אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל '37 מסוג LED לחדר שלי, הסתכלתי בשתי דגמים ואני מעוניין בעזרה מאנשים שמבינים/שיש להם את אחד מהדגמים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769692 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054 איזה מהטלויזיות יותר טובה מבחינת הנתונים לתמונה הכי טובה איזה סוג LED יותר טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזיה עד 1800 כאשר הגודל צריך להיות עד 26 אינץ. המלצות יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE IN למגבר ל CD IN STEREO אני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לקנות כבל או מתאם, מוידאו קומפוננט לכניסת מסך DVI או VGA. המסך שלי הוא סמסונג 2333sw . מה שכן מתאתי היא קופסת מיתוג/ממיר, שעולה 350 ש"ח. אני מקווה לפתרון זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מדובר על הנגן CREATIVE ZEN MICRO 4GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2113&scat=268&tcat=33 108*12=1296 ש"ח כל הנתונים שלו מצויינים בשבילי...רק שאני לא יודע לגבי המחיר,נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים? שווה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות לשימוש חוץ בתקציב של עד 250 שקל. אני לא מעוניין באוזניות כפתור למיניהן אלא קשת. האוזניות ישמשו בעיקר לרוק. רצוי שיהיו ניתנות לקיפול כדי לאחסן בתיק (מהסיבה הזו גם כבל "עמיד" מהווה יתרון). תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי רסיבר STR-DE245 של סוני. ובמחשב יש לו יציאות ל- 5.1. (שחור אפור וכתום) השאלה שלי היא כזאת.. זה הרסיבר אם אני לוקח שלושה כבלים כאלו : https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_small.jpg אני מניח שלא תהיה בעיה לחבר את הקדמיים והאחוריים, השאלה אם הסאבוופר וסנטר על אותה יציאה יעבוד כמו שצריך? כלומר - אדום ---- מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- FRONT אפור ----מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- REAR שחור ---- מתפצל לשני שחורים ומתחבר לרסיבר, אחד לסנטר ואחד לסאבוופר. תודה מראש, (ומקווה שהבנתם) עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי קיבלתי תקציב של 2000+- שקל לקניית כרטיס קול ורמקולים. מוזיקה עדיפות ראשונה סרטים שניה משחקים שלישית. (משחקים בעדיפות נמוכה אבל עדיין אני ארצה להעביר את המערכת הזאת למחשב החדש שיהיה לי מתי שאני ארצה לשדרג) התעייצתי עם מספר אנשים על מספר מערכות ורציתי לדעת מה אתם חושבים ואם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. רמקולים: Yamaha Tss10 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_158&products_id=5176 מחיר 1440 Creative Inspire 5700. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=1547 מחיר 2258. בזיגזאג 2080 שקל אבל לקחתי הכל מאתר אחד Creative Inspire GD580 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5285 מחיר 1520 זה …
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עכשיו עושה קובץ מצגת ליום הולדת של סבתא שלי ובעיקרון יש רק תמונות בסירטון וכשאני שם 7 תמונות לא יודע למה אבל הוא יוצא לי מהתוכנה כל עוד יש 6 תמונות במצגת הכל בסדר אבל כשאני מוסיף עוד אחת הוא יוצא מהתוכנה מישהו יודע למה ואיך אני יכול לתקן את זה? מצטער אם זה לא שייך לפה לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, החלטתי לשדרג את הסאונד למחשב ולמכור את ה i-Trigue 3300 שלי http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14872/cat/500 האמת היא שאני לא ממש מתלבט אלא לאחר שימוש של כשנתיים ב 3300 פיתחתי נאמנות לקריאטיב. אני חושב ברצינות על לשדרג ל GigaWorks T3 למישהו יש את הסט הזה? איך הם נשמעים? (שמעתי אותם בחדר ההדגמות של איסטרוניקס, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת) אופציות נוספות כוללות: Creative T40 II - אמנם 2.0 אבל מידים איכותיים חשובים לי לא פחות מבאסים. אז אולי עדיף להשקיע באלה? Harman Kardon Soundsticks II - שקופים ומכוערים (לדעתי לפחות) אבל אמורים להיות איכותיים מאד Bose Companion 2 - בלי סאב.. שווים את המחיר הגבוה? אשמח לשמוע מכם טת דעתכם / אלטרנטיבות. :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח עוד סקר מכיוון שהסקר הקודם הלך דווקא יפה. איזה נגן MP3 (נייד) יש לכם? אל תתביישו לרשום את כל הסט הנייד שלכם (נגן + מגבר אם יש + אוזניות + אביזרים נלווים). אם ממש בא לכם להתלהב (או לא..) אתם יכולים לפרסם תמונה, אפילו נשמח :] נ.ב: אם אתם כמוני שיש לו נגן לספורט ונגן ליום יום אז בחרו בשניהם. נ.ב2: אני באפשרויות רשמתי חברות בלבד, אבל בתגובה שלכם תרשמו את הדגם המדויק. אני אתחיל. לי יש iPod Classic 80GB והיו לי אוזניות EP-630 אבל הם נהרסו וכרגע אני משתמש באוזניות סטוק. (סבל) לספורט יש לי iAudio G3 2GB שגם הוא אני משתמש עם אותם אוזניות.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-