עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mtnm,

היי, מצאתי את האוזניות cx500 במחיר סביר בebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390001082626#ReturnPolicy שמעתי שיש גם אנשים שמוכרים אוזניות מזויפות. השאלה שלי זה אם זה נראה לך אמין כי לא הצלחתי למצוא חנות בארה"ב שעושה משלוחים לארץ. תודה, מתן

2. Started by zzz727,

אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by andrei21,

אני רוצה להזמין מקרן מחול יש כמה אפשרויות: 1) http://www.ebay.com/itm/Optoma-HD33-...item4cfd22e046 איביי 1700 דולר כולל משלוח, ואז כנראה להתקל במכס ולהתחיל סיפורים, השאלה שלי מה הסיכוי שדבר כזה לא נתקע במכס ואני לא יצטרך לשלם כלום, לכמה אנשים קרו מקרים כאלה?? 2) http://www.amazon.com/Optoma-HD33-10...6394320&sr=8-1 אמזון 1430 דולר בלי משלוח ( הם לא עושים משלוח לישראל) אז יש אפשרות לקבל מחברה ישראלית כתובת בארה"ב לשם המשלוח יהיה חינם , והחברה תשלח ליי את זה לארץ בתוספת עלות משלוח וכל מיסי המכס הביטוח והמעמ אתר החברה : http://www.mustop.co.il/לפי המחשבון שלהם הכל אמור לעלות 2050 דולר. האם כדאי ללכת בדרך הראשונה ולקוות לסיכוי שיעבור בשלום ? או ללכת על בטוח להיקרע במכס…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by DXT,

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by J0n1,

אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  7. כותרת

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8602 היתי בטוח שפלזמות מוגבלות מבחינת רזולוציה ביגלל הטכנולוגיה אבל לפי זה ועזבו תגודל הטלויזה הזות תומכת ב1080P אמיתי או במילים אחרות הפלזמה זה לא זן ניכחד כמו שחשבתי ויש להן מה להציעה

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by arel508,

הטלוויזיה שלי היא 40PFL5507K (פיליפס) ואני רוצה לקנות לה משקפי תלת מימד (לא קיבלתי עם הטלוויזיה). עכשיו השאלה שלי היא איך זה הולך בדיוק? כל משקפי תלת מימד אקטיביים שאני יקנה יתאימו לטלוויזיה? או שאני צריך משקפיים מסויימות? ויש הבדלי איכויות בין המשקפיים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  10. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by איש החרגול,

השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..

12. Started by Ron707,

קודם כל אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שהכי חשוב לי שיהיו נוחות, זה בעדיפות ראשונה אצלי בקניית אוזניות.. אני משתמש באוזניות לזמן ממושך, לפעמים אני גם נח במיטה ומדבר (המחשב קרוב לי למיטה).. כמובן חשוב לי שיהיו איכותיות למשחקים ומוזיקה (אבל נוחות עדיין חשובה לי יותר, ואני מדבר על נוחות לאורך זמן ולא רק בהתחלה, שאחרי מספר שעות מרגישים לחץ כזה באוזניים), כמובן שלא ישברו לי, אני נח במיטה ומדבר, לעיתים אני גם יכול להירדם כשאני ממש עייף.. וחשוב לי אוזניות USB, כי באונזיות מסוימות מאוד קשה לי עם החיבורים מקדימה של המחשב, לפעמים אני צריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 150 שקל.. וההתלבטות היא בעצם בין 2 אוזניות של אותה החברה מסוגים שונים.. Microsoft LifeChat LX-300…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by creative,

שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  15. זה לא סכום גבוה אבל זה מה שיש. נוחות זה הפרמטר הכי חשוב, כי זה הולך להיות עלי הרבה, אבל גם בידוד טוב ואיכות צליל חשובים לי. מה הזוג האופטימלי שיש בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by Yossarian22,

שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  17. יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by arielman22,

שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  19. ^ צרכים: הקלטת גיטרה ושירה (בעיקר), מוזיקה (פעם ב...), סרטים (מאד נדיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159203 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159215 אם יש משהו יותר משתלם ומתאים לצרכים שלי, בסביבות אותו מחיר, אתם יכולים להציע. עדיף מרשת גדולה מארה"ב כגון: ניו אג, אמזון וכד'... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by naknir,

היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  21. hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

בעקבות דיון זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351127.0 רציתי להתעניין בנוגע לGT-10 ו-CUBASE. המחשב וכל הנושא אינו בשבילי, ואין לי שום הבנה בנושא. אז רציתי לשאול אם אני קונה GT-10 ואני משתמש בCUBASE למשל.. מה צריך בנוסף לזה. מגבר עניינים? מה מומלץ מה כדאי? מה אני צריך לדעת? ולא אני לא פותח שני דיונים על אותו נושא, במפרטי מחשב מציעים לי לפטופ וכאן אני רוצה לדעת יותר מהצד של הסאונד.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  23. שלום לכולם. ברשותי רדיו דיסק של AIWA ובו יש חיבור Aux. אני מחפש מכשיר כלשהו שבעזרתו אוכל לשדר באופן אלחוטי בין הנגן שלי לבין החיבור ברדיו דיסק. מצאתי משהו שעונה לדרישות שלי בדיוק, אבל מחירו בשמיים... : http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=145 שאלתי היא- האם יש מכשיר דומה שיוכל להביא לי תוצאות דומות, במחיר זול יותר?! במידה ולא- אשמח לעזרה נוספת, כדי לחסוך כבלים משתלשלים בתוך האוטו... תודה מראש. גיא.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  24. קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by RnG,

שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים