עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jacob300,

שלום באיזו דרך ניתן לנקות עינית של מכשיר DVD ? האם המידיות לניקוי עם חומר נוזל (דוגמה בקישור) מתאימות ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=14288 המלצות כל שהן.... תודה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by MotoCross,

אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by meirdor,

יש לי כרגע x-fi go של קריאטיב לנייד ,אני סטודנט ולכן כמה שמפתה לקנות את הכרטיסים למחשב הנייח היותר איכותיים אני אתפשר על שלושה דגמים ואני מבקש שתגידו לי מי הכי טוב לשמיעה של מוסיקה בלבד לא מענינים אותי משחקים(אני שומע המון באוזניות): 1.x-fi xtreme audio 2. x-fi xpress 3.הדגם היותר ישן והיותר זול creative audigy zs 2 מה מבין השלושה יהיה עדיף על הכרטיס יו אס בי שיש לי כרגע?תודה....

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by DXT,

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  6. תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by Or ei,

שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by דור171,

יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D

9. Started by Zambar,

שלום לכל מי שיכול לעזור, נפלה בחלקי הזדמנות חד פעמית להשיג אוזניות Grado SR80i מחודשות במחיר 350 ש"ח בלבד (!!!). מגיסא, אני יכול לקבל את אותן האוזניות, חדש מהאריזה, ב-450 ש"ח. התקציב שלי לא ממש מאפשר לי לחרוג מעבר ל-370 ש"ח, למרות שאם אני ממש אתאמץ אני אוכל לעמוד בזה. השאלה שלי היא, האם יש הבדל כלשהו בין אוזניה מחודשת לחדשה? יש לי ממה לחשוש? או לקפוץ על המציאה עם חיוך רחב? בתודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  10. Started by computer_freak,

1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  11. השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  12. ^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  13. האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  14. חבר שלי חושב לקנות את הנגן דיסקי MP3 הזה במחיר 523 ש"ח: http://www.enking.com.cn/english/products02.php?id=74 מה אתם אומרים? מוכר, לא מוכר, טוב, לא טוב, הארות, הערות, ביקורות, אמבטיה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Yossarian22,

שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by naknir,

היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  20. היי, אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות. לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה. הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים. המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר: שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD .. לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר... כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה. התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר. ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר מ…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by smoker09,

קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by slater,

רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by ליאור הרוש,

הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...

25. כותרת

• 0 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים