אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להזרים שמע מהטלויזיה למקרן קול בסלון (מסיבות אסתטיות אני מעדיף מקרן ולא מערכת) אך גם מעונין ביכולת שידור השמע לרמקולים בגינה. אני גם רוצה שאפשר יהיה לשמוע בשניהם ביחד וגם אופציה לכבות כל אזור בנפרד. אין לי צורך ביכולת להזרים שמע שונה לכל אחד מהם בנפרד. הטלוזיה מדגם LG 65SM8100. אפשר לחבר BT מהטלוזיה למקרן או לרסיבר שמחובר לגינה, אבל אז לא אוכל לשמוע במקביל כי הטלויזיה לא תומכת בשידור BT (או כל שידור אחר) לשני מכשירים במקביל. אשמח לקבל הצעות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חבר צריך המלצה לרמקולים 2.1. תקציב 1300-1400 ש"ח גג חשבתי להמליץ לו על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31325 מה אתם אומרים? יש משהו טוב יותר בתקציב?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Digital music player maker Creative has pledged to spend $100m to out-market Apple in a bid to take the market away from the iPod. And not just Apple. Speaking in Singapore this week, Creative CEO Sim Wong Hoo bullishly pronounced: "I'm planning to spend some serious money - I intend to out-market everyone." "The MP3 war has started and I am the one who has declared war," he thundered. The company's goals are undoubtedly ambitious. Sim said Creative is looking to take 40 per cent of the worldwide digital music player market in 2005. During the Q3, it managed a mere ten per cent. Apple stood at 17 per cent. Those figures show there's plenty to play for, and indeed, Creativ…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
האם צריך ציוד נלווה נוסף?
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש שיפור או הבדל מהותי בין כרטיס קול חיצוני ולבין כרטיס קול מובנה? כמובן שהרמקולים פה קשורים ואני משתמש במערכת סטריאו פשוטה כרגע של pannsonic (סתם אחת ב1000 שקל). כרגע יש לי כרטיס קול מובנה במחשב שלי ואני מתכוון להשתמש בו לעריכת סאונד ויצירת מוזיקה כמובן שהיצרן מתהדר ב7.1 ערוצים וHDaudio וכדומה... ובמחשב של אחי יש כרטיס קול של ESI JULI@ ועניין אותי לדעת עד כמה יהיה הבדל כי גם אם הכרטיס הרבה יותר טוב עד כמה אני יצליח להבחין בזה בגלל הרמקולים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנה עכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדר ועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חברים, אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי. אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים. אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה: VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים. לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohel…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות. בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C. את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל ז…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש DVD שקולט MP4 ו-MKV עם אופציית חיבור ל-USB יש כזה דבר במחיר זול? אם יש אפשרות גם להגדיר את גודל ועיצוב התרגום בו אז גם מצויין,מישהו יודע מאיפה כדאי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
אצלי בכרטיס קול אז ככה זה רמקולים Cambridge Creative Labs INSPIRE-2-1-2400 זה ה2.1 ולי יש כרטיס קול של Sound Blaster Live Value עם 4 יציאות מאחורה אז אם זה יתחבר תודה לעוזרים ואם ה VALUE זה 4.1???
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
*מרחק צפייה : 2.5 -3 *גודל באינצ'ים : 46-47 [אם יש אפשרות ליותר מה טוב] * תקציב: 5000 [חריגה עד 100 שקלים] *מה חשוב לי בטלוויזיה : *איכות טובה בשידורי SD [השימוש העיקרי ,בינתיים -הטלוויזיה מיועדת לטווח הארוך] FULL HD באופן כללי ישנה עדיפות לחדות צפייה [sd\hd] מאשר פיצ'רים כאלה או אחרים [למרות שאני אשמח ל USB] אשמח לעזרתכם !
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-