אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פיתרון אלגנטי להחלפה בין רמקולים לבין אוזניות, משהו בסגנון מפסק עם שני חיבורים שאוכל לבחור איזה מהם יהיה פעיל על ידי הזזת מתג או לחיצה על כפתור. יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עד היום שמעתי מוזיקה במערכת דרך CD ודיסקים אני מעוניין "להטר" מה CD ולעבור לנגן דיגיטאלי חשבתי על Samsung Galaxy Tab 3 lite - שהוא זול וניתן להגדלת זכרון עד 32 גיגה האם יש הבדל בין הטאבלטים באיכות הזרמת המוזיקה? האם ניתן לרים רדי דרך הטאבלט הזה? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חבר שלי חושב לקנות את הנגן דיסקי MP3 הזה במחיר 523 ש"ח: http://www.enking.com.cn/english/products02.php?id=74 מה אתם אומרים? מוכר, לא מוכר, טוב, לא טוב, הארות, הערות, ביקורות, אמבטיה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הם עולים בסביבות ה-1,600 ש"ח עכשיו רציתי לדעת אם הם טובים ושווים את הכסף או ששווה לקחת את ה-yamaha tss10 את ה-creative T5900? ומה מיוחד בסט הזה? במיוחד לעומת הסט Z640 שעולה בסביבות ה-600 ולעומת ה-Z5500 שעולים פי 2. שאלה מורכבת אבל אני אשמח לתשובות, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לידידה שלי יש נגן DVD בבית (לא במחשב, הרגיל בטלוויזיה)... וכתוב עליו שהוא תומך רק ב-VCD. אבל VCD ו-SVCD נשמעים כמעט אותו הדבר, אז רציתי לדעת אם הנגן שלה יכול בכל זאת לתמוך ב-SVCD עם תרגום עברי מובנה?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה, בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג. הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש? והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה? היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים, אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך רכשתי את האוזניות KLIPSCH S4 ואני דיי מאוכזב מהם. האיכות סבירה,אבל הדבר שהכי הציק לי שהעוצמה ממש חלשה. אולי זה בגלל הפלאפון שמחובר אליו?(גלאקסי 2) קניתי את הדגם שמתאים לאנדרואיד מאיביי,אולי הם פחות טובות מהS4 הרגילות? בכל מקרה אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR אחרות בתקציב של 300-500 ש"ח רצוי שיהיה שלט לשליטה על הווליום אבל לא חייב. תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי מערכת FX6021, ובגלל שהמקירופון היה מחובר, היה באס נורא נוא חזק לאיזה 10 שניות ויכול להיות מצב שהסאב פשוט נהרס \ נשרף או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני מחפש Streamer למערכת קולנוע בייתי ואני לא מצליח למצוא אחד טוב. אני מחפש אחד בעל התכונות הבאות: - יציאת component ,עדיפות ל HDMI \ DVI (לפחות עד 1080i) - יציאת אודיו דיגיטאלית (לא משנה, אופטי או קוקסיאלי) - תמיכה מלאה בפורמטים הנפוצים באבחנה גבוהה (MPEG1/2/4, divx/xvid, WMV, VC1, H264) כולל תמיכה בקבצי MKV ולסיוט הכי גדול: - תמיכה בכתוביות בעברית (בשביל ההורים) אני חושב שאין צורך לציין תמיכה ב SMB (פורמט שיתוף התקיות של מיקרוסופט) זה אמור להיות ברור מאליו. אין צורך בwifi מאחר וכנראה הרוחב פס המעשי לא יספיק בכל מקרה. גם אין צורך ביכולת הקלטה \ הרדדיסק מובנה. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 55 אינצ׳ שימושים עיקריים סרטים hd שמועברים דרך airplay ( יש לי אפל טיוי ) וצפיה בערוצי טלויזיה רגילים ( ערוץ 1-2) האם הסכום שהקצבתי לעצמי סביר לטלויזיה ברמה טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים. ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי). מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול). תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר רמקולים של חברת אורטק ( 4.1 ) . האם הם טובים , והאם שווה לקנות אותם ב 300 ש"ח . תודה .
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין האוזניות הנלו: steelseries siberia v2 razer carcharias מכיוון שהתקציב שלי מוגבל הבחירה שלי היצתמצמה רק לאוזניות הנלו (לא רוצה לשמוע חוות דעת על אוזניות אחרות כגון 5H V2) ברשותי כבר יש ערכת רייזר כמעט מלאה( פד,עכבר,מקלדת) אך אני נוטה קצת לכיוון של הסיביריה עצות?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-