אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחיר בזאפ לטלוויזיה הזאת הוא 2100 שאני מניח שרק מ-2500 ומעלה זה הופך להיות מיבוא רשמי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 בואלה שופס ההמחיר הוא 1750, איך זה? מה הקאץ'? http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-40-LED-Full-HD-SAMSUNG-%D7%93%D7%92%D7%9D-UA40EH5000/pi1RDUA40EH5000#derug
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי! ההורים שלי טסים לסין היום ואני רוצה שהם יקנו לי נגן שיכול לנגן וידאו בנוסף לאודיו. איזה הייתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי עם קיבולת גדולה. אין ממש העדפות ליצרן. אני פשוט לא מבין כל כך בזה אז אני סומך עליכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סטרימר (C200). האם יש דרך כלשהי להציג את מה שאני רואה על צג המחשב (ה-Desktop למשל) על מסך הטלוויזיה? (אני יודע שאפשר לחבר ישירות דרך כבל ה- VGA/HDMI אבל המחשב נמצא בסלון וזה מסורבל להעביר כל הזמן כבלים)
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם המערכת הנ"ל? יתרונות וחסרונות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב.. קניתי לפני כמה ימים את המערכת 5.1 של לוג'יטק - X530... הרמקולים בשימוש בקושי 5 ימים, הרמקול הסנטרלי התחיל לזייף! קודם כל בודדתי אותו (כביתי את כל הרמקולים האחרים חוץ ממנו) והוא עובד נורא חלש ובמשחקים/מוזיקה הוא מזייף לגמרי! זה הגיוני, 5 ימים של שימוש ונדפק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל. אני לא צריך שיהיו ניידות. עדיף שיהיו סגורות. ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים. יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש הד-סט חדש. למטרת גיימינג אבל גם(ואולי יותר בעיקר) למוסיקה ומשהו שאני יכול לנגן איתם. בגלל מגבלות תקציב (עד ה-400 ש"ח בערך) אני מעדיף לקנות סט של אוזניות+מיקרופון ולא בנפרד. כרגע אני בהתלבטות בין 3: 1.steelseries siberia v2 - כי בערך כל גיימר ממליץ עליהם והם במחיר מתאים 2. Sennheiser hd429s 3. Sennheiser hd335s יש לי חיבה לסנהייזר, כבר כמה שנים יש לי את ה- hd205 ותמיד היה להם סאונד מעולה אבל הם לא נוחות לאורך זמן וקצת קטנות. אני מעדיף over-ear שיהיו נוחות להרבה זמן, לא חשוב לי איזה תגובת באס מטורפת. בעיקר שומע רוק על כל סוגיו ולא ראפ/היפ-הופ/דאבסטפ וכל זה. יש לכם דעות על ה-3 סטים שרשמתי? או עצות למשהו אחר בתקציב? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לפני רכישה, רציתי להתייעץ איתכם איזה מערכת מביניהם איכותית יותר(ללא קשר למחיר) הZ2300 או הJBL ENCOUNTER מה מומלץ יותר לרכישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 32pc51 של LG ? זה יחובר לממיר של יס ולסוני 2 תקציב עד 3000 רוצה טלוויזיה שיראו בה איכות טובה וגם כדורגל תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-