אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ליא יזה 1800 ש"ח +-, אני רוצה לקנות אותו כולל נרתיק כזה שיגן עליו. חשבתי לקנות אותו בארץ שהוא עולה איזה 1800 ש"ח אוו שתארגנו לי איזו חנות ב נויורק. יש איזה נגן שמציע גם 40GB במחיר כזה שיותר מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כרגע מחזיק HD558 עם מוד. יש לי אותם כשנתיים ואני חושב לשדרג למשהו שבאמת יהיה משמעותי ולא הבדל קטן. האם ה-HD6XX יהיו עדיפות בהרבה? חובה מגבר? כרגע אני ללא מגבר ומתחבר למחשב בצורה רגילה.. האוזניות שלי עדיין טובות ביחס להיום?תקציב בערך עד 800 אני מאמין
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל מה שלומכם? הכל סבבה? בכל מקרה, קניתי בחו"ל MINI-DISC חדש של SONY. הנגן הוא מהדור החדש של הMD - הHI-MD. זה אומר בעיקר שכל דיסק הוא 1GB... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הנגן הוא טוב? מה התרשמותכם? 2. האם אפשר להוריד איזה שהוא FIRMWARE שהוא יוכל להציג עברית?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיתי המערכת הניידת החדשה שלי high end=] http://img93.exs.cx/img93/6393/Img29_0002.jpg http://img83.exs.cx/img83/2959/Img_2.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים.. הרגע קיבלתי את ה X13 מTMS http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg לחיבור RCA העליון של הAUX חיברתי את הכבל שקיבלתי עם הרמקולים ואת הצד השני(הירוק הדק יותר) חיברתי למחשב... שומעים הכל טוב ויפה.. אבל סתם מסקרנות.. לא הייתי אמור לחבר את זה איכשהו לחיבור מעל(הירוק הקטן) הRCA זה שכתוב PC? עכשיו זה מוציא פלט ממחשב אבל כתוב יעני שזה מהAUX... מה לא עשיתי נכון? וגם עדיף לי למקם את הרמקולים גבוהה יחסית כזה לכל החדר או פשוט על הספריה של המחשב? זה בסדר אם אני יתלה מדף על הקיר נגיד מטר-1 וחצי מהריצפה וישים עליו את הסאב? תודה מראש וסליחה על החפירה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך fx5200 שיש יציאה שכתוב video עם 4 פינים , קניתי כבל צד אחד 4 פינים וצד שני עם בננה כזו שנכנסת לבננה של הטלווזיה ל video. אני מנסה ללחוץ על av בשלט ולעשות ריסט...ואין כלום. מה עושים ? למה זה לא עובד ? ניסיתי מה שאמרו פה וזה לא עובד בכלל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999618,00.html עכשיו המסך שלי מהבהב כזה כאילו שהוא משדר אבל ב av1 av2 אין כלום הורדתי גם תתוכנה tvtool מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת... עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטיס קול למערכת רמקולים האלה...? לפי מה שהבנתי בהסתכלות קצרה באינטרנט הבנתי שבמערכות עם כרטיסים יחסית נמוכים משתמשים בדיגיטאלי וכרטיס קול טוב משתמשים באנלוגי... מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אנסח מחדש : האם אפשר לחבר מערכת [ לדוגמה Altec Lansing ADA880] או אחרת למכשיר dvd רגיל. הdvd מוציא coaxial המערכת מקבלת- או אנלוגי או =digital input= rear- front
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מקלדת נגינה ( midi ) וגיטרה. המקלדת מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר vst). והגיטרה גם מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר amplitube ) בקיצור שניהם תוכנות שמנגנות על אותו ערוץ ואני רוצה להפריד בניהם . חשבתי שאולי כדאי לי לקנות כרטיס קול נוסף כך שכל כלי יעבוד עם כרטיס אחר . מה אתם אומרים אפשר לחבר 2 כרטיסים למחשב אחד ולהפריד בין כלי הנגינה. עריכה: אני אשאל בקיצור- האם אני יכול לחבר למחשב אחד 2 כרטיסי קול.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 פשוטה של לוג'יטק X-540 שמחוברת למחשב וממקומת בחדר כדי לראות תכנים בטלוויזיה דרך המחשב. אני רוצה להוסיף 2 רמקולים רגילים שיעבדו בזמן שאני סתם במחשב ולא רואה סרטים. 2 המערכות לא צריכות לפעול ביחד , אני רוצה שהסאב-וופר של לוג'יטק יעבוד ביחד עם 2 הרמקולים הפשוטים. יש לי לוח אם MSI G31M2 V1 עם 6 כניסות. ה5.1 משתמש ב3 יציאות שמתחברות לסאב שהוא גם המגבר ומשם לכל רמקול יש כבל משלו. ה2 רמקולים ישתמשו בכבל ירוק אחד עם חשמל נפרד. צריך לדעת אם זה בכלל אפשרי ואם כן מה צריך לעשות , אין לי בעיה גם לעשות הלחמות ואלתורים קלים אם צריך. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום. במסגרת בנית HTPC HOME MADE,הגעתי למסקנה שצריך מן הסתם גם מקור סאונד. המערכת עצמה מיושנת מדי ואינה יכולה להתחבר למחשב. חשבתי,האם אפשר לחבר את 2 הרמקולים שלה (2 חוטים לכל אחד,אדום שחור) למחשב? או שאולי אפשר לחבר את הטלוויזיה פשוט? תודה :]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש משהו שאני כבר הרבה זמן לא מצליח להבין.. בחיבורי ה3.5 מ"מ (וגם ה2.5 מ"מ והרבע אינצ', אבל אותו עקרון אני מניח..) יש בד"כ 2 פסים שחורים - חלק עליון זה אודיו בצד שמאל, באמצע אודיו צד ימין ולמטה אדמה. עכשיו, הבנתי שיש חיבורים שיש להם גם חיבור של מיקרופון, ומכאן 3 פסים (TRRS) - אודיו שמאל, אודיו ימין, מיקרופון, אדמה. - האם הסדר הזה קבוע ולא משתנה בכל החיבורים? דבר שני, ראיתי שיש כבלים כאלו שבצד השני יש 3 חיבורים RCA, אודיו שמאל, אודיו ימין ווידאו. - הוידאו הוא במקום המיקרופון? עכשיו, נתקלתי לא פעם בדברים שלא עובדים טוב כשמחברים אליהם חיבור TRRS. למשל - מכשירים, אפילו קצת, ישנים עם חיבור אוזניות, שמשמיעים רק בצד אחד/בצורה דפוקה/קטועה כשמחברים אליהם אוזניות עם חיבור TRRS (כי י…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-