אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת למחשב אני צריך כבל כזה נכון? והאם צריך להגדיר משהו במחשב או רק לחבר וזהו?? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הסטריאו עם החיבור ה SPDIF באמצעות חיבור כבל אופטי. כרטיס הקול הוא מובנה ויש לו את יציאה וכניסה SPDIF, להלן פרטי הלוח אם של המחשב DMI Baseboard vendor http://www.abit.com.tw/ model IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) revision 1.0 חברתי את הכבל האופטי ליציאת SPDIF וראיתי שיש אור מהכבל, חברתי את הכבל האופטי לכניסה היחידה האופטית שיש לי במגבר DENON AVR-1601, אני לא שומע כלום? יש למשהו רעיון? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז ככה ... אני לקראת קניית HTPC ורציתי לעשות ניסוי עם המחשב הקיים על המערכת קולנוע. המערכת שניסיתי לחבר אליה את המחשב היא : רסיבר yamaha rxv2700 ומקרן panasonic pt-ax100u . (בין המקרן לרסיבר כבל HDMI ). ועכשיו לבעיה - חיברתי את המחשב מהיציאה של הכרטיס מסך ( x1950 pro )לרסיבר בכבל 5 מטר HDMI לDVI שעלה 120 ש"ח. בהתחלה חשבתי שיהיה בסדר - אבל כשהווינדוס עלה, התמונה מהמקרן הייתה מעפנה לגמרי -תמונה מרצדת מאוד , צבעים לא בסדר.... ניסיתי לשחק עם ההגדרות- ללא הצלחה ( שמתי את הרזולוציה של המקרן , שיחקתי עם קצבי רענון , שום דבר לא עזר , ברסיבר ובמקרן לא ראיתי משהו בהגדרות שיכול להיות קשור לדעתי ... ). מישהו יודע אם יש איזה הגדרות מיוחדות שצריך לעשות ??? תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.
-
יש לי את הלוח אם מהמפרט בצד, עכשיו יש לי יציאת SPDIF, האם אני אצטרך כרטיס קול נוסף,איכותי, בכדי לחבר לרסיבר או שהרסיבר מעבד את הקול ואז אני פשוט אוכל לחבר את הלוח אם בSPDIF לרסיבר ותהיה איכות קול טובה? בהזדמנות זאת אני אבקש המלצות לרסיבר טוב,לסרטים בעיקר, אין לי תקציב כיוון שאני לא יודע כמה צריך בדיוק לאחד טוב. אני לא צריך משהו מתקדם מדי כי אני לא חובב אודיו מושבע סתם רוצה לשמוע טוב עם רמקולים שאני יירכוש לו בהמשך בחדר מגורים. עד 1000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח DS4 של ג'יגה בייט וכרטיס מסך 8600GT. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר כדי לראות סרטים בTV ולשמוע ברמקולים שמחוברים אליו. על הלוח יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית ובכ. מסך יש S-VIDEO. מה הדרך הטובה ביותר לחברת את המחשב לרסיבר (שנמצא במרחק 2.5 מטר ולא ניתן לקרב אותו יותר) ואיזה כבלים אני צריך? תודה...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שמרוחק כ 15 מטר ושני קירות בטון מהטלויזיה. אני רוצה לשדר וידאו ואודיו לסלון, 1. אלחוטי - מישהו מכיר משדר חזק מספיק ? 2. כבלים - זה רחוק מידי לחיבור ישיר, יש אפשרות לחבר מגבר לאות בדרך ? תודה , שחר.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב מדגם hp pavilion dv6680 עם כרטיס מסך 8400GS עם יציאת HDMI ככה שמבחינת חיבור לטלויזית LCD אני מסודר הבעיה היא שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לרסיבר בצורה דיגיטאלית כמו שאני מחבר אותו עם מחשב נייח זאת אומרת: דרך חיבור איכותי כדוגמת אופטי או RCA קואקסיאלי. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול להמליץ על דרך חיבור אופטימלית לאיכות דיגיטאלית?? במחשב יש 3 יציאות : 1 מיקרופון ו 2 יציאות לאוזניות אבל בהגדרות של כרטיס הקול יש אפשרות לבחור בין speakers לבין digital audio device (spdif זה המפרט של המחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851537.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-