עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה דגם מן הבאים עדיף: Microlab X13: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 או Philips SPA5300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745923 אני אשמח אם תנמקו

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by tuvia,

אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by ben96,

יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}]

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Spider1,

שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  8. Started by holy_moses85,

אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת... יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by davidreznic,

בזמן האחרון הרמקולים התחילו לזייף. זה קורה בעיקר בסרטים. כששומעים מוזיקה כמעט ולא קורה. מה הבעיה? זה קשור איכשהו למיקום הסאב? אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הרעש אבל זה נשמע כמו רדיו שלא קולט טוב.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  10. רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. Started by lucky,

אני מת לקנות אותו בטירוף... אשמח אם תייעצו לי עליו.. תפנו אותי לביקורות שלו... ואם תוכלו להגיד לי היכן אני קונה אותו בארץ בזול יחסית ובתשלומים... תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  13. עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  14. מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  15. אוקיי אז ככה, יש לי יום הולדת עוד כחודש מהיום והאוזניות שלי (משהו יחסית מעפן של סקאלקנדי) נהרסו (אני שומע רק בצד הימני). אני מתכנן לקנות אוזניות עם סאונד יחסית חזק ואיכותיות לפלאפון (גלקסי 1) בשביל לשמוע שירים. התקציב שלי הוא ממוצע-לא זול ולא מוגזם-נע בסביבות ה150 ש"ח וכמובן שאם אפשר למצוא משהו יותר זול ואיכותי אני נורא אשמח והכיס ישמח אפילו יותר לא כ"כ משנה לי in ear\on ear העיקר עוצמת הסאונד והאיכות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by TermiNal,

אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  18. עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by simon 23,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !

20. Started by אוקיי,

טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by נמשל,

יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by idofr,

אחים שלי היי אני קונה עכשיו IPOD ושמעתי שקיבצי AAC גם קטנים יותר גם שווים יוצר וגם חוקיים יותר בכול מיקרה רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת MP3 לAAC

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by musari,

מזה מנורת ה CLIP במגבר? ומזב מנורת ה PEAK במיקסר?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by SlimShady_1,

שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.