אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כעיקרון יש לי בבית 5 רמקולים של 5.1 ואני צריך רסיבר כדי לחבר אותם למחשב\DVD כדי להפיק מהם משהו. תקציב בערך אלף+- יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מיני דיסק וקיבלתי איתם אוזניות לא משהו אז אני רוצה לקנות איזה משהו איכותי אם תוכלו אז גם שלחו איזה לינק תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות DVD לחבר שלי(מתנה),ואין לי שום מוסג בהם. הדרישה העיקרתי שלי שיוכל לקראו דיסקים צרובים מהמחשב ושיהיה איכותי. אם מישהו יכול להביא לינק מאחת החנויות שיש ברשת,זה יהיה מצויין. תודה רבה לממליצים אאהה והסכום 400-500.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אני קצת בבעיה , יש לו חיבורים AV, COMPOSITE משהו כזה ו HDMI עכשיו יש לי ממיר הוט MAGIC איך כדאי לחבר אותו למסך?... תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני בדיוק רוכש מחשב חדש, חזק במיוחד [סה"כ עלות בסביבות 9000 ש"ח] ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי, עם דגש על סרטים, מוזיקה ומשחקים - משהו שמספק הכל, ברמה גבוהה, עם חדות, גם בווליום גבוה - העניין הוא שהתחלתי להסתבך עם דולבי, DTS, THX - האם יש צורך בכל אלו? ואם כן, אילו כרטיסים תומכים בחלק מזה ומה זה אומר בתכל'ס? ואילו רמקולים יתאימו לי לצרכים האלה? חרשתי את גוגל וגם את החיפוש באתר הזה ויש ים דעות וכיוונים וביקורות עוד משנת 2002 .. אשמח לכל עזרה ודעה! נ.ב תקציב רמקולים 800+ ש"ח, וכרטיס מסך תקציב דומה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.news.com.au/common/story_page/0,4057,12005964%255E15306,00.html אחרי שנים של חוסר תמיכה ב MP3 בגלל הרבה סיבות (והמרכזית היא ש SONY גם מוכרת סרטים ומוזיקה, ומעוניינת שיהיה לה שליטה על זכויות יוצרים, DRM), סוףסוף הם מודים שהם עשו טעות (ואת זה יודע בערך כל מי שקונה נגן MP3 )... רק לאחרונה הם הוציאו את הדגם הראשון לנגן מוזיקה שלהם שתומך ב MP3 ישירות, ה Sony NW-HD3. http://products.sony.co.uk/sony_nw-dh3.asp תמיד אומרים שהשלב הראשון לטיפול בבעיה היא הכרה בבעיה... אולי בעתיד הם יתחילו לעשות מוצרים יותר נורמלים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
טוב אז לאחר שנשרף לי אחד המגברים ברכב (מגבר של סוני 4*300 וואט) שהיה קצת ישן ולא שווה תיקון (6 שנים) , שלקח איתו זוג רמקולים 9*6 שלי וסאב אחד של קנווד , חפשתי תחליפים ישראלים בגלל שלא צפוייה לי נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב - וראיתי בוואלה שופס חנות שמיבאת את המוצרים האלה , כאמור אני חשדן גדול ונסעתי לראות אותם בלוד . לאחר כמה בדיקות קניתי את המגבר של ה 4*200 וזוג רמקולים 9*6 עשו לי מחיר הלכתי לדרכי בידיעה שזה תחליף עד הנסיעה לחול . היום התקנתי ברכבי את הציוד (עדיין חסר לי סאב נוסף - אבל אני יוסיף אותו שבוע הבא כנראה) . כרגע יש ברכבי : 1 מגבר של פיוניר 600 וואט (150*4 ) שדוחף זוג 9*6 וזוג 4\1 .5 והמגבר החדש שדוחף את הסאב השני 8 אניצ' (OPEN AIR) של קנווד וזוג 9*6 גם של …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-