אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר אני מקציב מקסימום 500 שקל. איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום ומה עוד חשוב שיהיה בנגן? ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול OB בלוח שיש לו רק יציאות אנלוגיות... יש לי במחשב הישן כרטיס קול Creative LIVE 5.1 אבל אין לו יציאה אופטית.. יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה אופטית כי זה מה שהכי שווה לא? חשבתי על לקנות FU Hercules Fortissimo III 7.1 אני אשמח עם תמליצו על מישהו יותר טוב בסביבות התקציב האם כדאי בכלל להחליף אותו ב LIVE 5.1 או לחבר את הLIVE לרסיבר ביציאה אנלוגית או דיגיטלית שלא הבנתי ממש מה ההבדל בניה לאופטית
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברים, אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי. אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים. אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה: VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים. לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohel…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני ממש צריך עזרה במציאת דריבר לכרטיס קול הנ"ל משום מה באתר creative לא מצוין שום דבר לגבי הכרטיס הקול ואני אבדתי את הדיסק של ההתקנה לפי מה שאני זוכר לאחר ההתקנה אתה מקבל מספר תוכנות גם eax console,creative media source וכדומה.... התוכנות לא כל כך חשובות לי אם הם לא משפיעות כל כך אבל אני ישמח אם להם תוכלו להביא לי לינק הכי חשוב לי כרגע זה להפעיל את הכרטיס קול... כבר ניסתי להפעיל אותו דרך hardware manger של ה-windows והוא לא מוצא שום דבר..... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}]
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
^ יש לי קודק DIVX עדכני והוא גם מודיע לי על דואל אודיו אבל אין שמע בכל זאת תודה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה