עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BlackTalon,

באופן אוטומטי, ה-windows מוריד עידכונים ומעדכן משהו בעצמו...שאין לי מושג מה, אני פשוט מתקין את זה אחרי שהוא מוריד. ואז היום הוא הוריד עידכון, אני כרגיל מתקין את זה ואחרי זה מגלה שיש תיקיה חדשה בתוך כונן C שהכותרת שלה היא מלא אותיות ומספרים מבולגנים...לא יודע מזה לא נגעתי בכלל. אחרי זה בלי קשר עשיתי fast & safe cleanup של ה- anti virus (בו מחק האנטי וירוס 10 מגה מכונן C בלבד) ועשיתי restart.מיד אחרי הרסטרט הלכתי...ועכשיו כשאני חוזר אני רואה שהתיקיה מכונן C נעלמה, ושאין סאונד. ניסיתי להתעסק עם החיבור, עם הווליום, לעשות רסטרט...זה לא שינה כלום. אין לי שום מושג למה ואם זה קשור למה שכתבתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by bar333,

מחפש גירסת קושחה עדכנית שמציגה כתוביות בעברית בגדול ושיפורים נוספים אחרים אם יש... אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  3. יש לי את התוכנה MINILYRICS אבל בMP3 [iFP-995] זה פשוט לא עובד... זה אמור לעבוד אבל כנראה זה לא מדביק טוב או משהו כזה...

4. קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  7. Started by musari,

מזה מנורת ה CLIP במגבר? ומזב מנורת ה PEAK במיקסר?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by WolveS,

אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by tmpusr,

לשמיעת מוזיקה במחשב (Flac, 320K MP3 במגוון סגנונות אך בעיקר רוק כבד, רגאיי ופיוז'ן) - דגש על נוחות בשימוש ממושך ואיכות סאונד. מעט דחוף בגלל ה-1+1 בבאג עד יום א'. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by AMD IS LIFE,

טוב אני מודה אתם צדקתם ההודעה הקודמת היתה דיי מטופשת ואף לא רלוונטית. אז רק רציתי להגיד שאני חדש פה (בפורום) ואני לא מכיר את חוקי המשחק של אתר זה. :-*

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להזרים שמע מהטלויזיה למקרן קול בסלון (מסיבות אסתטיות אני מעדיף מקרן ולא מערכת) אך גם מעונין ביכולת שידור השמע לרמקולים בגינה. אני גם רוצה שאפשר יהיה לשמוע בשניהם ביחד וגם אופציה לכבות כל אזור בנפרד. אין לי צורך ביכולת להזרים שמע שונה לכל אחד מהם בנפרד. הטלוזיה מדגם LG 65SM8100. אפשר לחבר BT מהטלוזיה למקרן או לרסיבר שמחובר לגינה, אבל אז לא אוכל לשמוע במקביל כי הטלויזיה לא תומכת בשידור BT (או כל שידור אחר) לשני מכשירים במקביל. אשמח לקבל הצעות... תודה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ויש לי בכרטיס קול יציאה לדיגיטלי ויציאה לאופטי. באיזה חיבור עדיף לי לחבר? ההבדל בין העלות של הכבלים גדולה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by holy_moses85,

אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת... יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  17. הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by naorai,

אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  21. Started by lavi1172,

רציתי לשאול אם יש שיפור או הבדל מהותי בין כרטיס קול חיצוני ולבין כרטיס קול מובנה? כמובן שהרמקולים פה קשורים ואני משתמש במערכת סטריאו פשוטה כרגע של pannsonic (סתם אחת ב1000 שקל). כרגע יש לי כרטיס קול מובנה במחשב שלי ואני מתכוון להשתמש בו לעריכת סאונד ויצירת מוזיקה כמובן שהיצרן מתהדר ב7.1 ערוצים וHDaudio וכדומה... ובמחשב של אחי יש כרטיס קול של ESI JULI@ ועניין אותי לדעת עד כמה יהיה הבדל כי גם אם הכרטיס הרבה יותר טוב עד כמה אני יצליח להבחין בזה בגלל הרמקולים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by Snowolf,

היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  23. משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  25. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 920 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.