אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום... יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה? ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים? מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים? תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי גיבסון לס פול ואני רוצה להקליט למחשב וכרגע יש לי כרטיס קול אונבורד שיש דיליי בסאונד כשאני מנגן של איזה חצי שניה. אני מחפש כרטיס קול איכותי וטוב כמה שיותר זול שיוכל להקליט לי את הגיטרה בסינק עם המחשב,וגם שהגיטרה תישמע טוב ולא בדיסטורשן לא מכוון,תודהה רבהה!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו מבחינת איכות? אמורים לשלוח לי אותם... מה מחירם בארץ? אם בכלל נמכרות... ;D http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_inear_headset כרגע ברשותי קיימות ה PX100.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חג שמח לכולם , אני לפני רכישת מסך LCD של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם . את המסך ראיתי בחנות ולא ראיתי איזה חיבורי כניסה\יציאה יש לו (הסטנדרטים) . 1) במחשב יש לי כרטיס מסך ספיר עם 2 יציאות DVI ו-SVIDEO .כרגע אני מחובר עם כבל SVIDEO ב-2 הכיוונים , אחד למחשב ואחד לטלוויזה ישנה אצלי בחדר. לאחר החלפת הטלוויזה , האם אני אצטרך לרכוש כבל עם קונקטור אחד HDMI (לטלוויזיה) וצד שני עם קונקטור DVI(למחשב) ? או שזה מסופק עם המסך ואם כן אז איזה אורך ? המחשב נמצא בחיווט של 7 מטר אורך כרגע כך שאצטרך כבל ארוך (אורך החיווט כולל מעבר בין הקירות בחדר) . 2) האם מהסיבה שבמחשב החיבור אצלי הוא DVI ולא HDMI , זה אומר שלא יעבור האודיו (של הסרט המשודר מהמחשב לדוגמא) , אל הרמקולים המובנים ב…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
התפרסמה ידיעה כי דגמי ה-iPod החדשים יצאו בסוף אפריל. http://www.thinksecret.com/news/aprilipods.html 8) למרות שזה באמת קצת יעצבן כי הכפתורים למעלה...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה או לחומרה.. בכל מקרה הבעיה: שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-