אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות. אני קניתי אוזניות חדשות מכיוון שהאוזניות שבאו עם הנגן היו על הפנים. כשקניתי אוזניות לא יחסתי חשיבות לצורה של החיבור, אבל עכשיו זה מאד מפריע לי כי הגודל של הנגן גדל ב3-4 ס"מ בגלל חיבור האוזניות. כשאני מכניס את הנגן לכיס אני מפחד על חיבור האוזניות וגם זה לא נח. אני אנסה לצייר למה אני מתחכוון כי אין לי מצלמה. החיבור ששל האוזניות שבאו עם הנגן: ____ | ___------------ <----הכבל ---------------------| |- נגן | | | ------------------------ עכשיו עם האוזניות החד…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות ואני כרגע מחפש לקנות אוזניות IN EAR שאני גם אוכל לרוץ איתן, וגם אהנה מאיכות מוסיקה גבוהה. התקציב שלי הוא 100-200 ש"ח, אם כי אני מוכן לחרוג במידה ויש דגם כלשהו ששווה את זה. מקווה שזה הפורום המתאים לבקש בו, תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אחרי חיפוש ממושך לאוזניות אלחוטיות (שמיועדות בעיקר לטלויזיה ולסרטים) הגעתי למסקנה ש RS-120 של Sennheiser הם הבחירה המושלמת. אך לצערי לא הצלחתי למצוא את הדגם הנ"ל (וכמעט אף מוצר של סנהייסר) בחנויות הארץ. אז כאן אני שואל אתכם, אולי מישהו מכיר חנות בארץ שכן מוכרת את האוזניות הללו ? ואם לא, אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל, מצאתי מחירים ממש טובים בכמה אתרים - Amazon, Newegg, Microsupply, אך לצערי הם לא מבצעים משלוחים לארץ. בכל מקרה, אם אין בארץ בכלל, מישהו מכיר אתר בינלאומי שמבצע משלוחים גם לארץ ? ושאלה קטנה לסוף, קצת לא קשורה, זה נכון שהמכ"ס גובה מחיר רק אם המוצר בשווי של 200$+ ? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שירים שעצמם מוקלטים חלש, האוזניות שלי משמיעות אותם על פול ווליום וזה נשמע בסדר אך לא מספק. אשמח אם מישהו יתן לי תוכנה שאיתה אפשר להגביר את הווליום יותר מברירת המחדל.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
GPT 2.1 400 וואט 2 רמקולים מעץ וסאב חדשים ב-150 ש"ח. מה דעתכם על המחיר שווה? ובקשר לרמקולים והסאב עצמם, הם שווים משהו בכלל? הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה, יצירת מוזיקה ולשמיעה בווליום גבוהה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
או in ear או כפתור העיקר זה איכות שמע ובס נורמלי אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401961 או cx300 ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בבקשה אני לדעת!!!!איך אני מחבר כרטיס קול למחשב בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, משהוא יכול לתת לי המלצה לאוזניות לנסיעות, רצוי שלא כל העולם ישמע איתי את המוזיקה. אני מחפש אוזניות שאני לא אראה איתן כמו חיזר, יש לי אוזניות sony mdr-v500, הן ממש מעולות, אבל זה לא לרחוב או לנסיעות. אני משקיע עד 250 ש"ח בקנייה בחו"ל - 50$. אני מתלבט בין: http://www.computers4sure.com/product.asp?productid=3413305&affid=10000483 לבין http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp?dpno=135003&store=pcmall&source=pwbfroogle&adcampaign=email,pwbfroogle&wt.mc_id=pwbfroogle השאלה כאן היא באיזה אוזניות הבאס מודגש יותר, והאם הנגן שלי יסחוב את שתיהן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הבאים : YAMAHA HOME THEATER SOUND SYSTEM TSS-1 http://www.3dnews.ru/documents/1752/tss1.jpg יש לי כיום לוח אם של ABIT I865E עם כרטיס קול מובנה .. אני מרגיש אני יכול להוציא מהם יותר איכות ויותר עוצמה עם כרטיס קול טוב . מה אתם אומרים ? (עוד שבועיים אני אמור לקבל מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS האם הכרטיס קול שם הוא כמו שיש לי היום ? ה ON BOARD)
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום תיקנתי בהשקעה לא מעטה מגבר עתיק יומין שיש לי בבוידעם ובכן יחוד המגבר שהוא תואם להפליא למחשבים של היום מבחינת כניסות הסאונד שלו.כל כניסה שלו זה 4 פינים עגולים של RCA מחולקים ל2 זוגות לפי הסדר הבא FRONT ימין שמאל REAR ימין שמאל במקור לפי החוברת שלו זה יועד לטייפ סלילים אבל היום אני רוצה לממש את זה עם הכרטיס קול בלוח אם. האם הדבר אפשרי?? כלומר לתת לו את הערוץ הקדמי לכניסות של ה FRONT ואת הערוץ האחורי לכניסות של REAR וזה באמת יתן הגברה ויחלק בתוך המגבר לפי מה שאני חושב? יש לו גם מעין סטיק לבלנס שממש מחלק ל 4 רמקולים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי טלויזית סמסונג 4K דגם JU6400. אשמח לקרוא מה הדרכים הנוחות ביותר (ואם אפשר חינמיות) להזרים מדיה מהמחשב הנייח לטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי אנשים אז ככה. קניתי רמקולים חדשים Logitech X-530 http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=7841 ככה נראה איפה שמחברים את כל הדברים לסאב: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1327.jpg חיברתי הכל לסאב את כל הבננות,לפי צבעים כמובן. והיה לי עוד 3 לחבר למחשב אתם יודעים איפה שמחברים את המיקרופון והכל. חיברתי הכל ושומעים רק ב-2. והכרטיס קול שלי תומך ב-5.1 תמונה: http://img67.imageshack.us/img67/232/865bz9.jpg השאלה שלי למה אני לא שומע ב-5? נ.ב קיבלתי מין כזה ריבוע שיש בו 3 יציאות לחבר למחשב ושתי בננות מאחור לא ידעתי מה לעשות איתו. זאת תמונה של הפנאל : http://img239.imageshack.us/img239/3416/2ox7.jpg תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-