עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ZeppeliN,

החלטתי לפתוח עוד סקר מכיוון שהסקר הקודם הלך דווקא יפה. איזה נגן MP3 (נייד) יש לכם? אל תתביישו לרשום את כל הסט הנייד שלכם (נגן + מגבר אם יש + אוזניות + אביזרים נלווים). אם ממש בא לכם להתלהב (או לא..) אתם יכולים לפרסם תמונה, אפילו נשמח :] נ.ב: אם אתם כמוני שיש לו נגן לספורט ונגן ליום יום אז בחרו בשניהם. נ.ב2: אני באפשרויות רשמתי חברות בלבד, אבל בתגובה שלכם תרשמו את הדגם המדויק. אני אתחיל. לי יש iPod Classic 80GB והיו לי אוזניות EP-630 אבל הם נהרסו וכרגע אני משתמש באוזניות סטוק. (סבל) לספורט יש לי iAudio G3 2GB שגם הוא אני משתמש עם אותם אוזניות.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by t-macc,

האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  3. נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by J0n1,

קניתי כבל אופטי monster cable 350 לPS2 ולא מצאתי אפשרות לשלוט בווליום שלו, שומעים מצוין אבל כשאני נכנס להגדרות שמע הוא מסומן בצבע אפור (חסום) ואי אפשר לשלוט בווליום. יש לי כרטיס קול פנימי realtek ac97. בנוסף ראיתי בתוכנה של הכרטיס קול שיש שני תדרים, באיזה לבחור? 48KHZ או 44.1KHZ? עוד שאלה: חיברתי את הPS2 למסך שלי ולא משנה באיזה חיבור אני מחבר, יש קצוות שחורים מסביב (כאילו זה CRT) והתמונה די מרצדת בקצוות, מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by N.Silent_Sword,

אז ככה, כרגע יש לי 2.1 מעולים [400 ש"ח] והם ממש טובים. אבא שלי לא צריך כבר ת5.1 שלו אז יש לי אופציה להחליף, השאלה האם כדי למה אצלו ה5.1 די ישנים [כמה שנים כבר שלי חדשים יחסית] ולכן האיכות אצלו פחות טובהכ [לא בהרבה אבל עדיין]. יש אצלו באס טוב יותר, אבל האיכות עצמה של הרמקולים אצלי טובה יותר [באופן כללי]. אני משתמש לרוב במשחקים אבל אני רוב הזמן גם שומע מוזיק ה[5.1 חשוב לי למשחקים כי במוזיקה לרוב זה 2.1], כך שאני חושב שהצרכים האלו די מאוזנים. HELP PLZ תודה מראש נ.ב מצאתי ת'שם של הרמקולים זה Z540 של לוג'יטק.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  8. חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  9. הבאסים של המערכת הזאת עושים לי טוב כל פעם מחדש, אבל הבעיה שבמוזיקה, ההפרדה, בעיקר של הצלילים הגבוהים, לא משהו, הכל קצת נבלע ניסיתי איקווליזרים ואפילו את ה DFX (שאני לא מבין איך אפשר לשמוע MP3ים בלעדיו..) אבל אין הרבה שיפור. האם כרטיס קול יכול להוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים האילה עם מוזיקה? (תקציב עד 500 שח אבל אם אתם מכירים משהו טוב שחורג מהתקציב אשמח לשמוע.)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by nati87,

איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. צריך המלצה לטלויזיה טובה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by omr,

שלום אני חדש פה, ויש לי נגן Archos 605 Wifi 30 GB שקיבלתי לא מזמן, והאוזניות שמקבלים איתו הם לא משהו בכלל... אני מחפש אוזניות in-ear עם הגומי הזה שגורם לרעש להשאר בחוץ, וזה ממש חשוב לי שהם יבודדו ממש טוב מהרעש וגם שיהיו מאד איכותיות מבחינת שמע... אני רוצה אוזניות במקסימום 100$ אבל עדיף כמה שפחות... תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by RoNeR,

יש לי במחשב מיקסר שמתחבר למגבר 2 ערוצים לסאב ולסנטר בלבד רמקולים של מחשב jbl crature שמשמשיים כרמקולים קדמיים ואחוריים שמתחברים עם מערכת סטריאו של aiwa שאני מכוון את זה לסראונד הרמקולים של הjbl מקבלים הרבה פחות בס שזה על סטריאו יש להם בס יותר חזק.. יש אפשרות לתת לרמקולים הקידמיים יותר בס? שמעתי שפלאגין של ווינאפ יכולה לסדר את זה אבל לא מצאתי את הפלאגין המדובר.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by za5,

שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שלי. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט באנגלית. אני שומע סאונד מהמחשב אבל לא יכול לשמוע מוסיקה ו\או סרטים וכו' ממדיה פלייר או תוכנות שמע אחרות. תודה מראש za5

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by Aviad6,

השגתי זוג חשד במחיר מדהים אוקצור השאלה האם הם אוזניות טובות יש להם בלאי או משהו? אביעד

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית לסלון בשביל לשמוע חזק, נקי, ברור, ושיהיה איזשהו כיף בלצפות בסרטים עם איזשהו סראונד. הרמקולים של הטלוויזיה לא מספקים, וכשאני מחבר מערכת סטריאו זה לא משהו... השאלה הראשונה שלי זה האם בכלל מערכת כזו תתאים לי לסלון? יש לי סלון דיי גדול מאחר והוא מתחבר גם עם המטבח והחדר אוכל וזה יוצר חלל ענק, לא כמו בחדר רגיל. ולא רק זה, התקרה בסלון היא בגובה 5.70 מטר (לעומת חדר רגיל שזה בערך 2.70 מטר). אני חושש שזה לא יתאים לי מאחר שהצליל יתפזר וייתכן וגם לא יישמעו טוב...מה גם שאין לי מקום מאחורה לתלות את הרמקולים.. השאלה השניה, אם זה אכן ישתלם לי מערכת קולנוע לסלון, היא איזו מערכת לקנות. DVD כבר התחלתי לחפש לבד (כנראה שאלך על Pioneer DV-400 שמחירו 650 ש''ח), עכשיו…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by k22,

שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit‎)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. הTV היא TV של DANTAX. החברה לא הכי מוכרת (לפחות לי ) אבל מידע קודם החברה לא הכי חשובה. חברות מוכרת כמו LG איכזבו אותי וחברות לא הכי מוכרת לא. מה שכתוב על הTV: חיבור HDMI רזולוצייה 852*480 פורמט 16:9 בהירות 550CD/M2 מרחב צבעים 1073:מיליארד זווית צפייה 180 מעלות פענח סטריאו NICAMתצוגת מסך במגוון שפות כולל עיברית טיונר מובנה (מזה?) תאימות שידורי HDMI 720P ו1080I (לא הגיוני לפי הרזולוצייה שמופיעה למעלה) הTV היא 32 אינטש. עולה 1900 שקל (המחיר הרגיל שלי עולה 2299 אבל יש לי הנחה בחנות) יש כמה דברים לא הגיוניים\שקרים, אני יודע. אבל עדיין רציתי לדעת חוות דעת... תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים