עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. האם כדי לראות טלויזיה במחשב חייב כרטיס טלויזיה? אמרו לי שניתן לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב בלי כרטיס מסך, זה נכון? אם כן אז יש ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7900 GT ומסך LG L222WT.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. הי, לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני). גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש. ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל. (אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה). או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'. בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר. אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  5. שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by uriby,

אני צריך לקנות מפצל נוסף למערכת כבלי הטלויזיה שלי בבית ואני מחפש מפצל מתאים. כרגע יש לי HOT אבל הייתי שמח שהמפצל יתאים גם ל-YES אם אחליט לעבור אליהם. יש מפצלים מ-45-1000MHz, יש מ-5-1000MHz, יש מ-50-2450MHz ועוד. חיפשתי לשוא מהם תחומי התדרים של החלקים השונים המשודרים ומצאתי רק את התחום של הטלויזיה האנלוגית של HOT. הבנתי שיש לווינים באזור ה-950MHz ויש בתדרים גבוהים מעבר ל-1000MHz. אשמח אם משהו שמבין או מהתחום יוכל לעזור לי: תחום הטלויזיה האנלוגי של HOT - (ככל הנראה 45-900MHz, תחומי VHF ו-UHF) תחום האינטרנט של HOT - ? תחום הטלפון של HOT - ? תחום הטלויזיה של YES (מהאנטנה לממיר) - ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  8. המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by alonoise,

מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Bug2000,

יש לי שתי DVD בבית, אחד של DAYTEK ואחד של FUJICOM . שתיהם לא מזהירים ולא של חברות ידועות, אבל הם עושים את העבודה. בזמן האחרון צרבתי כמה סרטים של 2.2GB בקובץ אחד וה DVD של DAYTEK קורא סרט כזה עד החצי ואז מפסיק. ה DVD של FUJICOM קורא שלושת רבעי מהסרט ויוצא לקראת הסוף. חשוב לציין שסרטים בגודל של 1.5GB עובדים בלי בעיות. יש לכם מושג אם הבעיה יכולה להיות באופן הצריבה של אותם הסרטים ? אני צורב ב NERO 8 ULTRA EDITION ב UDF . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. אני הולך לקנות אותו כנראה, מה דעתכם עליו? האמת שעד היום עבדתי רק עם CREATIVE, אז אשמח לשמוע חוות דעת

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by gogoman,

שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by morel ezra,

שלום יש לי כמה שירים שעצמם מוקלטים חלש, האוזניות שלי משמיעות אותם על פול ווליום וזה נשמע בסדר אך לא מספק. אשמח אם מישהו יתן לי תוכנה שאיתה אפשר להגביר את הווליום יותר מברירת המחדל.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הוידאו מחובר באמצעות HDMI - DVI איך אני מחבר את הסאונד למחשב ???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by mushee,

שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. ציינתי את השאלה בכותרת .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, לפני שנה ביקשתי בפורום זה המלצה לאוזניות לD2 שלי והמליצו לי על cx300 שאותם רכשתי בסופו של דבר ואכן נהנתי מהן שנה שלמה עד שהרסתי אותן בטעות לפני כמה ימים. באותם ימים רכשתי אותן ב215 שקל ואני מוכן להשקיע גג 400-450 שקל למשהו חדש עכשיו, חשבתי על Sennheiser CX400 שבפנדס ב360 לא כולל משלוח, מה אתם אומרים? זה שידרוג? ורציתי לבקש גם המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב גג 750 שקל, מה שחשוב לי זה צליל נקי ובאס איכותי אשמח לתשובות מהירות, תודה עריכה:: חשבתי אולי לחרוג קצת בשביל Logitech Z-2300 2.1 Speaker System בפנדס בקצת יותר מאלף שקל, שווה ת'חריגה מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  25. מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים