עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BiG Kahuna,

אני שואל בשביל חבר שלא יכול לכתוב כרגע: יש לי טלוויזית מסך רחב אבל רגילה (CRT) שמקבלת חיבור קומפוננט. השאלה שלי האם אפשר בעזרת המתאם הזה למרות שהוא מיועד ל HDTV לקבל תצוגת מסך רחב מהמחשב. מישהו יכול להגיד לי גם אם 480i\p זה בהכרח רזולוצית HD? כי נדמה שזאת רזולוציה של שירודים רגילים. הטלוויזיה שלי תומכת שידור פרוגרסיבי. http://www.ati.com/support/manualpdf/CmpVidAd.pdf זה המתאם שאני מדבר עליו. אם היה ניתן להשיג את המתאם הזה בארץ כבר מזמן הייתי מנסה את זה לבד אבל בלתי אפשר ולא בראש שלי לבזבז 40$ על לנסות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by edenbd,

קניתי כבל DVI - HDMI וחיברתי את הטלויזיה שלי למחשב. הבעיה שרואים בטלויזיה למשל את המסך של המחשב כרגיל, ובמסך של המחשב רואים רק את הרקע- כאילו המסך התפצל לשניים. ניסיתי לשחק בהגדרות של ה NVIDIA אבל לא הצלחתי למצוא שם משהו שיוכל לגרום לי לראות את אותו המסך גם במחשב וגם בטלויזיה. ויש עוד שאלה, הטלויזיה מוציאה רעשים מוזרים כאלה שהכבל מחובר ורואים במחשב. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  3. Started by mrish,

שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by manga05,

אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by גיסנו,

אהל'ן חברים יש לי שאלה ... היום למסכי הטלויזיה יש קצב ריענון גבוה Hz ,רק מה את רוב המסכים שאני סוקר הם לא מגיעות אם יציאה DVI ,ביחס למסכי מחשב ששם הם סטנדרט אפשר לומר. ופה השאלה שלי... אני יודע שמסך מחשב שלצורך הענין תומך ב 120Hz צריך לחבר אותו אם כבל DVI או DP ,גילוי נאות לא מבין בכל היציאות האלה אבל אני יודע בוודאות שכבל DVI תומך . הנקודה הזאת לא ברורה לי בנוגע למסכי טלויזיה ...איך אני אמור לחבר מסך טלויזיה שיש לו קצב ריענון 120Hz או גבוה יותר למחשב ? כבל HDMI תומך רק עד 60Hz לצורך הענין ,אם יש לי טלויזיה שיש לה 120Hz ואני יחבר אותה למחשב בכבל HDMI שהוא תומך רק ב 60Hz ,גם אם אני יראה שהמסך מוציא 120Hz , והכרטיס מסך מוגדר על 60Hz , זה אומר שאני מקבל רק 60 ולא 120 ,…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by mrish,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ועשיתי את זה בעבר...אולי יש לכם עצות איך לקבל ביצועים טובים יותר יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור Scart ושתי כניסות בננה Audio In , Video In עד עכשיו השתמשתי בכבל Svideo to scart ומתאם שחיבר גם את אודיו דרכו. אני צריך לקנות כבלים חדשים ורציתי לדעת מנסיונכם: האם יש דרך לאיכות יותר טובה? האם המחיר של הכבלים באמת משפיע ? כי ההבדלים עצומים! האם גם שינוי שיטת השידור בהגדרות המחשב השפיע אצלכם ...(אצלי לא היה שינוי משמעותי בין כל ה PAL A,B,C...)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by DarkSight,

טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Pro modder,

היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה

14. שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ktulu,

היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. הגיע זמני להתנתק מהוט ולראות את התכנים שלי דרך המחשב כאשר הוא מחובר לטלוויזיה, הבעיה העיקרית היא הסרבול הכרוך בכבלים מכיוון ולכרטיס שלי אין חיבור HDMI מה שאומר שאצטרך להשתמש בAVI\HDMI (האם ניתן להשתמש במפצל ליציאת האודיו?) והעובדה כי אני כן צופה בערוצי בסיס כגון ערוץ 2,10 וכו'. לפי הבנתי לא צריכה להיות בעיה לצפות בתכנים על מסך הטלוויזיה בעודי גולש על מסך המחשב אך עלולה להיות בעיה לשחק\לערוך וידאו בזמן צפיית תכנים על מסך הטלוויזיה? לפני שהצטרפתי להוט חיברתי לטלוויזיה כבל אופטי לבן וערוציי הבסיס היו זמינים אך באיכות ירודה. 1. מה היא הדרך הכי זולה בה אוכל להתחבר לערוצי בסיס באיכות מתקבלת על הדעת? 2. מה היא הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלוויזיה כאשר אין ברשותי יציאת HDMI? 3…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ag43,

יש ברשותי את קדם המגבר הזה. יש לו 2 סוגי חיבורים אחוריים: אודיו ווידאו. כרגע הקומפקט מחובר לאחד מחיבורי האודיו והמחשב לוידאו. מה עדיף? והאם יש הבדל בכלל? פרטים טכניים על החיבורים ניתן למצוא כאן. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Pc1ko,

שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by michaelr,

יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים. האם צריך חיבורים מיוחדים? דיגיטלי אנלוגי? מה צריך לדעת? יש לי במחשב כרטיס M-Audio Revolutions 5.1 תודה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. Started by ozeini,

קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים