אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כמו שהכותרת אמורת: אני צריך אוזניות חדשות. האוזניות הקודמות שלי, שהן ממולצות בחום היו הMDR J20 של סוני אני שומע בעיקר בלוז ג'אז ורוק והאוזניות יתחברו לאייפוד קלאסיק 80gb אני מעדיף אין איר או תלויות על האוזן (לא יודע איך קוראים לזה) אפשר ורצוי להזמין מחו"ל (יותר זול, לא?) עדיפות לאי ביי אבל לא קריטי. תודה
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ... הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ... אני חייב לציי…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה, בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג. הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש? והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה? היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים, אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ממ... לי יש מערכת קולונע ביתית אני תמיד מחפש סרטים, שיחפרנו אותי בסראונד... אני לא יודע אם זה המקום המתאים (אני מקווה שכן) ונראה בכלל רעיון נחמד לתת המלצות לסרטים עם המון אפקטים.. מקווה שתשתפו פעולה (: אני רוצה להמליץ על הסרט HERO סרט יפני, שקניתי ת'מערכת קולנוע ביתית ראיתי ת'סרט ושמעתי ונדהמתי מרמת האפקטים (:
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.appleinsider.com/article.php?id=1902 לא קראתי את הכל אבל נראה מגניב!
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום... יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה? ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים? מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים? תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תקציב עד 350 שח.כל המשחקים ..אני מחפש משהו שלא נשמע כמו אוזניות של 50 שח משהו שלא רואה אותם?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-