אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזיה בעזרת כבל DVI-HDMI, הטלויזיה היא LA32A450 של סמסונג וכרטיס הקול הוא asus xonar d2. כפי שמצוין בכותרת, כאשר אני מחבר את הטלויזיה למחשב אין לי סאונד בכלל
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! לדוד שלי יש מערכת סטריאו ישנה של חברת AIWA. אני לא יודע את הדגם של המערכת , אך היא נימצאת אצלו אני חושב בסביבות 7 שנים. הראש דיסק של המערכת - העינית שקוראת את הדיסק מקולקלת והמערכת למעשה לא קוראת דיסקים ( זה מה שהבנתי ממנו). עכשיו הוא אמר שהוא מוכן להביא לי את המערכת ואני הסכמתי. השאלה שלי היא האם זה שווה להחליף את העינית? כי בדר"כ כאלה דברים מתקלקים ובהתחלה עובדים ואחרי זה שוב פעם לא. דבר נוסף הוא שיש ברשותי נגן דיסקמן של PANASONIC, דגם SL - S262 וחשבתי אולי איכשהו ניתן לחבר אותו למערכת כמקור הדיסק, האם זה אפשרי? האם איכות צליל הסטריאו תהיה טובה? וכמו כן אולי אפשר לחבר את המערכת למחשב ובכך מקור הקול יבוא מן המחשב ולא יהיה צורך בעינית שבמערכת. מה דרו…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי רנו קליאו 2006 ואני הולך לקנות מערכת שמע בימים הקרובים כבר בדקתי מפרטים שונים והגעתי למסקנה, רציתי חוות דעת מה אתם אומרים, איך ישמעו, האם הסאב ישתווה לעוצמה של הקומפוננט או ההפך, האם המגבר יחזיק את הכל ביחד ( הסאב מחובר בגישור ) האם שווה את המחיר וכו' . המפרט:1) סאבוופר (מחובר בגישור למגבר) - KFC-W12 Kenwood 1000W 200RMS - יד 2 (משומש) 250 ש"ח. http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3430 2) מגבר Logic plx44 800W עם 4 ערוצים - יד 2 (משומש) 350 ש"ח. 3) רדיו דיסק של פיוניר pioneer deh-1400ub - חדש 500 ש"ח. http://www.nradio.co.il/pl_product~1450ub~2~2.htm?x=1 4) קומפוננט 6.5 אינץ Tempo 6 morel - חדש 580 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Za…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לגבי רמקולים בתקציב הנ"ל. הבנתי שמערכת 2.0 איכותית תיהיה עדיפה על זוג רמקולים וסאב (תקנו אותי אם אני טועה). שמתי עין על ה-SOLO6c של Microlab שבדיוק נכנסים לי בתקציב. הייעוד העיקרי של הרמקולים הוא מוזיקה אם כי גם סרטים ומעט משחקים הם צד בעיניין. יש עוד הצעות בתקציב הזה או שה-Microlab הם הבחירה הטובה ביותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ויש לי בכרטיס קול יציאה לדיגיטלי ויציאה לאופטי. באיזה חיבור עדיף לי לחבר? ההבדל בין העלות של הכבלים גדולה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום, -- אני מקווה שזה קשור לפורום הזה -- אני רוצה לחבר לטלוויזיה שלי איזה שהוא התקן כלשהו שיוכל לנגן סרטי HD עם סיומת MKV דרך - DOK. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה בדרך הכי זולה? ראיתי שיש כל מני ממרים דיגיטלים ב200 או 300 שקל שקוראים את קיבצי ה-MKV (למרות שזה לא היעוד שלהם אבל זה מספיק) ראיתי שיש גם כל מני סטרימרים זולים בוואלה שופס לדוגמה שעולים 380 שקל שגם מזרימים MKV. השאלה היא מה כדאי ליקנות שיהיה גם זול אבל מצב שני איכותי. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 300 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
באופן אוטומטי, ה-windows מוריד עידכונים ומעדכן משהו בעצמו...שאין לי מושג מה, אני פשוט מתקין את זה אחרי שהוא מוריד. ואז היום הוא הוריד עידכון, אני כרגיל מתקין את זה ואחרי זה מגלה שיש תיקיה חדשה בתוך כונן C שהכותרת שלה היא מלא אותיות ומספרים מבולגנים...לא יודע מזה לא נגעתי בכלל. אחרי זה בלי קשר עשיתי fast & safe cleanup של ה- anti virus (בו מחק האנטי וירוס 10 מגה מכונן C בלבד) ועשיתי restart.מיד אחרי הרסטרט הלכתי...ועכשיו כשאני חוזר אני רואה שהתיקיה מכונן C נעלמה, ושאין סאונד. ניסיתי להתעסק עם החיבור, עם הווליום, לעשות רסטרט...זה לא שינה כלום. אין לי שום מושג למה ואם זה קשור למה שכתבתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-