עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FuzzyDuck,

קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by vm,

היי, אני מחפש מערכת פשוטה יחסית (עד 600 ש"ח) למחשב, עדיפות ל5.1 בעיקר לסרטים, משחקים ומוזיקה מהמחשב... תודה, עמרי

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by K_D,

על איזה כרטיס כדי ללכת עד 500 שח? העדפה היא כמובן לCREATIVE ושימוש העיקרי מוזיקה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by haim652,

שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by ashraf1991na,

היי לכולם יש לי ברכב מגבר V15 הוא עובד תקין דולדת מנורה צהובה ולא אדומההבעיה היא שאני מחבר רמקולים רגילים יש לי קול הכל טוב ויפהאבל כשאני מחבר סאבוופר הוא לא נותן כלומר רמקולים רגילים עובד טוב אבל סאבוופר לא עובדמה יכול להיות הבעיה שלו מישהוא יכול לעזור לי?????

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  6. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  7. קניתי עכשיו תכבל והבן אדם אמר שגם אם היה שם עוד RCA הוא היה משמש לשדר של סטריאו.. אז שהוא לא מוכנס לכלום אז זה נחשב מיניפלאג מונו... והיה לו כבל לא של סטריאו כמו שיובר סקורפיאון אמר לי להשיג אז השגתי! ואני ממש לא בקיע בהגדרות ובכל מה שקשור לסאונד... אז אולי אתם יכולים לעזור לי ליגרום לרמקולים לעבוד?? דרך אגב הסמל של הדולבי דיגיטל הוא צהוב זאת אומרת שהוא לא מזהה שדר דיגיטלי

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by who_Cares,

איזו עדיפה? אם תצליחו לשכנע אותי אולי אני אשקיע במערכת יותר איכותית (ATP3), אבל בינתיים אני צריך להחליט מי משניהם יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by MODI,

יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by tal_p,

יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by shynet,

שלום, אשמח את חוות דעתכם לגבי המסכים הללו: LG 42LB9R ו- Benq VL4232 שניהם מסכי LCD , ושניהם 42 אינטץ'... מקווה שאני בפורום הנכון, אני לא חושב שזה מתאים למסכי מחשב ... תודה !

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by Black_Devil,

אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה. חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) : Apple- Apple Ipod 20GB Hp- Apple Ipod+HP 20 GB מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש ומה עדיף לי לקנות?! תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by NuXeR,

איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. השאלה בכותרת, בלי חריגה גדולה מדי.. תודה!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by rafi_d,

באומץ רב רכשתי את המכשיר הזה - Haier L40A9A (שיווק/שרות ניופאן). ידוע, יצרן ללא שם בארץ... אך מתהדר במפרט די סביר (כאן: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3062003 ) וגם המחיר אכן קרץ... אני חייב לאמר שהתמונה מפתיעה באיכותה לטעמי. אבל... אמנם לא ציפיתי לSOUND איכותי מהרמקולים של 5W והתכנון היה לחבר למערכת הביתית דרך שני שקעי L/R AV OUT . כאן באה ההפתעה (הרעה) לפי כל הסימנים (=השמיעה שלי) אין יכולת קליטה והשמעה של שידור סטריאו (NICAM) . האם ייתכן לדעתכם ?במכשיר שהכל בו "כפול" עם R/L ועם HDMI ו HDTV ? זו תקלה או "תכונה" ? פרסום מטעה/לא-שלם ? עניין אחר מעצבן - מעבר למסך כחול בעת הרצה של קלטת VCR - LP במהירות קדימה/אחורה (FF). אני מתלבט אם להחזיר אותו, כי עדיין, העיק…

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  19. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  20. קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות באיזור ה 100-150 שקל. (EARPHONES לא HEAD) השימוש בהם הוא בעיקר לנגני MP3 למיניהם (פלאפון...) תודה. עריכה : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502855 איך אלו ?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by emperor,

שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by urik,

איזה חיבור הכי מומלץ?? 6 rca או composite או כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים