אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כותרת^^ ותודה מראש לעונים נ.ב. עדיף בדרום תל אביב
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב נוסף. במחשב הזה הסאונד מעוות. שומעים דיבור מעוות כמו שמעוותים קול לאדם שמתראיין ברדיו ולא רוצה להזדהות. אני שומע דרך אוזניות שבמחשב אחר שומעים איתן מצוין. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן אנשים טוב, אני צריך אוזניות עד 100$ לא יותר אני מזמין מאמזון http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/002-1283643-1226401 לינק לקטגוריות אוזניות: http://www.amazon.com/Headphones-Accessories-Supplies/b/ref=amb_link_3401592_50/105-6000347-4492466?ie=UTF8&node=172541 האוזניות מיועדות אך ורק לשירים לא למשחקים ולא לכלום. נ.ב תגיבו מהר בבקשה צריך להזמין תוך יומיים. תודה
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש לי רנו קליאו 2006 ואני הולך לקנות מערכת שמע בימים הקרובים כבר בדקתי מפרטים שונים והגעתי למסקנה, רציתי חוות דעת מה אתם אומרים, איך ישמעו, האם הסאב ישתווה לעוצמה של הקומפוננט או ההפך, האם המגבר יחזיק את הכל ביחד ( הסאב מחובר בגישור ) האם שווה את המחיר וכו' . המפרט:1) סאבוופר (מחובר בגישור למגבר) - KFC-W12 Kenwood 1000W 200RMS - יד 2 (משומש) 250 ש"ח. http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3430 2) מגבר Logic plx44 800W עם 4 ערוצים - יד 2 (משומש) 350 ש"ח. 3) רדיו דיסק של פיוניר pioneer deh-1400ub - חדש 500 ש"ח. http://www.nradio.co.il/pl_product~1450ub~2~2.htm?x=1 4) קומפוננט 6.5 אינץ Tempo 6 morel - חדש 580 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Za…
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לגבי רמקולים בתקציב הנ"ל. הבנתי שמערכת 2.0 איכותית תיהיה עדיפה על זוג רמקולים וסאב (תקנו אותי אם אני טועה). שמתי עין על ה-SOLO6c של Microlab שבדיוק נכנסים לי בתקציב. הייעוד העיקרי של הרמקולים הוא מוזיקה אם כי גם סרטים ומעט משחקים הם צד בעיניין. יש עוד הצעות בתקציב הזה או שה-Microlab הם הבחירה הטובה ביותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מעוניין במערכת רמקולים למחשב עד המחיר הנ''ל האם תצורה של 2.1 עדיף בסכום הזה או תצורה אחרת תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום כולם !! עקב רכישת ADA880 אני נאלץ לבטל את הכרטיס קול המובנה של הלוח שלי.. לאחר שהסרתי את שני הג'מפרים שנמצאים ליד הכרטיס מסך והתקנת כרטיס קול סאונד בלאסטר לייב של קרייטיב נתקלתי בבעיה... אין סאונד מהכרטיס קול !! מה עושים? הכיצד מבטלים אחת ולתמיד את הכרטיס המובנה!? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חג שמח כולם! אני צריכה נואשות אוזניות איכותיות לנגינה על פסנתר חשמלי. Roland fp7 קניתי אותו יד שניה והבחור שמכר לי אותו נתן לי לשמוע אותו דרך האוזניות שלו וזה נשמע ממש טוב, אבל לא טרחתי לבדוק איזה אוזניות אלה היו (והבחור עזב את הארץ...) קניתי אוזניות אבל לא מרוצה בכלל, הכל נשמע שם חד מדי צורם וסינתטי. לכן כל פעם שאני מנגנת אני משתמשת ב Sennheiser cx500 שיש לי, שם הוא נשמע טוב. אבל אלה אוזניות כפתור, והחוט שלהן יחסית קצר וכל פעם אני מעבירה אותן מהנגן לפסנתר וחזרה..... בקיצור.. אני צריכה אוזניות גדולות שישמיעו מוזיקה קלאסית באופן אופטימלי. שהסאונד לא יהיה חד שטוח וסינתטי. תקציב 500 שח. תודה לכולם =)
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש גירסת קושחה עדכנית שמציגה כתוביות בעברית בגדול ושיפורים נוספים אחרים אם יש... אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-