אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רדיו דיסק של AIWA ובו יש חיבור Aux. אני מחפש מכשיר כלשהו שבעזרתו אוכל לשדר באופן אלחוטי בין הנגן שלי לבין החיבור ברדיו דיסק. מצאתי משהו שעונה לדרישות שלי בדיוק, אבל מחירו בשמיים... : http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=145 שאלתי היא- האם יש מכשיר דומה שיוכל להביא לי תוצאות דומות, במחיר זול יותר?! במידה ולא- אשמח לעזרה נוספת, כדי לחסוך כבלים משתלשלים בתוך האוטו... תודה מראש. גיא.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה פעורה למדי, אך אנא היו סבלניים. רכשתי מערכת Microlab x15, כפי שמצויין בכותרת. כלל החיבורים הם בתוך הסאבוופר, אשר כולל חיבורי output לכל 5 הרמקולים הנוספים. הבעייתיות היא בחיבור כרטיס הקול במחשב לכניסות בסאב וופר. החיבורים במחשב הינם סטנדרטיים, ולפי מה שראיתי ישנן 3 יציאות רלוונטיות - יציאת front, יציאת rear, ויציאת center/sub. עם זאת, בסאבוופר עצמו ישנם 6 כניסות נפרדות, כלומר, כניסה לכל רמקול ולא יחס של 1:2 כפי שמתואר כאן. אם כן, מה הדרך לחבר את המחשב לרמקולים? יש לציין שגם הכבלים שהגיעו עם המערכת הינם במבנה של 1:1. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רמקולים Genius SP-330 שהם 16W ואני רוצה משהו חזק יותר אבל גם לא להגזים במחיר שיהיה 150 מקסימום 200, אני יודע זה לא סכום גדול אבל אם יש משהו במחיר הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע אני אשמח להמלצות, תודה רמקולים שיש לי כרגע...
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהU יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי להאזין לדיסק דמו של חברת stax על זוג אוזניות ישן יחסית. הייתי המום מהחדות ומהאפשרות למקם כל ארוע אקוסטי בחלל. מצד שני מדובר, כאמור, בדיסק דמו שבא להבליט את היתרונות של האוזניות. רציתי לשאול אם מישהו מהפורום התנסה באוזניות האלו לאורך זמן והאם הן באמת שוות את המחיר המופקע שלהן? תודה, דותן
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פלסמה 32 והיא מחוברת אצלי לממיר בכבלים בננות הרגילים ורואים בה תתמונה מרוח טיפה, אמרו לי שאני צריך לקנות כבלים איכותיים יותר בהתאם לחיבורים בטלוויזיה וזה ישפיע די הרבה זה נכון ?? כרגע כל המערכת טלויזיה רסיבר דיוידי ממיר מחוברים בכניסות של הבננה הפשוטות(האדום לבן וצהוב ) איזה אז כבלים אני צריך כדי לחבר את כל המערכת כדי שיראו בתנאים אופטימלים ?? (המרחק בין כולם לא עולה על החצי מטר) החיבורים של הטולויזיה הם : 1 ) HDMI 2) D SUB - VGA 3)Y Pb/Cb Pr/Cr (מה זאת הכניסה הזאת?!?) 4)S-VIDEO 5-6)יציאה וכניסת וידיאו 7)יציאה Coaxial (מה זה גם ?) 8)כניסת אודיו VGA/DVI החיבורים של הממיר YES MAX הם: 1)בננות רגילות 2)אינטרנט (למה אני צריך את זה?) 3)VCR וTV בצורה של מלבן עם…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8602 היתי בטוח שפלזמות מוגבלות מבחינת רזולוציה ביגלל הטכנולוגיה אבל לפי זה ועזבו תגודל הטלויזה הזות תומכת ב1080P אמיתי או במילים אחרות הפלזמה זה לא זן ניכחד כמו שחשבתי ויש להן מה להציעה
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מתלבט בין ד"ר דריי דגם הסולו {בלי הסוללות} לבין SHURE 840 ..... אשמח להארות/הערות ו/או המלצה לדגמים אחרים. צריך לצורך שמיעה בחדר כושר בבית....שומע בעיקר מוסיקה ישראלית וערבית קלאסית {פחות ים תיכוני} תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים טובים במחיר 250-400 שקלים אז גלשתי בפורום וחיפשתי מידע על רמקולים במחיר הזה , ואני חושב על לקנות את אחד מהרמקולים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 אז אני צריך עזרה בחיפוש רמקולים בטווח המחירים הזה שיהיו חזקים, טובים ויחזיקו הרבה זמן מעמד.. אני יודע שכולכם תגידו לי לקחת את ה ATP3 אבל תגידו לי אם בכל זאת שווה לקנות את ה- X230.. כי הוא זול יותר ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שתצליחו לעזור לי הקמתי מערכת גדולה שכוללת שני רמקולים ענקיים של 17 אינץ, מקרן, שתי טלויזיות, קופסאת מיתוג שמפצלת בין מספר מקורות אודיאו ווידאו(מחשב מדיה ,ממיר יס וחיבור לאודיאו 3.5mm), ומפצל vga. הכל עובד סבבה חוץ מהרעש המעצבן ברמקולים, כשאני בוחר להציג את המחשב דרך הקופסאת מיתוג, יש רעש רקע חלש ומציק כל הזמן, ומן צרצור חזק יותר כל פעם שאני משנה משהו במסך, גולל את המסך למטה או פותח חלון חדש למשל. בממיר של יס יש תמיד רעש רקע די חזק, יותר חזק מהמחשב. כל הציוד הזה נמצא באיזור די קטן וצפוף, וכל הכבלים דחופים ביחד בצפיפות, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא הפרעות אלקטרומגנטיות שכל הכבלים האלה יוצרים אחד על השני. מישהו מכיר פיתרון …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחפש סט 2.0 או 2.1 שיתן איכות צליל טובה לשירים, עקרונית אם זה יהיה בתחום ה400 ש"ח זה יהיה מעולה, אבל אפשר לחרוג אם יש משהו ששווה את זה. לא לסרטים ולא למשחקים, רק מוזיקה (מגוונת, היפהופ, רגיי, שירים ישראלים, בערך הכל חוץ ממזרחית ואלקטרוני). לא להציע ATP3 כי כמעט ואי אפשר להשיג אותם (וכי יש לי כבר סט אחד בבית ובא לי לגוון), חשבתי יותר לכיוון ה 2421 שאני יודע שפחות טובים מה ATP3 אבל לא ראיתי הרבה אפשרויות אחרות במחיר הזה, והקריאטור2 של JBL גם נראים בסדר... ואגב, למישהו יש ניסיון עם הרמקולים של MICROLAB ? איך ה SOLO3 מול ה ATP3 לדוגמא? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780 תודה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות רמקול נייד פשוט, שיכלול זוג רמקולים 5״,מגבר וסוללה lead acid. די סטנדרטי.. המגבר שברשותי מבוסס על הta2024 אם אני לא טועה, 15W לערוץ. הרמקולים שאני רוצה לקנות הם זוג מורל. טמפו 5 אינץ׳. השאלה שלי היא האם הנתונית שלהם יתאימו לשימוש עם המגבר? יספיקו לזמן סביר בווליום ממוצע עד גבוה? אני לא רוצה להתעסק בכל מיני דברים כמו קרוס אובר, האם הרמקולים יספקו לשמיעה נעימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-