אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ש איזה אתר (בארץ) שכבר פירסם ביקורת עליו ? ועוד דבר לפי אתר החברה הבנתי שהנרתיק והמטען לא באים בבאנדל והם נמכרים בנפרד. ב"באג", שם הנגן מוצע למכירה אין אפשרות לקנות את הנרתיק והמטען. משהו יודע משהו בקשר לזה? כי זה באסה שהם לא כלולים בבאנדל אבל עוד יותר באסה אם לא תהיה אופציה לקנות אותם.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף למה שכתוב בכותרת. עכשיו שקיט בלי קייס (ולפני משלוח) עולה 75$, זה נראה כמו אופציה זולה מאוד ומעניינת. על הנייר הוא נראה אחלה, אבל השאלה היא האם למישהו מחברי הפורום יצא כבר לשמוע אותו (ברור לי שהסיכוי קלוש כי מדובר במכשיר חדש יחסית)?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי והתקנתי כרטיס קול של M audio revolution 5.1 הכרטיס עובד מצויין על נגנים כמו VLC ו Media Player Classic של K-LITE גם כל הצלילים של מערכת WINDOWS VISTA עובדים מצויין! אבל ברגע שאני פותח את ה MEDIA CENTER של VISTA אין לי סאונד בכלל... ??? האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה בבקשה? תודה ! הערה : מדובר במערכת HTPC לכן אני צריך את ה MEDIA CENTER של VISTA
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אחרי כשנתיים עם ה-Shure SE115 קצת נמאס לי מאוזניות In-Ear(לא נוח) והגעתי למסקנה שאני גם ככה תמיד עם תיק אז זה לא באמת משנה עניין הניידות מחפש המלצה לאוזניות קשת בתקציב של סביבות ה-400 שקלים עם אפשרות לחרוג טיפה אם זה באמת שווה את זה 95% מהשימוש יהיה מוזיקה, ג'אנר בעיקר רוק ומטאל 95% מהשימוש יהיו מחוברות לאייפון אני מכיר טיפה את הנושא של סגורות / פתוחות..קשה לי להגיד מה אני מעדיף, פתוח להצעות ואם אוכל לשמוע את הדגמים שתמליצו לפני קנייה אני יעשה את זה ניידות/מתקפלות/מגיעות עם קייס שאפשר לזרוק בתיק בראש שקט - יתרון אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה במחשב (Flac, 320K MP3 במגוון סגנונות אך בעיקר רוק כבד, רגאיי ופיוז'ן) - דגש על נוחות בשימוש ממושך ואיכות סאונד. מעט דחוף בגלל ה-1+1 בבאג עד יום א'. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מתלבת בין אלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375909 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372573
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לא מזמן התחדשתי ב brainwavz m1 אני מרגיש חווית מוזיקה משופרת אבל יש הבדלים גדולים בין שיר לשיר אני משער שזה האיכות של השיר הבעיה אז רציתי לשאול מה עוד משפיע על איכות השמע חוץ מהאוזניות אני שומע בפלאפון סוני אריקסון x8 אז יש נגן של cowone שמומלץ למוזיקה איכותית אז השאלה העם יש שיפור משמעותי וגם איך אני יודע מה האיכות של השיר ואיזה סיומת מומלצת mp3 ogg ... ובכלל כל טיפ יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתקלתי בסרימר מהסוג בכותרת בחיפושיי מחירו כולל 320GB הוא פחות מ-900 ש"ח. מחיר האקסטרימר כולל 320gb מגיע ל-1000 ש"ח מה העדיפות של האקסטרימר ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
*מרחק צפייה: 3 מטר. *גודל באינצ'ים : 32 אינטש. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. אני הולך להיות במחשב דרך חיבור HDMI, ויהיה לי ממיר YES MAX HD... אני מתלבט בין שתי טלויזיות, הראשונה טלויזיה LG 32LD460 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 השניה היא טלויזיה Samsung LA32C530 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 השאלה היא, א. האם הטלויזיות האלה טובות, או שיש יותר טובות במחיר הזה. ב. האם נראלכם שזה הטלויזיה 32 אינץ' FULL HD הכי משתלמת לקנות, או שיהיה מבצעי פסח בחנויות כמו מחסני חשמל ששמה יותר משתלם לקנות?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-