עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  2. שלום עכשו אני מתלבט בין כמה נגנים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-140pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-420-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi400&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 עכשו תנו דירוג מהכי טוב להכי חרא בין הנגנים האלה למישהו יש את האתר הזה של MUSTOP ???

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by אוקיי,

טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  4. אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by נמשל,

יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  7. שלום, DVD מסוג LG DV382 לא קורא סרט בסיומת AVI שהמחשב כן מצליח לקרוא. כלומר, הוא מציג אותו עם אודיו בסדר אבל תמונות שקופצות (הקפאה, הצגת תמונה, הקפאה, הצגת תמונה וחוזר חלילה, סוג של קרטוע רציני). סרטים אחרים כן מוצגים. אשמח לעצות ועזרה, אני מבין מאוד קטן בנושאים האלה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  8. שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  9. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  11. אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by balagan777,

קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by Boomer,

מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by amir85,

אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. קיבלתי את המגבר מחבר טוב שלי, המגבר לפי מה שהבנתי רמה מעל המוצרים של סניו, המוצרים של סניו ממוצעים לפי מה שהבנתי. במידה ואני מחבר את המגבר למחשב, אני מאבד איכות? אם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד. כרגע אין לי רמקולים אז אני לא ממש יכול לתת השווה, אבל אחרי שאני יעשה ישחזר את ההלחמות במגבר אני יקח אותו לחבר שלי וניבדוק אותו על הרמקולים שלו. נקווה לטוב(:

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  18. ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. Started by swg,

אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by hell,

סוף סוף חבר שלי שלח לי תאוזניות הנהדרות האלה ואני מרוצה עד הגג אז חשבתי לעשות להם ברייקאין בעצמי אז אחרי בערך 10 שעות לא רצופות שבהם שמעתי בין8/30-13/30(יותר זה כבר כואב לאוזן אבל אין עיוותים)חיברתי אותם לרדיו שלי והשמעתי בו ב1/2 ווליום במשך משהו כמו 5 שעות ועכשיו הסאונד לא מאוזן אני שומע את הדיבורבצורה משמעותיתי יותר חזק לאומת הבאס והשאר איך אני מתקן את זה? בבקשה תעזרו...PLZ שאלה קטנה כשאני מעביר שירים למיני שלי510 הם לא כולם באותו ווליום איך אני מכוון אותם לרמת ווליום שווה? ועוד משהו קטן למיני שלי יש חיבור אופטי מה אני יכול לעשות איתו?האם הקלטה מהמחשב דרך סיב אופטי יותר איכותית?אם אין לי חיבור אופטי יש דבר כזה מתאם USB לאופטי?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…

22. שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  23. האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by moran-k,

שלום רב אני מעוניינת לקנות את הרמקולים microlab m880 למחשב הפרטי שלי. רציתי את חוות הדעת שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. אני רוצה להפוך קובץ WAV ל MP3 נניח כי לקובץ WAVE יש X KHZ ו Y Bits והוא מוקלט ב-MONO. איזה פורמט של MP3 מקביל לו ? (שהאיכות לא תיפגע) למשל קובץ WAV של 8KHZ,16bits,mono

• 8 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.