אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות את הרמקולים microlab m880 למחשב הפרטי שלי. רציתי את חוות הדעת שלכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מערכת ישנה עם מגש 5 דיסקים שנדפקה ממש מהר, אבל הרמקולים שלה פועלים - רמקולים גדולים עם באס בלמטה שלהם. אני חושב שהם נקראים מדפיים..אני לא בטוח בכל אופן, איך מחברים לכרטיס קול שלי? יש לי קופסה חיצונית כי יש לי GTXP
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בזמן האחרון הרמקולים התחילו לזייף. זה קורה בעיקר בסרטים. כששומעים מוזיקה כמעט ולא קורה. מה הבעיה? זה קשור איכשהו למיקום הסאב? אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הרעש אבל זה נשמע כמו רדיו שלא קולט טוב.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה יהיה מחיר הוגן לשלם תמורתן ביד שניה, בהנחה שמצבן טוב? כרגע המוכר מבקש 300, וזה נראה לי מעט מופרז
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חברים, אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי. אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים. אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה: VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים. לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohel…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת סטריאו 2 רמקולים למחשב וזה עובד סבבה.. עכשיו יש לי גם סאב וופר בלי הזוג לווינים.. יש דרך שאני אוכל לחבר בין המערכת סטריאו לסאב וופר למחשב ? זה הסאב וופר: INSPIRE 2.1 G380 Creative אני חושב שאני צריך את שני הכבלים האלו: איך קוראים בידיוק לכבל הזה? ולכבל הזה: שאני אדע מה לבקש בהום סנטר = \ קיצר אני חושב שאני מחבר עם הכבל הראשון בין הסאב למחשב ועם הכבל השני בין המערכת לסאב וככה אני סוגר מעגל .. תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
באופן אוטומטי, ה-windows מוריד עידכונים ומעדכן משהו בעצמו...שאין לי מושג מה, אני פשוט מתקין את זה אחרי שהוא מוריד. ואז היום הוא הוריד עידכון, אני כרגיל מתקין את זה ואחרי זה מגלה שיש תיקיה חדשה בתוך כונן C שהכותרת שלה היא מלא אותיות ומספרים מבולגנים...לא יודע מזה לא נגעתי בכלל. אחרי זה בלי קשר עשיתי fast & safe cleanup של ה- anti virus (בו מחק האנטי וירוס 10 מגה מכונן C בלבד) ועשיתי restart.מיד אחרי הרסטרט הלכתי...ועכשיו כשאני חוזר אני רואה שהתיקיה מכונן C נעלמה, ושאין סאונד. ניסיתי להתעסק עם החיבור, עם הווליום, לעשות רסטרט...זה לא שינה כלום. אין לי שום מושג למה ואם זה קשור למה שכתבתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
*מרחק צפייה: 3 מטר. *גודל באינצ'ים : 32 אינטש. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. אני הולך להיות במחשב דרך חיבור HDMI, ויהיה לי ממיר YES MAX HD... אני מתלבט בין שתי טלויזיות, הראשונה טלויזיה LG 32LD460 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 השניה היא טלויזיה Samsung LA32C530 LCD 32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 השאלה היא, א. האם הטלויזיות האלה טובות, או שיש יותר טובות במחיר הזה. ב. האם נראלכם שזה הטלויזיה 32 אינץ' FULL HD הכי משתלמת לקנות, או שיהיה מבצעי פסח בחנויות כמו מחסני חשמל ששמה יותר משתלם לקנות?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
החלטתי שחבל על הכסף להוט, אני מחפש המלצה לסטרימר נוח לתפעול, מה שחשוב לי: -DVB-T2 (עידן פלוס) -חיבור לאינטרנט -סטרים נוח מהמחשב/פלאפון -זכור לי שראיתי פעם סטרימר שמגיע ממש אם שלט שהוא מקלדת קטנה, ונוח לחפש בו תוכניות -אפליקציות (נטפליקס, mako וכו'..) יש חיה כזאת שמשלבת את הכל או לפחות את הרוב? תודה רבה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ערב טוב . אז ככה , בחיבור האוזניות לFRONT PANEL של המארז שומעים סאונד בצורה מעוותת מאוד ( שומעים, אבל מעוות ). החלפתי את המיקום של הכרטיס קול החיצוני ( ASUS XONAR D1 ) ל- PCI אחר, החלפתי את את הדרייברים של הכרטיס קול, וידאתי שהכרטיס קול המובנה מובטל בלוח אם - לא עזר . הבעיה צצה לאחרונה ולפני כן המצב היה מעולה , למישהו יש רעיון ? ???
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-