC האלה? נמאס לי כבר מהאיכות המזעזעת של MP3 באיכות של 120X-160X בשירים :pissed: (לפחות ב 320X השיר מתחיל להשמע עוד איכשהו סביר)*. *X-אני לא זוכר איך מודדים איכות של שיר, כתבתי X.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS Xonar U7 הוא כרטיס קול טוב למשחקים? אני יכול רק כרטיס קול USB .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי צריך נגן mp3 חצי ג'יגה או ג'יגה אני לא ממש מבין בזה....... רק שיהיה חיבור usb למחשב בשביל להעביר שירים..... דודה שלו קונה את זה בחו"ל והיא מגיעה לארץ בקרוב אז הוא צריך לתת לה שם.. אז תמליצו לו על משהו בסביבות ה- 120 $
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הנתונים על הנייר הם אותו הדבר... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לסלון במקום הסוני CRT המצוינת ששירתה אותנו שנים רבות. המרחק צפייה המקסימלי יהיה 4-5 מטר ולכן אני מעריך שצריך לפחות 50" - תקנו אותי אם אני טועה. הרוב המוחלט של הצפייה תהיה דרך ממיר הוט והתוכן יהיה SD בעיקרו. אין צורך בשום פונקציות מתוחכמות כגון צפייה בקבצי וידאו או חיבור ל USB וכו'. לגבי התקציב, אני לא יודע בדיוק מה המחירים שמתאימים לדרישות שלי. אני רואה הרבה טלויזיות במחירים של עד 5,000 ש"ח וגם דגמים של 15,000 ש"ח. אני מאמין שעד 10,000 ש"ח צריך להספיק, אבל מכיוון שחשוב לנו מוצר אמין עם גב שמסוגל לתת שירות אני אשמח לשמוע גם המלצות במחיר גבוה יותר. בתודה מראש, נעם
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, פעם שעברה לא ניסחתי את שאלתי כמו שצריך ... אז אני אנסה שוב יש לי כמה אוזניות שאני מטלבט בינהם, על מה הייתם ממליצים : אוזניות כפתור : 1. אוזניות MDREX71 Sony 2. Creative EP635 אוזניות תלויות על האוזן : 1. Sony MDRQ23LP 2. Philips SHS8000 חשוב לי שהאוזניות יהיו איכותיות (העוצמה פחות חשובה) ושיהיו אמינות כמה ישותר האוזניות האחרונות שהיו לי פשוט נשברו Creative EP230 תודה .
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-