אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הסנהייזר CX 281 שלי בדרך לשווק חיים (צריך לשחק עם המגעים של אוזניה ימין בשביל שהסאונד לא יתחרבש) ואני מחפש אוזניות חדשות שיתנו סאונד לא פחות/יותר איכותי. חשוב שיהיו גם עמידות, כי אני אונס אותן (חייל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע: מי / איזה חברה המציאה את נגן ה MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש ממיר מ-VGA (יציאה רגילה של כ.מסך) ל-SVideo או RCA מה שמצאתי בינתיים זה את המוצר הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895#middle עמוד המוצר אצל היצרן:http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp עמוד המוצר באתר קניות בחו"ל עם הסברים: http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp כמה שאלות: 1) באופן כללי, המרה כזו עובדת בצורה טובה? האם יראו ברור על טלוויזיה 29 INCH? 2) מישהו מכיר את המוצר שמצויין למעלה ויכול להמליץ/לא להמליץ לגביו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תגידו, האוזניות האלה נראות לכם טובות או שאני משלם בעיקר על המחיר? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_StreetStyle&ProductSKU=MDRG74SL&TabName=specs&var2= אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (אבל רק אוזניות קשת אחורית)... תודה!!! עידכון: קראתי עכשיו בפוסט על "תרבות האוזניות" שיש את ה- koss 55 האם הן יותר טובות ממה שנתתי?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התחדשתי במערכת 2.1 של Ecan דגם E-510 , קניתי אותה מאלוף מחשבים יצא לי 186 + משלוח 30 ש''ח. עוד לא חיברתי אותה למחשב אלא רק לנגן סנסא M230 , ובנתיים איכות נהדת אני לא כל כך התנסתי ברמקולים אחרים , אבל אני מרגיש שיפור ענק מהרמקולים הרגילים שהיו לי ועד עכשיו אני ממש נהנה מהם החסרון היחיד זה שהכבל שמחבר לחשמל הוא קצר ומגביל אותך אבל זה שטויות לפי דעתי. הנה כמה תמונות. ויש לי גם שאלה קטנה , איך יהיה הכי נכון למקם אותם בספרייה הזאת? חשבתי איפו 1 למקם את 2 הרמקולים כי אם שמים שם את הסאב הוא לא מגיע לחשמל , ואיפו ש2 לשים את הסאב ז''א להוריד אותו למטה , מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ביום ראשון רמקולים חדשים למחשב, אחרי חיפושים ארוכים צמצמתי את הבחירות שלי לרמקולים הנ"ל. עכשיו מצד אחד קראתי הרבה ביקורות חיוביות על ה- MX5021 וזאת הייתה הבחירה הראשונה שלי , אבל מצד שני קראתי בכמה פורומים בחו"ל אנשים שאומרים שה - T40 עדיפים עליהם, ומכיוון שאיפה שאני מתכנן לקנות הם זולים ב- 300 (t40) ו - 600 (t20) שקל, נראה לי נכון לשאול על זה, כי וואלה , כסף לא גודל על העצים. וגם הרעיון של לוותר על סאב עצום שאני לא משתגע על להכניס לחדר קרץ לי. למה הכנסתי את ה- T20 למשוואה? כי גם קראתי שאין הבדלים בינו לבין אחיו המעט יותר גדול מלבד טיפה יותר עוצמה שכנראה לא תהיה רלוונטית עבורי (לא מתכנן מסיבות בבית). בבקשה אל תציעו לי את המיקרולב או משהו בסגנון כי פשוט …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר לעניין: יש לי דונגל DVB-T למחשב (בחיבור USB), שהגיע עם אנטנה קטנה ומינימלית, שאינה מתאימה ואיני מצליח לקלוט איתה דבר. אני רוצה לחבר לדונגל אנטנה אחרת, כיוונית או עם מגבר אקטיבי, אולם החיבור של הדונגל הוא לא סטנדרטי (נראה כמו חיבור אנטנה רגיל - אבל קטן), וכל אנטנה שארכוש, מגיע עם חיבור סטנדרטי. מאידך - אני לא מצליח למצוא מתאם. האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מתאם שכזה? או אנטנה עם חיבור קטן מהסטנדרטי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים: - 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול הסביר לי ולהרבה אחרים מהו הרוקבוקס??????? שמעתי כל מיני דברים ולא ממש הצלחית להבין מה הסיפור שלו! לאיזה נגנים הוא מתאים?