אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריית FLAC גדולה על המחשב ואני רציתי לדעת איך אני יכול להמיר אותם ל-Apple Lossless כדי שיתאימו ל-iTunes. איך אני יכול לעשות את זה? אני רוצה לקבל המלצה לאוזניות קשת פתוחות שיתאימו לחיבור ישיר (ללא מגבר) למחשב (כרטיס קול מובנה). יכול להיות שאני אשפר את הכטיס קול ואולי אקנה מגבר אבל זה בגדר "אולי". התקציב שלי הוא עד 100$ ויכול להיות שאני אקח את האוזניות מדי פעם עם האייפוד. חשוב שיהיו נוחות ויתאימו לרוק. בינתיים המליצו לי על ה-Grado SR60,80 ואלסנדרו MS-1. מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-