עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by approx,

ראיתי את הכרטיס קול הזה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 איך הכרטיס קול הזה הוא שווה את הכסף או שיש משהו בסביבות ה500 שקל יותר טוב

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by yagden,

אני מתלבט בין שתי האוזניות האלה ומחר אני הולך לקנות אותן ככה שאני צריך להחליט אז אני צריך שתגידו לי מה יותר טוב . המחיר כמעט זהה אז זה לא פרמטר. וגם אני קונה כנראה קונה מKSP ורציתי לדעת אם הן מקוריות, האחריות לא משנה לי רק לדעת במאה אחזו שאני לא יקנה זיוף שהן מקוריות. אם יש לכם הצעות אחרות במסגרת המחיר אני ישמח לקבל אבל רק לא את ה CX400 או ה 300

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by popkorn,

יש לי גיבסון לס פול ואני רוצה להקליט למחשב וכרגע יש לי כרטיס קול אונבורד שיש דיליי בסאונד כשאני מנגן של איזה חצי שניה. אני מחפש כרטיס קול איכותי וטוב כמה שיותר זול שיוכל להקליט לי את הגיטרה בסינק עם המחשב,וגם שהגיטרה תישמע טוב ולא בדיסטורשן לא מכוון,תודהה רבהה!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by n0stredamus,

הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by powersoul,

היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים... השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה? כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא. תודה

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by theenema,

יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by AvigdOr.GT,

אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום, יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות) השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא) רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות) זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד? המכשירים הם: 1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de 2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA תודה רבה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by MatiKipod,

אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אני רוצה ליקנות השבוע MP3 וההחלטה קשה איזה ליבחור אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה אם אתם יכולים. אז ככה: Sandisk Sansa E250 2GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 iAudio U3 1GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=375936 מי הכי טוב? או שיש יותר טובים במחיר הזה מיתחת ל- 800 שקל ואם אתם יכולים תפרטו לי . לי חשוב נטו מוזיקה חשוב שיהיה בו אוזניות טובות ואיכות סאונד טובה!! תודה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by hanan86,

חברה מישהו מכיר רמקולים של חברת אורטק ( 4.1 ) . האם הם טובים , והאם שווה לקנות אותם ב 300 ש"ח . תודה .

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטיות למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת פרויקט הגמר שלנו, אנו מייעצות למפיץ מוצרי אודיו בישראל, אשר מעוניין להרחיב את היקף הפעילות שלו. בין היתר, אנו נדרשות לאפיין את קהל הלקוחות הפוטנציאלי של מוצרי החברה. נשמח להתייעץ איתך לגבי מהן התכונות והמאפיינים הרלוונטיים עבורך בעת רכישת מוצרי אודיו (למשל רמקולים, מגבר ועוד). להלן קישור לסקר: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_72ipXylRIuK2Svr נודה לך אם תוכל להקדיש מספר דקות למענה על סקר זה. השאלון הינו אנונימי, ביכולתך לדלג על כל שאלה לאורך הסקר, אם תבחר בכך ואין תשובות נכונות ולא נכונות. השתתפותך חשובה לנו מאוד. אנו מודות לך על שיתוף הפעולה. צוות המחקר.

15. שלום, אני מחפש המלצה לרמקולים לצורכי מוזיקה (50%), סרטים (40%) ומשחקים בקטנה (10%). חשוב שיהיו רק מאופיס דיפו. הנה קישור לרמקולים שהם מציעים תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by ofir_yair,

היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  17. כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  18. אני כבר חודש מתלבט איזה אוזניות לקנות! ולמרות כל ההודעות (כאן ובפורמים בחו"ל) עדיין לא החלטתי מה לקנות. התכוונתי להזמין היום מהחנות "מוסיקה 10" את האוזניות HD 202 של סנהייזר. אבל בפורום HI-FI הציעו לי לא לקנות אותם, וללכת במקום על האוזניות שמצויינות בכותרת. רק הבעיה היא שאני לא מוצא את האוזניות האלה בארץ (לפי חיפוש באינטרנט). יש לכם מושג אם יש חנות בארץ שמוכרת אותם ובאיזה מחיר? בחו"ל הם נמכרות ב-70 ש"ח. מצאתי מאותה הסדרה גם את ה-KOSS KSC-50/22, איך הם? מישהו השתמש בהם פעם? אם הם לא נחותים בהרבה מKSC-75 אני אקנה אחד מהם (כנראה את ה-KSC-50).

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by kinggil,

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

משהו יודע אם אפשר לחבר אותם לטלויזיה ולממיר של הוט ולדי וי די וכל זה? מה צריך בשביל זה? אמרו לי שהכל בקופסא ולא צריך שום דבר זה נכון? ואם אני ירצה גם לחבר את זה למחשב .. יש לי לוח kn8 ultra - nforce 4 ultra שמעתי שיש לו 7.1 יהיה לי סרוונד?? איזה דרייבר הכי טוב שיהיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33 או H10? המחיר קרוב בבאג יש גם X5L במחיר של 1800 אני לא חושב שאני אוכל לאסוף סכום כזה, לכן נשווה ביניהם מה טוב יותר? מבחינת מסך\סאונד?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by wesam1,

האמת שאני לא מכיר את החברה הזאת אבל הרמקולים נראים מרשימים מבחינה טכנית ומפתים לקניה ומחירם די זול ויחסית לרמקולים אחרים כמו x540 ו-x530 של logitech הם נראים טובים יותר מבחינה טכנית ומחיר. מצד שני שם החברה הלא כל כך ידוע ומחירם הזול גורם לי להיות קצת סקפטי. אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה ואם יש מישהו ששמע אותם ו/או השתמש בהם מאוד יעזור. שימושים:משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה רבה. קישורים: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2244 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=2578 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11944

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  24. Started by es88,

יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.