אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם !! עקב רכישת ADA880 אני נאלץ לבטל את הכרטיס קול המובנה של הלוח שלי.. לאחר שהסרתי את שני הג'מפרים שנמצאים ליד הכרטיס מסך והתקנת כרטיס קול סאונד בלאסטר לייב של קרייטיב נתקלתי בבעיה... אין סאונד מהכרטיס קול !! מה עושים? הכיצד מבטלים אחת ולתמיד את הכרטיס המובנה!? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש נגן Flashי ספורטיבי, כזה שיחזיק מעמד תחת פעילות מאמץ וכושר. נדלקתי על ה-Iriver IFP190 אבל הנפח (256 מגה בלבד) קצת מאכזב. האם מישהו התנסה עם הנ"ל ו/או יכול להמליץ על נגן דומה בתקציב של ~ 1000 ש"ח? הדרישות האופטימליות מבחינתי: עיצוב ספורטיבי עם אפשרות רצועה, 256 מגה לפחות, רדיו FM וסוללה נטענת. אופציית הקלטה אינה חיונית. תודה ולהת', מיכאל
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ? (iriver Mobile FM Transmitter AFT-100) (משדר FM לאוטו המיועד מבית אייריבר)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.) לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו …
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! אני מעוניין באוזניות חדשות, שאוטמות טוב, ועדיפות לכבל חזק כי הוא תמיד נקרע.. אפילו באמצע ולא ליד החיבורים.. מאוד התלהבתי מה CX300 ושמח למשהו איכותי לא פחות. קונה רק בארץ. תודה!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פלאפון SE K610, אחלה של מכשיר ואני מרוצה ממנו. קניתי אתמול כאבל שמאפשר יציאת סאונד מהפלאפון, אז סתם רציתי לשמוע ממנו ברמקולים שיש לי בחדר ואני בשוק. האיכות סאונד עלתה פלאים, יש פירוט לא נורמלי, הבאס נקי יותר, ועכשיו שומעים midrange אמיתי!! יש לי במחשב כרטיס קול creative audigy 2 ZS מותקן, ואני חייב לציין שאני מאוכזב ממנו לאחר ששמעתי מהפלאפון. עם קצת משחקים באקולייזר של הדרייבר, הגעתי +- לרמה קרובה של איכות, אבל זה עדיין לא אותו דבר. אני חייב לציין שהרמקולים שלי הם ממוצעים ומטה. אין לי תקציב וזה מה שמונע ממני שדרוג. לבינתיים אפשר לומר שהוצאתי את המיץ מהרמקולים הנוכחיים. אתם פשוט חייבים לנסות את זה. שומעים מדהים מהפלאפון, אפילו בהשוואה של אותו שיר. איך…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אחרי שראינו את יציאת דגמי ה N10/E10 היוקרתיים לכבוד 10 השנים הראשונות למינידיסק, עכשיו תורן של היחידות הזולות יותר. l MZ-NE410 MZ-N510 MZ-NF610 MZ-NF810
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-