עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by zeevru,

למגבר שלי - ימהאה RX-V550, יש מספר כניסות אופטיות, ביניהן אחת לDVD, וכניסה קואקסיאלית אחת, ל-CD. לDVD שלי -פיוניר DV-410V יש יציאת אודיו אנאלוגית, יציאת אודיו קואקסיאלי ויציאת HDMI (וגם וידאו קומפוננט אבל זה לא שייך לשאלה הזאת). מכאן, שהדרך הדיגיטאלית היחידה לחבר את האודיו של הDVD למגבר היא בקואקס. אבל מאחר וזו כניסת CD של המגבר, זה סטריאו רגיל ולא 6.1 שהמגבר תומך בכניסות האופטיות. פתרון אחד שמצאתי הוא ממיר SPDIF / TOSLINK, ויש כאלה בחו"ל, בעלות נמוכה יחסית. האם פתרון כזה הוא סביר מבחינת איכות הצליל? האם שימוש ביציאת HDMI והמרתו לאופטי זו גם אופציה? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by curdi1,

בחיבור בין דיוידי ל-TV מה עדיף - scart s-video component composite ??? תודה !

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by dekgol,

כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע (רסיבר+רמקולים). מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Adirz,

מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  6. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shmoolm,

יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. שלום , אתמול קניתי כבל DVI TO HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלווזיה , זה המפרט שלי. Intel Core 2 Duo E 6750 ASUS Striker Extreme Albatron 8800GTS 640mb Mushkin DDR2 800Mhz 4GB Western Digital 320GB Gigabyte aurora 570 Silver ENERMAX Liberty 500W Windows vista ultimate 64bit עכשיו , קיבלתי תמונה על מסך הטלוויזיה מהמחשב עכשיו השאלה היא איך אני מעביר סאונד. קראתי משהו על כבל SPDIF או משהו כזה וראיתי שיש לי על הלוח אם חיבור כזה עגול קטן של SPDIF , אפשר לעשות אם זה משהו ? בקיצור תעזרו לי לחבר את הסאונד (:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Frozen-Ice,

שלום יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Damage,

שלום חברה. קיבלתי די וי די ואני רוצה לחבר אותו דווקא למחשב ולצפות בסרטים על מסך המחשב (21'). ניסיתי לחבר את המכשיר באמצעות כבל- S-video לכרטים מסך (Radeon 9600xt) ואני לא יודע בדיוק מה הלאה?! איך מחברים הכל ואיך צופים בסרטים? תודה מראש, damage

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by p11ma,

שלום, התהליך של להוריד סרט, לחבר לו כתוביות בAVI RECOMP, ולצרוב אותו לוקח יותר מדי זמן עבורי ואני מעוניין לקצר את התהליך. אני לא מבין כלום בכבלים ובמתאמים שונים ומשונים ולכן פניתי ל"יעוץ" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך במחשב שלי (HD4850) לטלווזיה, בעלות מינימאלית ובאיכות מקסימאלית. יש לי טלווזיה בת 7-10 (לא LCD). השאלה שלי: איזה כבלים ומתאמים צריך לקנות כדי שהטלווזיה תריץ סרטים בגרסת AVI.. לא נראה לי שזה יריץ סרטיי HD בMKV אז לא חשוב! אם תוכלו ליעץ לי על מחירים זה יהיה מעולה. חשוב להגיד שהמרחק בין המחשב לטלווזיה הוא 10 מטר +. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by AdamS,

שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by maryyossi,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA geforce 9800gt רכשתי כבלHDMI חיברתי לטלויזיה שלי אבל אני לא רואה תמונה בטלויזיה הבנתי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך מישו יכול לזור לי?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by LeftRight,

יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by J0n1,

יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של יס ישן (האפורים עם היציאה של אדום צהוב לבן בלבד). לאחרונה קניתי טלוויזית LED מדגם: TOSHIBA 55ZL800E (חוברת הדרכה: http://www.newpan.co.il/sites/newpan...55ZL800ETV.pdf ומקרן קול (או סאונד בר) של JBL SB100 (קישור לדף מכירה http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=he אני מעוניין לחבר את הממיר של YES -( שיש לו יציאת אודיו אדום ולבן ) לטלוויזיה דרך כבל אדום לבן ל 3.5 (לטלוויזיה אין רמקולים מובנים בגלל זה קניתי את המקרן קול) ומהטלוויזיה אני רוצה לחבר את את המקרן קול דרך היציאת SPDIF עם כבל מתאים למקרן קול. זאת התיאוריה. בפועל חיברתי את הכל העסק כמו שכתבתי (את הממיר של יס חיברתי עם כבל אדום צהוב לבן ל 3.5 לVIDEO 2 בטלוויזיה) לפי הח…

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. שלום המחשב החדש שלי מורכב סוף סוף ;D אבל יש לי בעייה יש לי את המארז צ'נברו עם יציאות לUSB אוזניות ומיקרופון מקדימה אבל אני פשוט לא יודע לאן אני צריך לחבר את זה ללוח (הוא רשום בחתימה )

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי אייפוד פוטו, ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. הצלחתי להשמיע דרך הטיוי עם כבל RCA פשוט (מבננה אחת מתפצל ל2). הפעם רציתי להראות תמונות דרך הטלויזיה, ויש ברשותי כבל כמו הRCA אבל שמתפצל מבננה אחת ל3 בננות (צהוב,אדום,לבן). שאני מחבר את הכבל לטיוי אז שומעים את המוזיקה ויש רעש כמו של ערוץ לא מכוון ברקע. מה עושים ? האם הכבל הזה טוב ? (בתמונה למטה) או שצריך כבל אחר .. http://wdic.asuka.net/plugins/rca-plug.jpg

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by arik100,

אוקיי יש לי טלויזיה עם ממיר עידן + פנימי. אני מחבר את האנטנה של הבניין עם היציאה האדומה - יציאה שפשוט מכניסים. הבעיה היא שזה בעייתי מבחינת מגעים וכל תזוזה קטנה הורסת את התמונה. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמו החיבור של HOT - כבל COAXIAL. העיגול הכחול, חיבור הברגה. הבעייה היא שבטלויזיה יש חיבור של הכנסה. כמו מה שאני משתמש עכשיו. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל? תודה מראש נ.ב. לא ידעתי אם מתאים לפה או למודינג וכו' אז שמתי פה. בכל זאת . טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by TheShadow,

יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.