אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני חודש פלסמה 32 והיא מחוברת אצלי לממיר בכבלים בננות הרגילים ורואים בה תתמונה מרוח טיפה, אמרו לי שאני צריך לקנות כבלים איכותיים יותר בהתאם לחיבורים בטלוויזיה וזה ישפיע די הרבה זה נכון ?? כרגע כל המערכת טלויזיה רסיבר דיוידי ממיר מחוברים בכניסות של הבננה הפשוטות(האדום לבן וצהוב ) איזה אז כבלים אני צריך כדי לחבר את כל המערכת כדי שיראו בתנאים אופטימלים ?? (המרחק בין כולם לא עולה על החצי מטר) החיבורים של הטולויזיה הם : 1 ) HDMI 2) D SUB - VGA 3)Y Pb/Cb Pr/Cr (מה זאת הכניסה הזאת?!?) 4)S-VIDEO 5-6)יציאה וכניסת וידיאו 7)יציאה Coaxial (מה זה גם ?) 8)כניסת אודיו VGA/DVI החיבורים של הממיר YES MAX הם: 1)בננות רגילות 2)אינטרנט (למה אני צריך את זה?) 3)VCR וTV בצורה של מלבן עם…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות השבוע MP3 וההחלטה קשה איזה ליבחור אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה אם אתם יכולים. אז ככה: Sandisk Sansa E250 2GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 iAudio U3 1GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=375936 מי הכי טוב? או שיש יותר טובים במחיר הזה מיתחת ל- 800 שקל ואם אתם יכולים תפרטו לי . לי חשוב נטו מוזיקה חשוב שיהיה בו אוזניות טובות ואיכות סאונד טובה!! תודה
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות כבל hdmi-dvi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות בטלויזיה סרטים בHD אך שהסתכלתי בחיבורי הטלויזיה גיליתי שיש בה חגם חיבור DVI ולא רק HDMI אז מכיוון שאני לא יודע מה ההבדל רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים? האם יהיה הבדל באיכות אם אני אחבר את הטלוויזיה למחשב דרך DVI או HDMI? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
[improved Features] 1. Shortened booting time - Booting time has shortened in half(based on 1,000 tracks). It may vary the number of tracks in the device. 2. Improved Touch Pad operation - It used to scrolling around the menu when touch pad is keep pressed. Now it is changed to stop at the last menu and move to the top by clicking it once more. מעניין מאוד, ננסה את זה יותר מאוחר 3. Shortened accessing time when accessing playlist 4. Improved HDD running - HDD is turning off after 8 second when it's not accessed for excessive running. 5. Improved file recognition - Now it can recognize files up to 1000 on each TEXT, Photo and Browser mode. (It was 600 before.) [Fixed …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי כרטיס .FIREWIRE יש לי כבל FIREWIRE בין הכרטיס למצלמה. המחשב אכן מזהה את המצלמה במחשב (PANASONIC NVGS35) אך בכל תוכנה שבה אני מנסה לעשות CAPTURE לוידאו זה רושם לי הודעות שגיאה שהוא לא מצליח לקלוט את הוידאו.. הנה תראה: http://img207.imageshack.us/img207/5984/errorvg7.jpg http://img213.imageshack.us/img213/3945/error2pf5.jpg http://img207.imageshack.us/img207/6759/error3cr0.jpg מישהו יודע אולי מה הבעיה? נתקלתם בה בעבר? יש מצב שזה בעיה במצלמה? (לא נראה לי כי הוא הרי מזהה אותה..) תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אולי מישהו שמע בטעות? זאת חברה מאוד טובה אבל משום מה אף אחד לא מכיר אותה ובשום מקום לא מוכרים את הכרטיסים האלה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רדיו דיסק של AIWA ובו יש חיבור Aux. אני מחפש מכשיר כלשהו שבעזרתו אוכל לשדר באופן אלחוטי בין הנגן שלי לבין החיבור ברדיו דיסק. מצאתי משהו שעונה לדרישות שלי בדיוק, אבל מחירו בשמיים... : http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=145 שאלתי היא- האם יש מכשיר דומה שיוכל להביא לי תוצאות דומות, במחיר זול יותר?! במידה ולא- אשמח לעזרה נוספת, כדי לחסוך כבלים משתלשלים בתוך האוטו... תודה מראש. גיא.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך LG ב3075 עם שנתיים אחריות מלאות מדגם PQ10 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754517 לבין מסך LCD שהתפרסם במכרז של עיתון ממון של חברת מץ LC42TL גם כן גודל 42 אינץ ב-2890 עם 3 שנים אחריות מלאות http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678233
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי להאזין לדיסק דמו של חברת stax על זוג אוזניות ישן יחסית. הייתי המום מהחדות ומהאפשרות למקם כל ארוע אקוסטי בחלל. מצד שני מדובר, כאמור, בדיסק דמו שבא להבליט את היתרונות של האוזניות. רציתי לשאול אם מישהו מהפורום התנסה באוזניות האלו לאורך זמן והאם הן באמת שוות את המחיר המופקע שלהן? תודה, דותן
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-