עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  2. הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…

3. Started by meirdor,

יש לי כרגע x-fi go של קריאטיב לנייד ,אני סטודנט ולכן כמה שמפתה לקנות את הכרטיסים למחשב הנייח היותר איכותיים אני אתפשר על שלושה דגמים ואני מבקש שתגידו לי מי הכי טוב לשמיעה של מוסיקה בלבד לא מענינים אותי משחקים(אני שומע המון באוזניות): 1.x-fi xtreme audio 2. x-fi xpress 3.הדגם היותר ישן והיותר זול creative audigy zs 2 מה מבין השלושה יהיה עדיף על הכרטיס יו אס בי שיש לי כרגע?תודה....

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by dorddor,

שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by דור171,

יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D

6. אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. היי, אני מחפש פיתרון אלגנטי להחלפה בין רמקולים לבין אוזניות, משהו בסגנון מפסק עם שני חיבורים שאוכל לבחור איזה מהם יהיה פעיל על ידי הזזת מתג או לחיצה על כפתור. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by tood24,

היי המלצה או מבין אלה http://www.ebay.com/itm/301231283445 http://www.ebay.com/itm/171259962603 תודה

9. אני יודע שלתופעה הזאת במשחקים קוראים VSYNC, שיש קו שבירה וחלק מהוידיאו זז הצידה.. יש לי HD4780 וטלביזיה של פנסוניק E30, שמחוברים בכבל HDMI עם מתאם DVI->HDMI על היציאה של הכרטיס מסך (התופעה לא קוראתי במסך הרגיל של המחשב) למישהו יש רעיון ממה זה נגרם?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by idanpc,

קניתי כרטיס קול חדש 5.1 ערוצים ואני לא שומע את הSUB במשחקים הכרטיס הוא של חברת SOUND IMPACT בשירים שומעים את הSUB אבל כאשר אני משחק משחק הSUB לא עובד מה אני יכול לעשות

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by AgentZ,

אהלן, אני מחפש כבל DisplayPort לHDMI ששני הקצוות שלו הם זכר, כדי לחבר מחשב נייד T410 לטלוויזיה באזור ירושלים. מישהו מכיר חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור ירושלים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  13. יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by hichkock,

הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by BenK,

היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by Black_Devil,

אני רוצה לקנות IAudio X5L מארה"ב. המכשיר מצויין והכל, אבל יש בעיה עם האחריות. אם אני מביא את המוצר לארץ, במידה וקורה לו משו, למי אני יכול לפנות?! יש חברות בארץ שמתקנות דברים כאלה? או שאני צריך לשלוח לארה"ב בשביל תיקון? אני צריך תשובה דיי מהר, אז אודה לכם אם תעזרו לי בנושא הזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  18. שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.

19. Started by Black_dregon,

איזה רמקולים טובים יותר בלי קשר למחיר ? תודה! עריכה: אני מבקש באמת בלי להתייחס למחיר....

20. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  21. Started by Amit Shani,

שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by ggg123,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. היי יש לכם מושג אך אפשר שבאודוי רגיל 192קילובייט ישמעו לפחות ב 4.1 שגם ה subwoffer יקבל אותות בוינאמפ או מדיה פלייר? יש לי NF7-S עם Logitech Z-640 והכל עובד מעולה ב 5.1 בסרטים ומשחקים אבל במויזקה יש בעייה

24. אצלי בכרטיס קול אז ככה זה רמקולים Cambridge Creative Labs INSPIRE-2-1-2400 זה ה2.1 ולי יש כרטיס קול של Sound Blaster Live Value עם 4 יציאות מאחורה אז אם זה יתחבר תודה לעוזרים ואם ה VALUE זה 4.1???

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  25. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.