אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן עם נפח גדול מאוד שיהיה אפשר לראות בו סרטים (צריך להעביר את הזמן בשמירות במילואים) חשבתי ללכת על: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6764 Cowon 80GB Q5W הוא נראה לי אחלה ובתקציב, יש למשהו ניסיון איתו או המלצות למשהו אחר? רצוי מהארץ. בנוסף אני צריך המלצה לאוזניות קשת גדולות ונחות לנגן בסביבות 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה בתקציב. בתודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע בין אלו מחירים נעים מיני-דיסקים בארצות הברית? אתם חושבים שאפשר למצוא מיני דיסק עד 80 דולר??
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו מבחינת איכות? אמורים לשלוח לי אותם... מה מחירם בארץ? אם בכלל נמכרות... ;D http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_inear_headset כרגע ברשותי קיימות ה PX100.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
when ever I play a game anything that is more complex than shooting sounds gets a very noticable static noise in its background. now it only happens in games when there's 3D audio involved. it doesn't happen when listenning to music or watching movies. I tryed switching back to the O/B AC97 and it doesn't happen there. is it a problem with the sound card or the drivers? I'm using drivers version 5.12.2.296. the speakers are Inspire T5400 (5.1), though I'm pretty sure they're not the problem.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=761156,793715 בלינק הבא יש 2 טלויזיות אחת מול השנייה- מה יותר טוב? 1. פיליפס 42PFL5405H 2. טושיבה LV833
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להבין משהו שלא מסתדר לי כל כך עם HDMI הרי הכבל מוציא סאונד ותמונה ותומך בכל פורמט אפשרי של סאונד בואו נגיד שיש לי HDMI ב LCD שלי!מה שבאמת קיים. את הכבל אני מחבר מה DVD ל-LCD היא גם ככה מוציאה רק סטריאו,אז איפה ניצול ה DTS והדולבי דיגיטל הרי חייבים מגבר מקצועי שמחובר עם חמישה רמקולים או 7 או 9 ו-HDMI בריסיבר בכדי לקבל את התמורה.ומעטים האנשים שיש להם את זה היום במערכת או לחילופין מטריצת וידאו בנויה במגבר של HDMI בדי לעבור סורסים. האירו את עיני!!!!!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-