עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  2. חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by ran_meir,

יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  6. כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&amp…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by inoy,

שלום. קניתי מחשב חדש אינטל 6400. עכשיו אני רוצה לקנות מחשבים באיכות טובה, אך בסביבות 300 ש"ח. הסתכלתי בזאפ ויש מלא דגמים ופירמות. מה כדאי לבדוק? וכו... אני ממש זקוק לעזרה תודה לכל הנשמות הטהורות

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  10. מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by avi333,

שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום לכולם... כפי שכתוב בכותרת, יש ברשותי לוח אם במחשב - Asus P5W DH Deluxe ועליו יש כרטיס קול מובנה 5.1 של realtek, קניתי מגבר חדש של MARANTZ , דגם די משובח שלהם (אל תשאלו אותי איזה) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי שאני אשמע סרטים (כאלה שתומכים) בסראונד, יש לי במגבר את כל היציאות\כניסות בעולם בערך... לכרטיס קול יש שני חיבורים לבחירתי, 1- אופטי, 2- קואקסיאלי, עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם ההבדל ביניהם כזה מטורף? כי שמעתי שאופטי יותר טוב. 2. האם שאלה מס' 1 היא רלוונטית בהיחשב בעובדה שאני זקוק ל-10 מטר של כבל משום שאני מעביר אותו בתוך הקיר? (עוד לא מצאתי 10 מ' של כבל אופטי אלא רק עם מאריכים וזה לא טוב לי) 3. איפה הכי טוב למצוא את הכבלים האלה במחירים הכי טובים? ויש המלצה לחברה …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. Started by noamb,

קיבלתי לא מזמן את הכרטיס מחבר ששדרג את שלו , אחרי שהיה לי sb live רגיל. זה אולי ישמע מטומטם , אבל מרוב פונקציות ובקרות קשה לי לקבוע סאונד שיהיה נוח ואחיד גם למשחקים וגם למוזיקה(מה לעשות , עוד לא התמחיתי בתחום). לכן אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר/המלצות כלשהן. מעבר לזה , משום מה ה-bass וה-treble במיקסר לא ניתנים להזזה , מישהו יודע איך ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. לפני יומיים הגיעו אליי רכיבי הפנטיום 4 שהזמנתי, ביניהם הזמנתי את הלוח של ג'יגהבייט 8PE667 pro . הרכבתי את הכול בלי שום בעיה מיוחדת, הפעלתי את הוינדוס , התקנתי מתוך הדיסק שבא עם לוח האם את הדרייברים של הכרטיס און בורד -Realtek ac'97 audio , אתחלתי את המחשב ולהפתעתי המחשב לא מזהה את הכרטיס און בורד ולמשל כשאני מנסה לשמוע שירים בוינאמפ הוא נותן לי הודעת שגיאה ובה הוא אומר לי כי אין לי כרטיס קול ואם אני חושב שיש לי אז אני צריך להתקין את הדרייברים שלו. המחשב אילם. אני לא יכול יותר. אני זקוק לעזרתכם ! מה צריך לעשות בשביל להתקין את כרטיס הקול המובנה כראוי? נ . ב . סתם שאלה : האם כל כרטיס קול שקונים היום נכנס לסלוטים של PCI ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו. מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by gombn,

אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. :asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kisin,

אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  22. כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. LG 32LB569Z vs Samsung 32EH4003 אני לא ממש מבין בטלוויזיות לכן אני פונה אלכם .. השימוש הוא ביתי רגיל (סרטים וסדרות) השמח אם תמליצו לי איזו מהן עדיפה ..ואם אפשר גם פירוט למה היא עדיפה על השניה ותודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.