אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות AKG K518. היום עבר יום מאוד לא פשוט על האוזניות שלי בהתחלה האוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד אלא אם כן הייתי משחק עם הפלאג (תוך כדי שהוא מחובר לאייפוד שלי\פלאפון\כל מכשיר אחר שבדקתי כדי לוודא שהבעיה אכן באוזניות ולא באייפוד) ואז אחר כך כשהייתי באוטובוס הנהג בלם בלימת פתע שגרמת לכך שנתפס לי החוט של האוזניות באיזה משהו וצד אחד (איפה שמגדילים את הקשת בשביל שהיא תשב בצורה נוחה על הראש) פשוט נמשך ויצא מהמקום (כאילו שאני מנסה להגדיל רק משכתי יותר מדי) בקיצור,הצלחתי להחזיר את זה למקום וראיתי שזה בסדר, האוזניה יוצאת ונכנסת כמו שהיא אמורה להיות ושום דבר לא יצא מהמקום אלא פשוט צד אחד נמשך יותר מדי אבל סידרתי את זה. ואז..כשחיברתי אותן לאייפוד כדי לשמוע הופתעתי לגלות שגם …
-
- 9 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, כפי שהכותרת מרמזת אני צריך המלצה לאוזניות Over Ear עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג מעט...) שישמשו למוזיקה בעיקר ויחוברו לסלולארי כך שגם נדרשת דיבורית. ניתן לקנות גם בארץ וגם בחו"ל (EBAY וכו'...) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לגבי הטלוויזיה הזו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2526110 האם טלוויזיה זו כשהיא מחוברת למחשב מסוגלת להקרין סרטים מהמחשב באיכות טובה? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן- אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק). הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו. תודה רבה רבה מראש, עמית
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות מערכת 2.1 altec lansing VS2421 אבל בגלל שבזמנים שאני משחק אבא שלי רואה טלויזיה וזה אותו חדר החלטתי שעדיף אוזניות טובות. התקציב שלי קצת גמיש כי אני חושב שאני אקנה תאוזניות בחול ככה שאני לא יודע כמה הם עולות בארץ. בסופו של דבר אני אשלם עליהם כ100 דולר בחו"ל מה ההמלצות שלכם לאוזניות בטווח מחירים כזה? אני משחק משחקי FPS ושומע מוסיקת דאנס בעיקר ראיתי בCNET שיש את הSennheiser HD280 Pro והם נבחרו כהכי טובים על ידיהם... נכנס במחיר.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-