עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. דוד שלי טס ביום ראשון לחו"ל ואני יכול לבקש ממנו שיקנה לי בדיוטי פרי את הרמקולים MX 5021 או את הFX 6021 1. הMX יותר טוב מה הFX נכון? 2. יש אחריות בדיוטי פרי? 3. האם זה ממש קריטי עם אני קונה את הרמקולים (כניראה MX 5021) בלי לשמוע אותם, זה ממש קריטי? 4. האם כדי לנצל את הרמקולים אצטרך לקנות כרטיס קול, כרגע יש לי כרטיס מובנה AC 96, אני אשקול לקנות את האודג'י 2. 5. מה משקלם של הרמקולים תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by tkhvbcht,

אני מעוניין לקנות מערכת מיקרו סטריאו של חברת סוני cmt mx700ni! כמה שאלות למבינים... 1)אין אותה בארץ וחבל,אני רוצה שדוד שלי יביא לי מחו"ל,יעשו לי בעיות על מערכת כזאת במכס?ואם אביא אותה מארה"ב האם יהיו לי בעיות במתח חשמל? 2)יש למערכת שיטת wifi ו dlna האם אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי בקלות למערכת,או שאני צריך לחבר את הראוטר דרך חיבור ישיר.אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by LeftRight,

אני לא מצליח לכייל את השלט של יס לטלויזיה שלי.. ניסיתי: ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד >לנסות לכבות ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד > ללחוץ שוב עד שיהבהב פעמיים > לנסות לכבות עשיתי גם עם ה991 וה993! השלט פשוט לא רוצה לעבוד עם הטלויזיה.. למישהו יש ניסיון עם הטלויזיות האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by evman007,

אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפשת אוזניות איכותיות לשמיעת מוסיקה (בzen sleek photo של קריאטיב, אם זה משנה), ונפלה בידי הזדמנות הפז לחפש בארה"ב. על אילו אוזניות אתם ממליצים? התלהבתי מכמה דגמים של Sennheiser, אבל ראיתי שאין הרבה דגמים בwalmart. אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות (באיזור ראלי, בצפון קרולאינה). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by ofir_16,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש משהו נורמלי במחיר הזה ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by Mushigoya,

אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אני מחפש אוזניות בתקציב עד 250 שקל לנגן שלי D2 מי מהאוזניות בכותרת יתאימו לי יותר...............אם יש לכם הצעה אחרת תציעו תודה לעוזרים

13. Started by itelweb,

[ right]well first of all i have to say "sorry" that my review is in english, i just landed in the U.s and got my player and i promise that in the seconde ill get back ill write a review in hebrow, but for now if someone wants to translate it ill be happy. so, first lets start of with the technical data.. this is the Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player and it holds about 10,000 songs... so first ill write the things i likedtehn the things i didnt, so, lets start: good things: the storge value is grate and campering bang for buck its about 80$ per gig, so thats very good, at leest for me. seconde things, it looks COOL!!!!!!!!! i would even dare to say it looks better…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. ערב טוב לכולם, וחג שמח. יש לי בעיה מאוד מאוד מתסכלת. הרמקול השמאלי במערכת הרמקולים שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי לחבר הפוך את הרמקולים, והתוצאה הייתה שפתאום רק הרמקול השמאלי (שהיה מחובר ליציאה הימנית) עובד. הבעיה היא בבאס, שמשמש גם המגבר של המערכת, כנראה היציאה השמאלית שלו כבר לא עובדת. השאלה היא אם יש לי מה לעשות מלבד לממש אחריות, ואם כן, כמה אחריות יש על מוצרי האודיו של לוג'יטק.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. שלום רב יש במחשב שלי HDMI (בכרטיס מסך) והוא מחובר ל רסיבר ב כבל HD ומשם יוצא ל LCD האיכות תמונה שלי מעולה! אני מוריד סרטים ב HD אבל הבעיה שלי מתחילה ב אודיו... רציתי לדעת ולקבל המלצות לגבי רכישת כרטיס קול עם יציאה אופטית דיגיטלית (בכדי לחבר אותו לרסיבר ולהנות מ דולבי דיגיטל לפחות) בטווח מחירים עד 300 שקלים הזמנתי את הכרטיס הזה בינתיים ואשמח לשמוע מה דעתכם למרות שהוא לא ממותג http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT כשהוא יגיע האם אני אמור להרכיב אותו על המחשב שלי במקום הכרטיס שיש לי או בנוסף? ההרכבה היא פשוטה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BONO,

יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ZenMaster,

לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by D-j-d,

שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. ומה ההבדל בינו לבין AUDIGY 2 ? שווה להשקיע בו ? כמה לדעתכם הוא אמרו לעלות יד שנייה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם בעת חיבור בעזרת כבל אופטי ובחיבור לכרטיס קול הזה:http://skypc.co.il/pl_product~70SB027100000~17~0.htm האם תמיד המערכת שלי תדמה לי צליל היקפי של 5.1 ערוצים כמו הכרטיס קול הפנימי שיש לי במחשב הנייחד או רק אם אראה סרט דיוידי דרך המחשב שיהיה מקודד באיכות הזאת ??? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Load,

אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

האם יש בארץ את התוספות ל X5L ? מאיפה ניתן לקנותם ? ומה מחירם ? אני מתכוון את השלט הרחוק החוטי, את העריסה, ואת הנרתיק. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. מה קורה נשמות? מחר יש לי של"ח אז קניתי אוזניות חדשות... רוצים תמונות? טוב בקיצר יש לי נגן אמפי3 עם 256 מגה זיכרון [לא דיסק לאלה שלא הבינו] ויש כמה שירים שנגיד בנקודה כזו בשיר פתאום כזה הצליל נפסק וממשיך בקטע אחר... כאילו מקרטע.. כמו שאין קליטה אז שומעים מ_ המ_ב ג__ ה__ ט_ב? אז.. מה עושים? אולי כדאי לשנות את הפורמט של השירים? הם עכשיו על mp3 ... טוב הינה האוזניות והאמפי3 שלי שקניתי בג'רמני... הינה העטיפה: [התמונה ככה כהה בגלל שהמצלמה מגדירה לבד את כמות האור ושאר הדברים... סעמק איתה... מצלמה מעפנה למחשב] אוזניות+ אמ פי 3 : ולסיום מה שרשום מאחורי הקופסא של האוזניות... ד"א רשום שם שיש מיקרופון זה נכון? לא רואה שום מיקרופון.. לפחות לא כניסה של שתי החורים בשביל שהקול…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.