עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by eranir,

אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by iem,

אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by roey1,

יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  5. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by c5123,

טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by Mighty,

אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  8. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  9. טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by tehnodrom,

קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  11. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Lirux,

איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by dddd01,

שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  14. קניתי עכשיו תכבל והבן אדם אמר שגם אם היה שם עוד RCA הוא היה משמש לשדר של סטריאו.. אז שהוא לא מוכנס לכלום אז זה נחשב מיניפלאג מונו... והיה לו כבל לא של סטריאו כמו שיובר סקורפיאון אמר לי להשיג אז השגתי! ואני ממש לא בקיע בהגדרות ובכל מה שקשור לסאונד... אז אולי אתם יכולים לעזור לי ליגרום לרמקולים לעבוד?? דרך אגב הסמל של הדולבי דיגיטל הוא צהוב זאת אומרת שהוא לא מזהה שדר דיגיטלי

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by lucky,

אני מת לקנות אותו בטירוף... אשמח אם תייעצו לי עליו.. תפנו אותי לביקורות שלו... ואם תוכלו להגיד לי היכן אני קונה אותו בארץ בזול יחסית ובתשלומים... תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. אוקיי אז ככה, יש לי יום הולדת עוד כחודש מהיום והאוזניות שלי (משהו יחסית מעפן של סקאלקנדי) נהרסו (אני שומע רק בצד הימני). אני מתכנן לקנות אוזניות עם סאונד יחסית חזק ואיכותיות לפלאפון (גלקסי 1) בשביל לשמוע שירים. התקציב שלי הוא ממוצע-לא זול ולא מוגזם-נע בסביבות ה150 ש"ח וכמובן שאם אפשר למצוא משהו יותר זול ואיכותי אני נורא אשמח והכיס ישמח אפילו יותר לא כ"כ משנה לי in ear\on ear העיקר עוצמת הסאונד והאיכות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by pk1,

יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by idofr,

אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  20. איזה דגם מן הבאים עדיף: Microlab X13: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 או Philips SPA5300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745923 אני אשמח אם תנמקו

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  21. פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by tuvia,

אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  23. ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by Gohan,

טוב אז אני יכול לקנות את הנגן mp3 הזה (יד שניה אבל מחבר והוא טוב 100% ) ב500 שקל והשאלה היא שווה לי?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  25. Started by UrielZ,

יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.