אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חושב לרכוש את הכרטיס m-audio revolution 5.1 בכדי לחבר לרסיבר sony STR-DG510 שמחובר למערכת רמקולים של jamo (סדרה 6). השאלה שלי האם הוא ייתן שיפור בסאונד של מוזיקה ובעיקר של סרטים (DD, DTS) על פני הכרטיס קול שמובנה בלוח אם שלי gigabyte 945ps3 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע הוא מחובר דרך חיבור סקארט לסקארט שקיבלנו עם הממיר...האם יהיה הבדל משמעותי אם אני יקנה חיבור סקארט לסקארט איכותי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לקנות לאחרונה רמקולים 5.1 למחשב למשחקים,אך מכיוון שלרוב אין לי אפשרות להפעיל רמקולים כי זה מפריע לאנשים החלטתי לחשוב על לקנות אוזניות טובות. אשמח לקבל הצעות והערות, אם יש משהו טוב בהרבה שחורג בקצת אשמח לשמוע עליו. תודה. נ.ב. חבל שאין פה faq יותר מסודר...
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
החלטתי להמליץ פה על משחק חדש (כן, אני יודע, זה פורום אודיו וקולנוע ביתי..) מומלץ מאוד לכל האודיופילים בפורום, למרות שכל אחד יכול להנות ממנו באותה מידה. המשחק פחות מכוון לקהילת הגיימרים ויותר לחובבי המוזיקה. אני לא ירחיב בהסברים, אבל בכמה מילים, שירים שאתה בוחר והנאה צרופה! לדוגמא: System of a Down - Chop Suey המשחק מתאים את הקצב של השיר שבחרת לתבניות של המשחק. המשחק עולה 10 דולר דרך סטים, אפשר לפני כן להוריד את הדמו ולחוות 4 שירים של משחק. אני חושב שהולכים לשמוע על הגימיק הזה עוד הרבה.. http://www.audio-surf.com/ (* כרגע האתר שלהם למטה - לדמו גשו ל - Steam)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-