אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sennheiser HD595 השימוש שלי הוא בעיקר משחקים כבדים וסרטים בפורמט BluRay 1080p וקצת מוזיקה כרגע משתמש בכרטיס קול מובנה על הלוח אם תקציב 1100 ש"ח תודה לעוזרים !! יש מצב לתשובות ???
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, הדבר שהכי מציק לי. האם אפשר לסדר את רשימת השירים שנמצא לי באיפוד במוצג ב ephpod לפי סדר מסויים? ( לפי סדר א,ב. וכאלה) דבר שני, באיפוד יש אפשרות של sound check? אני ניסיתי עם ובלי האופציה ולא בדיוק זיהיתי שום הבדל, מזתומרת בדיקת קול? שמעתי שאפשר להעביר מאיפוד למחשב שירים, אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש :-X
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות. רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל. ד"א עדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן למה העברית שהורדתי פה מהאתר בשביל הH340 שלי גרסא אירופאית לא פועל?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 שיהיו לו את הדברים הבאים: *5GB לפחות (או 4 העיקר שיהיה נפח דיי גדול) *לא בומבה [פחות חשוב] *מציג עברית (חשוב מאוד) *מציג מילות שיר שהשיר מתנגן (ליריקס) [חשוב מאוד] תודה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-