אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות DVD של TOSIHBA מדגם SD34 הבעיה היא שהוא לא קורא DIVX (הוא כן קורא DIVIX) מה הההבדל בינהם? האם זה קריטי- לוותר על הדגם הזה? מישהו מכיר את הדגם הזה? (זה דגם משולב עם וידאו)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים למחשב עד 250 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הרכבתי מערכת ברכב הבנוייה מ HU - 5800 Pioneer Lightning audio 300.4 Morel dotech ovation 6 6.5 קומפוננט וסאבוופר KFCW3010 של קנווד 12 אינץ'. אני צריך לכוון את המערכת כיוון שהסאונד עד עכשיו היה על האמצע, מה שאומר שהמתקין השאיר את 2 הרמקולים האחוריים מחוברים מה שאני לא רוצה כי אין טעם (ונראה לי שזה לוקח עוד כוח מהמגבר או שאני טועה?) בכל מקרה, אני מעביר את כל הכוח קדימה ע"י שליטה מה HU אבל אני מרגיש כאילו חסר איזון במוזיקה ואני לא שומע כמו שצריך, האוטו בלי בידוד והכל מורכב רגיל ללא תוספת מיוחדת. אני יודע שיש כלמיני בחירות של כיוונים כגון HZ שונים מהשליטה על הסאבוופר ועל הקומפוננט דרך ה HU, מה שגם יש על המגבר ועל הסאב שאפשר לשנות ממה שזכור לי. בכל…
-
- 17 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלו להנחות אותי/להביא לי מדריך או משהו שיעזור לי. יש לי בבית רשת בין 3 מחשבים, ובנפרד גם מערכות סאונד ו- DVD. בעקרון, הוקמה בבית תשתית לחיבור רשת המחשבים ישירות ל- Reciver דרך SERVER כלשהו, או ישירות. מה זה בעצם אומר? שאני יכול להפעיל במחשב סרט מסויים, ויראו אותו על ה- DVD בסלון. אך אני לא בקיע כל כך ולא יודע כל כך איך מבצעים זאת. אם מישהו מבין סנושא אשמח לעזרה. נ.ב. - נראה לי שראיתי איפשהו שקוראים לזה HTPC או משהו כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להקליט את הקלטות הטייפ לתוך תיקיה במחשב - ומשם לצרוב לתקליטורים איך - ובמה. תוכנה ועזרים. אבקשכם הסבר פרטני רחב. לצריבה רגילה וגם לצריבה דחוסה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידוע לי כי APPLE תצא עם הודעה בשנה הבאה בנוגע לעברית ב-iPod שלה. האם קיימים כיום נגני MP3 בתומכים בשפה העברית? ואם לא כרגע, האם ישנה הערכה מתי יעודכנו המערכות בחברות השונות ויזנקו את שפתנו אל המאה ה-21? תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום קיימים ברשותי היום רמקולים 2.1 של אלטק לנסינג שנמצאים אצלי קרוב ל5 שנים ורציתי להשתדרג מבחינת סאונד לסרטים,אני רוצה שכל החדר של יהיה מרושת ברמקולים סטלייטים סנטר וסאב או אם בדרך אחרת כל שהי החדר הוא בערך 14 מ"ר ורציתי מערכת שלא רק שתהיה חזקה ! אלא גם תהיה איכותית ואני אוכל לחבר אותה ולפזר אותה בכל מקום בחדר ,תקציב : עד 2000 אם צריך יותר וזה שווה את ההשקעה אשים חשוב לי מאוד לשמוע את האפקטים באס וכדומה שהצלילים יהיהו נקיים וחדים תודה
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בכלל בכל העניין של אודיו וחיבורים אז סליחה על הבורות ומקווה שתוכלו להסביר לי בפשטות את העניין. יש לי בסלון HTPC שמחובר לLCD וגם ממיר של HOT. כרגע הסאונד של הממיר יוצא מהLCD דרך הHDMI וכנ"ל הסאונד של הHTPC שגם הוא מחובר בHDMI. יש אפשרות לחבר את שניהם לאותה מערכת רמקולים בלי כל הפרוצדורה של רסיבר ומערכת קולנוע ביתית? שמעתי שיש את הZ550 שאפשר לחבר אליהם משהו כמו 6 מכשירים, יש עוד משהו בסגנון ובמחיר יותר הגיוני (אין צורך ב6 חיבורים, מספיק 2). תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-