אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צריך את המלצתכם ועצתכם .... עד כה מצאתי את אלה - במחיר ממש ממש מוזר: (יש לי סאב של מערכת ישנה יותר, אפשר לחבר אותם אליה) http://www.cinemaaudio.co.il/products/99157 ואת שני אלה: Creative INSPIRE T6060 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 Logitech X-530 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 המערכת צריכה להיות לפחות 5.1, ושלא תעלה על 500 אף על פי שהקריאטיב קצת חורגת אבל זה בערך האיזור. אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות החדשות שלי, SteelSeries 5H V2 NOT USB והאיכות נשמעת קצת מוזרה... אולי קצת יותר מדיי. לכן החלטתי לקנות איזה כרטיס קול שיעשה תעבודה. אני לא כלכך יודע את המחירים. שיהיה איכותי למוזיקה ומשחקים. תקציב סביבות 500 אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי את זה: Creative 5.1 הוא עולה 100 שקל אבל לא נראה לי יהיה איתו משהו בעייתי. וראיתי גם כמה כרטיסי קול ב 1000, זה הגזמה לא?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הישמושים הם מוסיקה סרטים בעיקר, וגם משחקים. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי קניתי כבל coax כדי לחבר איתו את המחשב לרסיבר שלי משום מה שאני מחבר את הכבר לכרטיס ואז לכניסה ברסיבר אני לא מקבל אות....לצורך העניין שאני מחבר את הכבל לדיוידי שומעים וגם כאשר אני מחבר את הכרטיס עם כבל אנאלוגי תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברים, לא פעם אני רואה בפורום כללי דיונים של המלצה על אלבום כזה או אחר (ואני מודה כי לא פעם חטאתי ופתחתי דיון שכזה בעצמי). עם זאת, כיוון שבפורום כללי ההמלצות נופלות על אנשים שלא ממש מתעניינים, החלטתי לפתוח דיון שכזה בפורום אודיו שיהיה מיועד לאנשים שקוראים בפורום זה. ראשית, למרות הכל, נכון לעכשיו אני היחיד שיעדכן את הדיון הזה ולכן מנהל הפורום שלנו, גיא, ידאג שהדיון יהיה נעול. שנית, העידכונים יהיו פחות או יותר בקצב קבוע של פעם בכמה ימים/שבוע, זו לפחות השאיפה שלי. מה האלבומים שייכנסו לדיון הזה? כאמור, כפי שרומזת הכותרת, אלבומים שמיועדים לאנשים עם אוזן חדה יותר, טעם מעודן יותר, ובתקווה, גם ציוד טוב יותר מהממוצע. האלבומים שייכנסו לדיון הזה יעשו זאת בדר"כ כיוון שתהייה ל…
-
- 15 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים? למישהו יש אותם? מה היתרונות/חסרונות שלהם? האם הם הכי טוב לתקציב של עד 270 ש"ח והאם הם עדיפים על הX-230 של LOGETICH. בקיצור תנו חוות דעת: MicroLabA6321 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=451502
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מעוניין בהזמנת טכנאי. אין לי אפשרות להיות כשהטכנאי מגיע. הבנתי שזה יקר. בכל אופן, מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לLCD 42' טובה וחדה עם איכות תמונה טובה! הLCD היא לסבתי ככה שחשוב משהו איכותי וטוב. גם אם זה מחיר גבוה. יש יותר מידי דגמים של 42' שאני לא יכול לשים פה משהו שהוא נראה לי טוב, כי כולם טובים. אז אשמח להמלצות! תודה מראש אריאל
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך של nvidia 9600 palit sonic פרטים עליו אפשר לקרוא פה http://hwzone.co.il/news/1204552280/15480/ בכל מקרה בחיבורים של הכרטיס מסך יש חיבור S/PDIF ואני רוצה לחבר אותו למגבר שלי כמובן שקיבלתי גם כבל מתאים ויש לי גם כרטיס קול שכרגע הוא מוגדר ובו אני משתמש השאלה היא איך אני מפעיל את החיבור קול של הכרטיס מסך שיעבוד לי??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בכ 400-600 ש"ח. מחפש 5.1 ערוצים. משהו איכותי כמה שאפשר למוזיקה, עם הרבה באסים ואיכות שמע טובה. חיבור למחשב. חשבתי על ה Logitech X530 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות טלוויזיה 21'' בכ 600 ש"ח. אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר אותה למחשב כדי לצפות בסרטים מהמחשב. האם מספיק לי לקנות טלוויזיה עם כניסת VA או שאני צריכה S-VIDEO? כניסות יותר יקרות כמו HDMI מעלות את המחיר מאוד משמעותית אני חושבת.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-