עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  3. Started by artifakt,

שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by oDot,

צריך אוזניות למשחקים ולמוזיקה. לפי מה שהבנתי אם קונים אזניות למשחקים זה בא על חשבון המוזיקה ולהפך. אם זה באמת ככה אשמח לאיזון בין הסוגים מאחד ושניהם חשובים לי. חשוב לי יותר המשחק, אני משחק CSS וצריך לשמוע כל פיפס. רצוי ומומלץ לא להשתמש בכל התקציב, למרות שלפי ההגדרה בוויקיפדיה אני -כן- אודיופיל, אבל לא בהכרח בעל יכולת הבנה גבוהה מאוד לאיכות. באזניות של IPOD וידאו מחובר לכרטיס קול שמוטמע בלוח שלי (Gigabyte GA-P35C-DS3R) לא שמעתי אף הבדל בין FLAC לבין MP3. לא יודע אם זה בגלל האזניות, כרטיס הקול, או שפשוט אין לי את היכולת להבחין ביניהם. צורת האזניות לא משנה לי. מה ששומעים יותר טוב = יותר טוב. אם זה כרוך בלאטום את האזניים עם אזניות גדולות, שיהיה. מה שכן שלא ילחצו לי על האוזניי…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by crazybus,

מממ מישהו יכול אולי לתת לי חוות דעת על המוצר להעריך כמה הוא שווה וכאלה?... בזאפ אין מחיר של המוצר ולא רשום כלום קראתי חוות דעת ואנשים אומרים שפירלס חרא אבל מצד שני אומרים שמגירסא מג'יק 7 ואחרי - הרמקולים שונים לגמרי מהסדרות הקודמות והרבה יותר איכותיים *הדגם הזה הוא דגם מיושן או חדש יותר ? והאם נראה לכם שווה קניה למישהו שלא יכול להוציא סכום כסף גדול או סתם בזבוז של המעט כסף שיש? תודה מראש דניאל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ding,

אוקי אני מעוניין בכרטיס TV ב250 ש"J בלי שום חריגה . כמה שאלות לפני: אני מעוניין לחבר סוני 2 לכרטיס זה אפשרי ואם כן הכרטיס מסך עלול להשפיע? איך בדיוק זה פועל איזה פונרציות מגיעעות עם זה יש ערוצי AV וכו'? דרישות (אני יודע שאי אפשר לבקש הרבה בכזה מחיר): 1.שלט 2.צפיה באיכות סבירה 3.הקלטה באיכות סבירה(בסביר אני מתכוון למשהו שבאמת אפשר לראות כמו YOUTUBE לא דורש DVDRIP או HD) 4.חיבור לסוני 2. זהו תציעו מה שאפשר

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  9. שלום אני צריך המלצה לאוזניות קשת למחשב בעיקרון השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים סרטים ומוסיקה עד עכשיו השתמשתי באוזניות של אלטק לנסינג אבל הם נהרסו בכל מקרה אני צריך אוזניות נוחות ואיכותיות בדגש על באסים וסאונד נקי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by edbd,

שלום לכולם.. יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי.. זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות.. זה שני רמקולים כל אחד 450W וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף. כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by *Roe.S,

שלום, אני שומע המון מוסיקה ומשחק הרבה במשחקים אני צריך אוזניות בתקציב של גג 200 שקל- אבל ברור שתמיד עדיף כמה שיותר זול.... הציפיות: שיהיה צליל חד וחלק בלי חארטות... שלא רק "יעשו את העבודה" אלא שיהיו באמת איכותיות שאפילו יהיה כיף לשמוע בהם יותר מאשר ברמקולים... (יש לי 2 רמקולים וסאב- נחמדים+... של EACAN) ממש לא אכפת לי אם יהיה עליהם מיקרופון או לא... הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם GB P35 DS3L *חבר אמר לי שלבן דוד שלו יש Sennheiser PC131 Headset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19044 והוא מבסוט... מה אומרים? לקחת אותו או יש משו יותר זול באותה רמה/ משו יותר טוב באותו מחיר תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by popkorn,

שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Aviko,

שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by מאור247,

איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  22. שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by Vidati,

האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים