אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה או לחומרה.. בכל מקרה הבעיה: שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה אולי מוזרה ואודה מאוד לעזרתכם. ברשותי מחשב שדרך כרטיס מסך ( עם דרייבר מעודכן ATI RADEON HD2600XT) מחובר לשני מסכים. מסך מחשב כמסך ראשי ומסך טלויזיה (sony 32v5500) כמסך משני - (חיבור דיגטלי - DVI מצד הכרטיס, HDMI מצד המסך) המחשב לרוב דלוק, והרעיון הוא להדליק ולכבות את שני המסכים לפי הצורך. הדבר עובד - (ובינתים מעולם עבד) נהדר עם מסך המחשב. הבעיה היא עם מסך הטלויזיה. שם כפי שיש לעשות חיברתי והגדרתי את כל הגדרות החיבור למחשב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את הטלויזיה כאשר המחשב כבר מופעל, ברגע שהטלוזיה מוגדרת כמחוברת למחשב אני מקבלת מסך שחור. (כמובן שאני יכולה להעביר לחיבור הכבלים ואז לצפות ללא בעיה) כרגע, כדי שאוכל כן לראות את המחשב דרך הטלויזיה, עלי להדליק …
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה על רדיו דיסק לרכב? וכמה זה עולה בערך? כולל התקנה? אני מחפש רדיו שינגן MP3+ usb. תודה.... תקציב 500-600 שח.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו מבחינת איכות? אמורים לשלוח לי אותם... מה מחירם בארץ? אם בכלל נמכרות... ;D http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_inear_headset כרגע ברשותי קיימות ה PX100.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול אם השלט Sunwave SMR-140 עובד עם התפריטים של הMedia Portal. תודה!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=761156,793715 בלינק הבא יש 2 טלויזיות אחת מול השנייה- מה יותר טוב? 1. פיליפס 42PFL5405H 2. טושיבה LV833
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, השימוש שלי הוא בגדול יום יומי, כרטיס קול onboard השאלה האם יש הצדקה לרכוש את ה Z2300 אני אפילו שוקל לרדת ל Z3-e או אפילו ה X-140 פשוט מחפש עלות מול תועלת אופטימלית. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זה לא סכום גבוה אבל זה מה שיש. נוחות זה הפרמטר הכי חשוב, כי זה הולך להיות עלי הרבה, אבל גם בידוד טוב ואיכות צליל חשובים לי. מה הזוג האופטימלי שיש בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-