אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן התחדשתי ב brainwavz m1 אני מרגיש חווית מוזיקה משופרת אבל יש הבדלים גדולים בין שיר לשיר אני משער שזה האיכות של השיר הבעיה אז רציתי לשאול מה עוד משפיע על איכות השמע חוץ מהאוזניות אני שומע בפלאפון סוני אריקסון x8 אז יש נגן של cowone שמומלץ למוזיקה איכותית אז השאלה העם יש שיפור משמעותי וגם איך אני יודע מה האיכות של השיר ואיזה סיומת מומלצת mp3 ogg ... ובכלל כל טיפ יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
האם צריך ציוד נלווה נוסף?
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חג שמח כולם! אני צריכה נואשות אוזניות איכותיות לנגינה על פסנתר חשמלי. Roland fp7 קניתי אותו יד שניה והבחור שמכר לי אותו נתן לי לשמוע אותו דרך האוזניות שלו וזה נשמע ממש טוב, אבל לא טרחתי לבדוק איזה אוזניות אלה היו (והבחור עזב את הארץ...) קניתי אוזניות אבל לא מרוצה בכלל, הכל נשמע שם חד מדי צורם וסינתטי. לכן כל פעם שאני מנגנת אני משתמשת ב Sennheiser cx500 שיש לי, שם הוא נשמע טוב. אבל אלה אוזניות כפתור, והחוט שלהן יחסית קצר וכל פעם אני מעבירה אותן מהנגן לפסנתר וחזרה..... בקיצור.. אני צריכה אוזניות גדולות שישמיעו מוזיקה קלאסית באופן אופטימלי. שהסאונד לא יהיה חד שטוח וסינתטי. תקציב 500 שח. תודה לכולם =)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לצערי הרב בכרטיס XFI שלי כאשר שומעים בסטריאו - דרך היציאה האנלוגית שומעים רעשים וחרחורים דרך אחד הערוצים, פירקתי את הכרטיס ניקיתי אותו וריססתי ספריי מגעים אך זה לא עזר. האם החלפת OPAMP כמו בקישור הא תפתור את הבעיה או שיש רכיב אחר שצריך להחליף? http://www.head-fi.org/forum/thread/226975/hotrodding-the-x-fi-a-layman-s-guide-no-56k
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אשמח את חוות דעתכם לגבי המסכים הללו: LG 42LB9R ו- Benq VL4232 שניהם מסכי LCD , ושניהם 42 אינטץ'... מקווה שאני בפורום הנכון, אני לא חושב שזה מתאים למסכי מחשב ... תודה !
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא חשוב לי העיצוב של הדיסקמן, אני לא צריך שיהיה בו רדיו, אני צריך שיקרא רק פורמט של MP3 (השאר מיותר בשבילי). רק חשוב לי שהדיסקמן יהיה איכותי (בייחס למחיר), ושלא יעשה לי הרבה מאוד בעיות (למרות שאני לא יודע איזה בעיות בדיוק יכול לעשות דיסקמן ???). תקציב: 200 ש"ח (ואם אפשר בבקשה שהמחיר יכלול מחיר משלוח). אם התקציב נמוך מדי ואין אפשרות לקנות דיסקמן איכותי במחיר כזה, אז תגידו בבקשה איזה תקציב כדאי לי להעלות, אבל אל תגזימו כי אני קצת לחוץ בכסף.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר של ההורים שלי ורציתי לדעת מספר פרטים.. יש דגשים שצריך לשים על טלויזיות LCD? והאם הטלויזיה הזאת תעשה את העבודה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=YF22UC&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he ובנוסף..- מה עם הטלויזיה הזאת? http://www.getit.co.il/Group/41344/12 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591053 כמובן שהדגש הוא על איכות אבל המחיר הוא פקטור משמעותי גם.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לגבי רמקולים בתקציב הנ"ל. הבנתי שמערכת 2.0 איכותית תיהיה עדיפה על זוג רמקולים וסאב (תקנו אותי אם אני טועה). שמתי עין על ה-SOLO6c של Microlab שבדיוק נכנסים לי בתקציב. הייעוד העיקרי של הרמקולים הוא מוזיקה אם כי גם סרטים ומעט משחקים הם צד בעיניין. יש עוד הצעות בתקציב הזה או שה-Microlab הם הבחירה הטובה ביותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D Box Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1 Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL Transcend 1x4GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W א. האם לדעתכם למחשב HTPC עם המפרט הבא תהיה מגבלה בפורטים כלשהם של וידיאו או אודיאו? יוכל להריץ 1080p? ב. אם אני מחבר אותו דרך כבל אופטי למערכת קולנוע ביתי - האיכות תהיה טובה (לראות סרט)? ג. הצעת מחיר שקיבלתי היא 1230 ש"ח האם במחיר הזה או במחיר עד 1500 ש"ח אפשר להרכיב HTPC טוב יותר? ד. מה הייתם משנים/מוסיפים? ובקיצור שווה את הכסף? דרך אגב, אני רוצה להריץ עליו XBMC על win7 לחבר …
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות. -הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה. -רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק . אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ) הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה.
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-