אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אחרי כשנתיים עם ה-Shure SE115 קצת נמאס לי מאוזניות In-Ear(לא נוח) והגעתי למסקנה שאני גם ככה תמיד עם תיק אז זה לא באמת משנה עניין הניידות מחפש המלצה לאוזניות קשת בתקציב של סביבות ה-400 שקלים עם אפשרות לחרוג טיפה אם זה באמת שווה את זה 95% מהשימוש יהיה מוזיקה, ג'אנר בעיקר רוק ומטאל 95% מהשימוש יהיו מחוברות לאייפון אני מכיר טיפה את הנושא של סגורות / פתוחות..קשה לי להגיד מה אני מעדיף, פתוח להצעות ואם אוכל לשמוע את הדגמים שתמליצו לפני קנייה אני יעשה את זה ניידות/מתקפלות/מגיעות עם קייס שאפשר לזרוק בתיק בראש שקט - יתרון אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי סאב ו2 רמקולים קטנים. הסאב מחובר למחשב ו2 הקטנים מחוברים אליו. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מניח ששלושתם יכולים לעבוד ביחד , לא ? כי אצלי זה או שה2 הקטנים עובדים , או שאני מנתק אותם ושומעים רק באסים מהסאב. אין אפשרות שכולם יעבדו ביחד ? זאת מערכת פשוטה שעולה 100 שקל של SILVRELINE , אם זה חשוב אני אביא את הדגם אחר כך.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
i have a prob i cant write in hebrew... k i have a prob that i cant talk with the mic till i add it on the volume control and when i do my friends say i have noises and they hear me when i play my steps and etc more than they hear me talk.. so is it a prob with the mic (i tried 2) or with the sound card? and if it is the sound card recommened me 1 cheap good sound card..
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת... יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מת לקנות אותו בטירוף... אשמח אם תייעצו לי עליו.. תפנו אותי לביקורות שלו... ואם תוכלו להגיד לי היכן אני קונה אותו בארץ בזול יחסית ובתשלומים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
באופן אוטומטי, ה-windows מוריד עידכונים ומעדכן משהו בעצמו...שאין לי מושג מה, אני פשוט מתקין את זה אחרי שהוא מוריד. ואז היום הוא הוריד עידכון, אני כרגיל מתקין את זה ואחרי זה מגלה שיש תיקיה חדשה בתוך כונן C שהכותרת שלה היא מלא אותיות ומספרים מבולגנים...לא יודע מזה לא נגעתי בכלל. אחרי זה בלי קשר עשיתי fast & safe cleanup של ה- anti virus (בו מחק האנטי וירוס 10 מגה מכונן C בלבד) ועשיתי restart.מיד אחרי הרסטרט הלכתי...ועכשיו כשאני חוזר אני רואה שהתיקיה מכונן C נעלמה, ושאין סאונד. ניסיתי להתעסק עם החיבור, עם הווליום, לעשות רסטרט...זה לא שינה כלום. אין לי שום מושג למה ואם זה קשור למה שכתבתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחפש גירסת קושחה עדכנית שמציגה כתוביות בעברית בגדול ושיפורים נוספים אחרים אם יש... אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סוף סוף חבר שלי שלח לי תאוזניות הנהדרות האלה ואני מרוצה עד הגג אז חשבתי לעשות להם ברייקאין בעצמי אז אחרי בערך 10 שעות לא רצופות שבהם שמעתי בין8/30-13/30(יותר זה כבר כואב לאוזן אבל אין עיוותים)חיברתי אותם לרדיו שלי והשמעתי בו ב1/2 ווליום במשך משהו כמו 5 שעות ועכשיו הסאונד לא מאוזן אני שומע את הדיבורבצורה משמעותיתי יותר חזק לאומת הבאס והשאר איך אני מתקן את זה? בבקשה תעזרו...PLZ שאלה קטנה כשאני מעביר שירים למיני שלי510 הם לא כולם באותו ווליום איך אני מכוון אותם לרמת ווליום שווה? ועוד משהו קטן למיני שלי יש חיבור אופטי מה אני יכול לעשות איתו?האם הקלטה מהמחשב דרך סיב אופטי יותר איכותית?אם אין לי חיבור אופטי יש דבר כזה מתאם USB לאופטי?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבל DisplayPort לHDMI ששני הקצוות שלו הם זכר, כדי לחבר מחשב נייד T410 לטלוויזיה באזור ירושלים. מישהו מכיר חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור ירושלים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-