מה זה עושה?האם יש תמיכה ל X5L? יש איזה לינקים לתמונות?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מערכת סטריו איכותית לחבר למחשב , לפי מה שראיתי האופציה הכי טובה זה : Microlab solo 6C - 650 שח או Mircolab solo 7c - 800 שח האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג edifier R2700\2800 ? בreview שונים טוענים שאלו רמקולים טובים יותר בטווח המחירים שציינתי ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לקנו בכל מיני מחירים אבל מהו המחיר למערכת סטריאו הממוצעת? אם המחיר הממוצע למחשב הוא כ4000 ש''ח, אז לסטריאו הוא?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שומעים אנשים , קניתי אוזניות MDR 200 ואין לי עצבים כל שעתיים להוציא ולחבר את הרמקולים או ההפך אז השאלה שלי , אם יש איזה שהו פלאג-אין או תוכנה או משהו , שכאשר אני יחבר את שתיהם אני יגידיר לו מה להפעיל או משהו בסגנון ???????????? בתודה רבה רבה רבה , אור פרג'
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש המלצה לטלוויזית 32" עד 1500 ש"ח. אני קונה את הטלוויזה לדירה קטנה שהמרחק בין הספה לטלוויזה הוא בערך 4 מטרים. חשוב לי מאוד חיבור usb והיא תהיה מסוגלת לקרוא MKV ו"לקרוא" כתוביות בעברית. אני זקוק לשני חיבורי HDMI. יש איזושהיא טלוויזה מומלצת בטווח מחירים הזה? (אם בפחות אז עדיף...) תודה רבה זהר
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב חבריה אני משנה את הדעה שלי לגבי האוזניות האלה אני די התלהבתי מהן בהתחלה אבל ככל שהזמן עובר אני די מבועס מהם . למה אתם שואלים? אז די מבעס לשים אותם באוזן זה פשוט לא נוח. כל פעם אני צריך לסדר אותם בתוך האוזן ואם אתה לא מכניס אותם עד הסוף אז אתה לא שומע טוב. ביכלל. האורך גם משגע אותי זה די מסורבל להסתובב איתם ככה. ניראה לי שאני אקנה את האוזניות של סנהייזר ואת אלה אני פשוט אתן לאחי . מישהו יודע איזו חנות מוכרת סנהייזר? אני אלך על ה mx550 ניראות לי אוזניות סבבה. אז אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הדגם הזה אני אשמח לישמוע .תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה מכרתי מערכת ק.ביתית עקב הצורך בכסף-מערכת יקרה מאוד-שלא לדבר על הכאב העז שהיה כשמכרתי. לאחרונה, התגעגעתי מאוד למ. קולנוע, רק שהפעם זה לא היה לסלון אלא לחדר שינה שלי. הפרטים : Pioneer VSX-2020K ועל סט רמקולים הלכתי לאלה מבית B&W. מדפיים: B&W SCMS סראונד: B&W DS7 רצפתיים: B&W NAUTILUS 804 סאב: B&W NAUTILUS ASW-800 סנטר: B&W HTM3S -מחיר כולל בארץ, כ-100,000 ש''ח (וודאי שזהו לא המחיר שאני משלם ) ההזמנה מתבצעת מחו''ל, בהנחה מדהימה ! ההזמנה תתבצע מחר בבוקר. גודל החדר 35 מ''ר. טלוויזיה 55LE5300 LG LED מקור מהמחשב. בקרוב יתווסף נגן בלו-ריי (בהתלבטויות).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברי שלום אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 40-42 מסוג LED השוק מוצף ואשמח ממביני עניין להמליץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-