עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sabosal,

אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

איך אני מגיע למסך הזה??

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Guns AND Moses,

קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?

6. יש לי מערכת סטריאו של סוני (RXD8) והיא מחוברת למחשב שלי.... ושאלתי היא אם אני יוסיף כרטיס קול האם איכות הצליל תהיה טובה יותר בגלל שכבר המערכת עצמה היא אפשר לומר עושה את העבודה של כרטיס הקול .... אז רציתי לדעת אם הכרטיס ישפיע בכלל ואם כן איזה כדאי לי לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by meirdor,

אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  8. יש לי לאפטופ עם יציאת HDMI. אני מניח שהיציאה יודעת להוציא סראונד (לא נבדק עדיין) האם קיים כבל שבצד אחד יש HDMI וצד שני יש גם HDMI בשביל התמונה (שיחובר לטלויזיה) וגם יציאת סאונד אנלוגי (RCA אחד) שיחובר למגבר? המגבר ישן ואין לו כניסות HDMI. או מי יודע על פתרון אחר בשביל להשתמש בלאפטופ כמדיה סנטר ולקבל סראונד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Check_Point,

האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tomer512,

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן שיהיה רמקולים במחשב, אז אני מחפש משהוא פשוט,ביתי. שאני אוכל לשמוע בו מוזיקה ומשחקים אני לא יודע מה המחירים של רמקולים אז תביאו לי מה שאתם חושבים. וד.א. שלא ייהרס אחרי איזה חצי שנה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  13. הבנתי שיש מתאם WIDI. האם ישנה אפשרות אחרת לפני רכישת המתאם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by newb,

שלום אני מתכון לקנות את אחד מהסטים האלה ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם. אני לא אודיאופיל ככה שרמקולים "סבירים" בשבילי יהיו מעולים כנראה. אם יש רמקולים יותר טובים במחיר נמוך יותר מהATP3 או באותו מחיר אשמח לדעת על כך. בכל מקרה השאלה הראשונית שלי היא מי מהרמקולים המצוינים בכותרת איכותי יותר ונותן תמורה יותר טובה לכסף

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ElvisC,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי IPOD אבל בלי מטען מאיפה אני יכול להשיג מטען ???

17. Started by ri0s,

יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  18. שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by noam12,

סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by Xian,

ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by guy_pr,

שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by D-M-X,

זה USB 2.0 או 1.1?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by r1sk,

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי מעוניין לשאול לגבי ממירים של עידן פלוס. אני גר במרכז חולון, חיברתי ממיר מתוצרת יונדאי ולא היתה קליטה. קיבלתי הודעת no signal . הממיר עובד טוב מאוד בדירה אחרת כך שאני יודע שהוא תקין. השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הממירים השונים מבחינת יכולת האנטנה שלהם לקלוט. איזה ממיר מומלץ והאם קיים מגבר לאנטנה. אם כן, האם כזה מגבר עוזר בכלל. תודה אופיר

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by KF,

מישהו מכיר את ה Sennheiser CX3.00 ? הבנתי שיש גם את ה-2.00 שמגיעים עם מיקרופון. מחפש משהו עד 270 ש"יח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.