עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by עiמריקi,

אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sniper434,

שלום לכולם, האם יש איזה תרשים ברשת איך ליצור כבל עם הנחתה של 20 db בפלאג הRCA ? חפשתי המון ולא מצאתי. עם איזה נגדים משתמשים ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ערב טוב. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-P35-DS3L כידוע קיים חיבור אופטי OUT, הבעיה היא שכאשר אני מחבר אני שומע רק 2 ערוצים, מה קרה לעוד 3 ערוצים נוספים? האם צריך להתקין משהו מלבד הדרייבר? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לעזאזל, אז לא הסתדרתי.. \: טוב, אז כפי שניתן לראות שיניתי את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא מהיכן לרכוש את הרמקולים. אתמול התקשרתי לPCH ואין להם. אני מבין שהם כבר לא מיוצרים הרמקולים האלו. אז בבקשה מכם, תמצאו לי חנות ממנה אוכל לרכוש את הרמקולים.. ובבקשה מכולם, תנסו לחפש, אולי תמצאו. ולמען תמצות החיפשים שלי: חיפוש בזאפ מעלה שהATP3 נמכרים בלמיר מחשבים, אבל כשנכנסים לאתר שלהם, לא רואים שהם שם. PCH ירדו מהפרק, התקשרתי, אין להם וגם לא יהיו. וזהו לעת עתה. אה, ועוד דבר, למקרה ובסופו של דבר אני לא אמצא בשום מקום למכירה את הATP-3 יש לכם מערכת רמקולים אחרת להציע לי? שוב אני מזכיר, למקרה ולא אמרתי קודם.. זה הדירוג שלי לגבי רמת השימוש.. קודם כל, רוב הזמן זה מוזיקה, לאחר מכן סרטי…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין 4.1 ל5.1 בDVD?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by yossi126,

אז ככה יש לי ברכב זוג רמקולים אחוריים סבירים של פיוניר שמתחברים לרדיו דיסק אני מעוניין בקניית סט קומפוננט(של מורל, 2 וופרים ו-2 טוויטרים) ואין לי תקציב למגבר, יהיה בהמשך השאלה שלי היא כזו- האם מספיקים החיבורים לרדיו דיסק גם לקומפוננט וגם לרמקולים האחוריים?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by the-f-master,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום. אני חושב לקנות נגן MP3 מבוסס HD. עכשיו חשבתי לקנות H320 אבל אני רואה שהוא נעלם מהשוק. האם כדאי לקנות H10? במקומו? האם האוזניות והאופציות שלהם דומות? והאם הנגן של קראטיב הצבעוני והקטן הוא טוב? תודה רבה. אני בצבא אז בבקשה אם אפשר תגיבו מהר .

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by Zil,

אני דיי חדש פה, וזה נראה לי כמו המקום לשאול שאלה שכזו, יש לי מחשב שאינו בשימוש, תהיתי האם אפשרי בישראל ליצור תחנת מדיה PVR שתתמוך גם בEPG, אני לא בטוח איך EPG עובד, האם זה עובד ביס ? בכבלים הדיגיטליים? כמו המדיה סנטר של מיקרוסופט או HTPC, עם רשימת תוכניות והכל. להוציא ~800 שקל על כרטיס PVR, לפני שאני יודע שאני אוכל לנצל אותו כמו שצריך.. יהיה דיי מבאס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

מצאתי ביקורת עליהם http://tinyurl.com/y9f3a6u בלי כול קשר שמעתי אותם אצל דוד שלי שרכש אותם אשתקד והם נשמעים מעולה!. ממליץ. סאונד מעולה בהחלט ושווים את הכסף.

• 0 תגובות
    • 10.8k צפיות
  19. Started by gamer1234,

יש לי רמקולים X-530 ומלפני כמה ימים החלו רעשים מהירים כאלו (חלשים אבל מציקים מאוד). הרעשים יוצאים מהסאב. אם אני מנמיך את עוצמת הסאב\הרמקולים הרעשים עדיין נשארים (ואם אני מגביר הם לא מתחזקים). בקיצור כל הזמן שהרמקולים פתוחים יש את הרעשים. יש פתרון איך לסדר את זה? הרמקולים דיי חדשים רק כמה חודשים.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by GGuyZ,

ניסיתי לחבר את נגן הדי וי די שלי, שכולל יציאת VGA מובנית, למסך מחשב 17". לצערי, לא רואים שום דבר במסך. ניסיתי גם לחבר די וי די אחר, מדגם שונה לגמרי עם יציאה דומה - והבעיה חזרה על עצמה. כשמחברים נייד בצורה זו, המסך עובד ומראה את צג המחשב. למישהו יש מושג למה זה, ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by or,

אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The-Fine,

האם מישהו מכיר את האוזניות האלו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.