עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום קניתי את הטלוויזיה הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589627 טלוויזיה מעולה! ואני רוצה לקדד את השלט של יס שישלוט גם עליה! איך עושים את זה? מישהו יודע? אין לי קוד על המכסה של השלט(אין לי בכלל מכסה) ואין באתר של יס על PROVIEW.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש אריאל

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by Gizmo1122,

אז אחרי כמה התלבטויות... של ללכת על כרטיס קול או הארד דיסק... החלטתי להשקיע קצת מהכסף של היומולדת [26.2=] בכרטיס קול... משהו בסביבות ה500 שקל..... חשבתי על Creative X-Fi Xtreme Gamer וראיתי גם את Creative Audigy2 ZS Notebook לא הבנתי ממש מה הקטע עם המחברת.... בעיקר משמש למוזיקה וסרטים... מידי פעם משחקים.... למישהו יש המלצות כלשהן? מומלץ מאייבורי או KSP..... ואם אין אז אופציה אחרונה מבאג.. שממשש עדיף שלא.... תודה מראש =] עריכה: שכחתי להגיד.... המערכת שיש לי במחשב זה ALTEC LANSING MX 5021 =]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת: http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים. השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by the-f-master,

אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...

6. Started by Yamabushi,

אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  7. אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו בעיקר חיתוך קטעים, מישהו מכיר תוכנה חינאמית ופשוטה לכך? תודה!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים, משתלמים ועמידים עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה לנצל את התקציב שיהיו רמקולים טובים מאוד ושיהיו משתלמים לתקציב. המטרות הן שמיעת מוזיקה ומשחקים. חשבתי בנתיים על הSBS370 שעולים 185 ש"ח, הם נראים לי אופציה טובה, אבל אני מחפש משהו טוב יותר שיהיה עמיד יותר עד 250 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by CHAOS6,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by pogacsa,

שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by anatoli,

כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  18. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by din707b,

אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כמו שאומרת הכותרת... עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטיס קול למערכת רמקולים האלה...? לפי מה שהבנתי בהסתכלות קצרה באינטרנט הבנתי שבמערכות עם כרטיסים יחסית נמוכים משתמשים בדיגיטאלי וכרטיס קול טוב משתמשים באנלוגי... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כמעט בכל החנויות ה-VS 4121 עולה יותר משמעותית . למרות שבפורומים ממליצים תמיד על atp 3 שאלה נוספת : בחנות של KSP הדגם Vs 4121 זול יותר ועולה 330 ש"ח לעומת 340 ש"ח שעולה ה ATP 3 האם זאת לא טעות ? משהוא שקנה שם יכול לאשר את זה ? מה יכולה להיות הסיבה להבדל שכזה בשאר החנויות המחיר של ה VS 4121 נע בסביבות ה-450 ש"ח ויותר תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. הביאו לי 2 רמקולים Wharfedale valdus 200 עם סנטר ועוד 2 קטנים... כדי לי לחבר את ה- Wharfedale valdus 200 למגבר במקום ה ATP3? הם יתנו תוצאות טובות יותר?.. זה קריטי לאיזה מגבר הם יחוברו או שכול מגבר יתן תוצאות טובות יותר מה-ATP3? האם הם מוציאים באס טוב? ואיך הם בצלילים הגבוהים? אני שוקל לחבר אותם במקום ה- ATP3 לשימושים של מוזיקה ואולי מידי פעם סרטים (אני בקושי רואה) 99% מוזיקה.. מה אתם אומרים הדעה שלכם חשובה לי, תודה.. תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?file=dnlygmny4jtj.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=5nmwydnqkzno.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=qozxc3d1dgon.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=hdbtryicym4j.jpg

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by chenrp,

37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  25. אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים