אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי Jסליחה על הבורות אבל אני צריך הסבר או לינק להסבר ומחשב עם אינטרנט חוטי במהירות 5 מגה שמרוחק כמה מטרים מהטלוויזיה ובעתיד UA48H6400יש לי סמארט טיוי של סמסונג יהיה גם פלייסטיישן אני לא כלכך יודע איך והאם צריך שכל הדברים האלה יהיו מחוברים אחד לשני איזה מהירות אינטרנט במינימום צריך בשביל סמארט טיוי ? 20 מגה ? האם יש איזה כבל שאני יכול לחבר בין המחשב לטלוויזיה שיספק אינטרנט לטלוויזיה וגם חיבור פיסי של המחשב לטלוויזיה שיאפשר הרצה של תכנים שנמצאים על המחשב ? והאם בשביל קודי ( לא ממש יודע מה זה מעבר למה שקראתי באינטרנט ) צריך חיבור פיסי בין המחשב לטלוויזיה ? אם לא, אני מניח שאני צריך אינטרנט אלחוטי שמסופק ע"י נתב…
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום חברה חברים מהעבודה קנו לי ליום הולדתי את כרטיס הקול sound Blaster live 5.1.יש ברשותי רסיבר עם כניסה קואוקיסיאלית כמו כן בכרטיס קול עצמו יש יציאה דיגיטלית וארבע כניסות אחרות.רציתי לדעת האם היציאה הדיגיטלית תתחבר לכניסה קואוקיסיאלית. מה אני צריך לעשות כדי שרסיבר שלי יקבל אות דיגיטלי כדי שינגן לי בסראונד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרה, יש לי tv של hisense די חדשה, וניראה לי שהיא בעייתית בכמות האפשרויות לחבר אותה לאוזניות. יש לי אוזניות bluetooth לטלוויזיה אין רכיב כזה. לכן קניתי משדר/מקלט bluetooth ורציתי לחבר אותו לטלוויזיה. למשדר/מקלט יש חיבור 3.5 mm ומתאם ל RCA. אני לא מצליח למצוא בטלוויזיה חיבור שיתאים לכך. צירפתי תמונה של החיבורים של הטלוויזיה ושל הדגם? האם יש דרך לחבר בכל זאת לאוזניות? (גם פתרון חוטי מתקבל) תודה!
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע לדילמה שיש לי: ניסיתי לבדוק הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי. יש לי מחשב עם חיבור VGA (הכחול עם 15 פינים) ואני רוצה לחבר אותו למסך ה-LCD שלי (החיבור לוידאו הוא בננה בצבע צהוב) בנוסף גם שמתי לב שבמסך ה LCD יש גם חיבור USB. איזה כבל/ים צריך ועדיף? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני מס' ימים את המזרים מדיה Xtreamer ואני מאוד מרוצה. יש לי רק קושי אחד. רכשתי איתו את האנטנה שלו , והחיבור לאינטרנט באמצעותה (דרך הראוטר שלי - D-link 2650U תקן G) היה קל ופשוט. לעומת זאת, כאשר אני מנסה להגדיר שיתוף קבצים ברשת בין המזרים לבין הכונן הקשיח במחשב הנייח שלי, אני נתקל בבעיות. יש פתרונות שונים ומשונים באינטרנט, וניסיתי רבים מהם, אך ללא תועלת. המזרים פשוט לא מזהה את ההרדיסק במחשב הנייח. אולי תוכלו לעזור לי בזה? יש לי Win 7 64-bit. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי XBOX360. הוצאתי מהמחסן את הרסיבר/דיוידי מעלה האבק, Graetz DVR-5000, אליו מחוברים כמובן חמישה רמקולים וסאבוופר (לא מי יודע מה איכותיים, בסך הכל זה מסוג מערכות הקולנוע שקונים בחתיכה אחת ב2500 שקל). הXBOX מחובר לLCD בכבל Component HD, מאחר ויש בו כניסה לכבל אופטי. חיברתי את הXBOX לרסיבר בכבל אופטי (TOSLINK), ושמתי אותו על AUX. אבל בכל זאת המערכת לא עובדת עם הXBOX. לא בתפריט ולא בסרטים ומשחקים, למרות שהגדרתי בAUDIO על Dolby Digital 5.1. איך אני פותר את הבעיה? אודה להתייחסותכם ועזרתכם האדיבה...
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק.. עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת.. עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1 תטה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-