עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IAF.ofek,

שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by asagoren,

שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by Cheapco,

שלום, לפני כארבעה חודשים קניתי רמקולים של Creative דגם T6100 מאייבורי. עד עכשיו הרמקולים עבדו בסדר גמור אבל אתמול פתאום התחילו לי רעשים סטטיים מעצבנים מאוד מהסאבוופר. ככל שאני מגביר את הסאבוופר אני שומע את הרעש הסטטי יותר חזק וגם מתווספים לו כמו רעשי פיצוצים מוזרים. ניסיתי להעביר למקור חשמל אחר ועדיין אותה בעיה למרות שהחיבורים הקיימים הם בסך הכל חיבור לחשמל ולרמקול הימני שהוא שולט על העוצמה, ובלי שום חיבור למקור אחר, מחשב או טלוויזיה.. כמו כן, ניסיתי להזיז את הכבלים שלא יגעו אחד בשני ושלא יהיו על הריצפה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by .AloN,

אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB

6. היי חברים, מחפש המלצה ל מערכת 2.1 למחשב לצורכי משחקים וסדרות, בתקציב עד 350 , כשחשוב לי שליטה מהרמקולים ולא מהסאב, מה שראיתי בכמה דגמים של מירקולב תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by barduck,

שלום, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב (משחקים) בתקציב של 400 ש"ח בערך. ההיצע בשוק לא גדול ואני יודע שבסכום הזה האיכות לא תהיה מדהימה. ממה שראיתי יש בארץ: Logitech Z506 Creative A550 Creative T6160 Microlab M500 Microlab M700 יש למישהו ניסיון ויכול להמליץ איזה מאילו ישמע יותר טוב? כמו כן, לא הצלחתי בשום מקום למצוא מידע מספיק מפורט שיענה לי האם מבין הדגמים הללו יש כאלה שאפשר לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר והאם הכבלים של הרמקולים ניתקים או באים שהם כבר מחוברים קבוע לרמקולים (יש לי צינורות בקיר והייתי רוצה להשתמש בכבלים הקיימים). אני אאלתר אם צריך אבל אם יש דגם שתומך בזה, אז עדיף. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בקרוב, לחיבור לקונסולה ולמחשב ביחוד למשחקים וגם למוזיקה. כיום אני מחבר את הרמקולים לקונסולה בעזרת כבל AVI עם מתאם לכבל של הרמקול (הקונסולה מחוברת ב HDMI לטלויזיה שהיא ללא רמקולים). חשבתי בעיקר על VS2421וAltec Lansing http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 אשמח לחוות דעתכם

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אני מחפש לקנות כרטיס טלויזיה ולכידת וידאו, על מנת להעביר קלטות אנלוגיות לדיסקים כ350 קלטות. ממה שהבנתי זה שאני צריך שיהיה לו מעבד פנימי שהופך לפורמט DVD בנוסף אני מעונין לראות טלויזה (כבלים) במחשב. אנא אני זקוק להמלצתכם מניסיון האישי שלכם. כתבתי 500 שח אבל אם צריך לחרוג מעט אז אני אחרוג בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום, ברשותי 2 רמקולים וסאב וופר מתוצר LUXEON. (הדגם: EB 2.1). בנוסף לכך, יש לי את המסך IIYAMA vision master 454 "19. האם ישנה דרך לחבר את הרמקולים של המסך כך שיעבדו ביחד עם שני הרמקולים האחרים (הם מחוברים ביציאה הרגילה)? דרך אגב כרטיס הקול שלי הוא LIVE! value 5.1 . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון אז ככה עד 300 שקל כרטיס קול איכותי למוזיקה וזיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Booooome,

בוקר טוב, סקאל מציעים שני DVD: 1. TENSAI TE-DIV800 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא Xvid כפי שפורסם? ב. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל- AVI?) ג. האם ניתן לעדכן את הקושחה של ה- DVD ד. האם הוא יודע לקרוא DVD +/- RW? להלן הלינק: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1853&CategoryID=91&Page=1 2. APEX DVX-2410 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by curdi1,

שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NTT,

שלום, אני משתמש מחשב ממוצע, יש לי מערכת של רמקולים 2.1 טובים של JBL ואני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס קול של ASUS שמגיע עם הלוח אם, SupremeFX II והיה לי אחלה. אבל עכשיו אני גם קונה מקלדת שליטה בשביל לנגן על Virtual Instruments במחשב(לא לשם הקלטות) וחשוב לי REAL TIME,כלומר שהמחשב ישמיע לי צליל באותו הרגע שאני לוחץ על הקלידים. ולשם כך הבנתי שאני צריך כרטיס קול שיש לו ASIO. אז מה שאני מחפש זה כרטיס קול שישמיע לי מוזיקה באיכות טובה(לפחות כמו שהיה לי עד עכשיו) ושיהיה לו ASIO, ואם אפשר אחד כמה שיותר זול אך שיהיה ברמה טובה לצרכים שלי (שוב, אני לא הולך להקליט שום אלבום במחשב) אם אפשר המלצות לכרטיסים...תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחרי חרישה על כמה פורומים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה. :s05: אני מחפש מערכת רמקולים 2.1 למחשב במחיר של 200-300 שקל עם חריגה של 50. השימושים יהיו 50% מוזיקה 25% סרטים ו25% משחקים.חשוב שהרמקול יהיה יפה לעין ומעוצב יפה,לכן הסתכלתי על הדגמים של microlab. אבל כל דבר יכול להתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by kwan,

שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by j,

היי, מה אתם אומרים על הסט הזה? אני מעדיף סט 5.1 אבל יש לי בעיה עם חיזובר האחוריים, אז אשמח לאלטרנטיבה במחיר דומה.. (אולי סט עם רמקולים אחוריים אלחוטיים..) אבל מה שחשוב זה האיכות!!!! אני שוקל כבר לשים רמקולים בגודל מלא אבל זה תקציב אחר, שאצטרך לחכות בשבילו... מה אתם אומרים? מכירים? אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחר שירות נאמן של כמעט 10 שנים הרמקולים האהובים שלי התפגרו אני מחפש מערכת 2.1 כמה שיותר דומה ל- ATP3 של פעם.. התקציב הוא כאמור 500-600 ש"ח. כפרט שולי אם זה אפשרי הייתי מעדיף שהסאב לא יתפוס הרבה מקום, ל - ATP3 היה סאב יחסית גדול. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by INeedHelp,

שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by hbhc,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 200 ש"ח השימושים שלי הם מוזיקה סרטים וגיימינג . אין חריגה ושיהיו הכי טובות בתקציב. 2.1 כמובן. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. ד"ש לכולם יש לי בחדר שני מחשבים שאני מעוניין לחבר לרסיבר סטריאו (משהו עתיק של JVC R-S11). אני משתמש בחיבורי בננה פשוטים עם מתאם לכרטיס קול. כל עוד אחד מהמחשבים מחובר לבד לרסיבר הכל סבבה ועובד בכיף. ברגע שמחברים מחשב שני מתחיל זמזום/hum עצבני שמשגע ת'שכל. יש למישהו רעיון איך להפטר מהזמזום המעיק הזה?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שלום, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר שינה שלי בתקציב של עד 4k. המרחק הוא 2.8 מטר, לכן אני מעדיף 42". קריטריונים: + חובה מסך FHD, יש לי מספיק תכנים מתאימים לניצול הרזולוציה. + כמובן שאיכות תמונה טובה מאוד ב FHD, עם שחורים אמיתיים וחדות. + מעדיף מסגרת מט. + שתתאים ל"משחקים" - מתכוון לחבר PC. (מהירות תגובה, מריחות) + שיראו OK גם בתכני SD + מחייב כניסת SCART דברים שפחות חשובים: - עובי המסך. לא מעניין אותי. - איכות הסאונד / רמקולים. לא הולך להשתמש בהם כמובן כשיש מערכת סטריאו משובחת וק"ב. - מאפיינים עיצוביים שבאים על חשבון פונקציונליות. - חיבורי USB למיניהם / מקלטי DVB-T הם בונוס נחמד - אבל לא נכנסים בשיקול. אני שמתי עין על ה Sharp LE600 בגודל 40". מדובר בטלוויזיית LED מסוג Full A…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.