עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by yuval_weinbe,

אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by naorai,

אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  5. אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by (iriver H10),

מה הכוונה לOhm באוזניות?

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Nasok,

אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה

9. חברי הפורום שלום, ברשותי מערכת ברכב המורכבת מרדיודיסק תוצרת JVC דגם KD-G420 עם 24 ביט של מפענח אודיו, רמקולים אחוריים מתוצרת JBL דגם CS3196, בהספק של 210W או 70W RMS, קדמיים טוויטרים של BOSE 250W וכמובן המגבר, מגבר מתוצרת JBL דגם GTO4060. המגבר וכל המערכת עצמה עברה אתמול כיוון כדי להפיק את הצליל האיכותי ביותר. אבקש לדעת מהי דעתכם על המערכת הנ"ל ועל המגבר? הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. היום קניתי סוף סוף כרטיס קול ממש פשוט 5.1 בשביל הרמקולים X540 שיש לי אחרי שתליתי אותם .. המוכר אמר לי שאני צריך להיכנס לביוס ולבטל את הכרטיס קול שיש לי ואז להתקין את הדרייבר והכרטיס קול הבעיה שלא מצאתי את זה בביוס והתקנתי בכל זאת את הכרטיס אחרי שלא מצאתי בהוספה והסרה את הדרייבר הקודם של הכרטיס לקודם קראו HD ADeck ולכרטיס החדש הדרייבר הוא PCI 3D configuration עכשיו כשאני מפעיל שיר אני לא שומע אותו .. מה לעשות? תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by menas,

אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  12. היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  13. Started by stone cold,

טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  14. אהלן , אני צריך המלצה לאוזניות ספורט עדיפות לקשת עורפית , חשבתי על ה LX90 מה דעתכם ? http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/03/lx90.jpg לפני כן היה (יש לי אבל בדרך להיות ז"ל) , את ה PMX : http://www.harrowaudiohifi.co.uk/products/113pmx70.gif ה PMX היה יחסית חלש , הנגן שלי זה קריאטיב ZVP , תודה לעוזרים (אפשר לחרוג מהתקציב אם יהיה משהו ממש טוב)

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע. חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה). הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה. אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב. תודה, אבירן.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  17. בסביבות 300 ש"ח !!!! תודה רבה ....

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

אני יודע שהשאלה הזו נראית טיפשית, אבל לפחות הנגן שיש לי (iRiver H10) לא עונה על הצורך. יש לאמי אוסף של מאות קלטות טייפ. האם יש נגן שיאפשר גישה נוחה לקלטות (אחרי שמעבירים אותן דרך מחשב, למשל) ולחומר חדש שהיא מקליטה דרך מיקרופון? זה אומר: ארגון טוב של מאות רשומות, למשל לפי שם מחבר, שם כותרת ושם מסילה. תמיכה טובה בעברית. אפשרות להקליט ממיקרופון (פנימי ורצוי גם חיצוני) ולתת שם לחומר שהוקלט (אני מניח שצריך להתחבר למחשב לשם כך). ממשק מאוד פשוט, רצוי עם הוראות על המסך (לחצי כך וכך כדי להשמיע, כך וכך כדי להקליט)

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

טוב, אני קונה H10 חדש (20 ג'יגה) ואני רוצה לדעת כמה דברים - 1) האוזניות שבאות איתו (MX400 אם אני זוכר נכון) טובות? שווה להשאיר אותם? 2) אם לא, איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות (שנכנסות לאוזן) מאמזון במחיר של עד 200 שקל?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב לקנות סמסונג FULL HD ראיתי שיש A550 ולא מזמן הגיע לארץ A650 , יש ביניהם קצת הבדלי מחירים. רציתי לדעת מה ההבדל במפרט או באיכות שלהם. האם כדאי להוסיף כסף לA650 או שזה מיותר? בקיצור אני צריך פרטים, תודה רבה נ.ב בכמה לדעתכם אני יכול למכור את הטלוויזיה הנוכחית שלי - SAMSUNG LA32R81B ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. Started by ZXY1,

מחפש רמקולים לסלון 2.1 שהאות מגיע מהיציאה הקידמית במחשב מהחדר שבממ"ד לרמקולים שבסלון (היציאה האחורית משמשת לסאונד לרמקולים שבממ"ד) רמקולים שמשתלמים מבחינת עלות תועלת (עדיף כמה שאפשר פחות) שטוח הסלון 20 מטר מרובע (4*5) תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by chinchi,

שלום לכולם, מקווה שתעזרו לי . יש לי כרטיס קול onboard realtek ac97. אליו מחובר מפצל שאליו מחובר כבל מאריך שמתחבר לסירוגין לאוזניות, וביציאה השניה עוד מפצל שאליו מחוברים רמקולים 2.1 creative sbs370, וביציאה השניה כבל חיבור 'בננה' למערכת סטריאו jvc. אמנם חיבור "טיפה" מסורבל אך ככה זה כבר מחזיק שנים בשקט בלי שום בעיה. כאשר האוזניות היו מחוברות עוצמת הסאונד הייתה יורדת במעט, אך כאשר הכבל המאריך שלהן מחובר לבד הכל כרגיל. לאחרונה קצת טיפלתי באזור שם, כחיברתי בחזרה את כל ה"קומפלט" הזה התגלה המחזה הקשה: צד שמאל באוזניות, ברמקולים ובמערכת סטריאו לוקה בחסר, כאשר אני משחק בהגדרות ומעביר בין LEFT ל RIGHT רואים בבירור את הבעיה, כאשר המד מכוון על LEFT הפלט חלש מאוד. אנא ממכ…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by tehnodrom,

קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by kikkler,

מה יהיה מחיר הוגן לשלם תמורתן ביד שניה, בהנחה שמצבן טוב? כרגע המוכר מבקש 300, וזה נראה לי מעט מופרז

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by nudnic,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???

• 2 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים