אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת. - 

- 0 תגובות
- 607 צפיות

- 

- 

למה בכרטיסי קול של 7.1 יש 4 יציאות ולא 7 או 8 יציאות, ואיך מחברים למגבר 7.1 ? והאם ניתן לחבר למגבר 5.1? - 

- 1 תגובה
- 605 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות IAudio X5L מארה"ב. המכשיר מצויין והכל, אבל יש בעיה עם האחריות. אם אני מביא את המוצר לארץ, במידה וקורה לו משו, למי אני יכול לפנות?! יש חברות בארץ שמתקנות דברים כאלה? או שאני צריך לשלוח לארה"ב בשביל תיקון? אני צריך תשובה דיי מהר, אז אודה לכם אם תעזרו לי בנושא הזה. תודה. - 

- 6 תגובות
- 900 צפיות

- 

- 

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה? - 

- 6 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

הכרטיס קול הוא כרטיס קול מובנה על הלוח DFI LANPARY NF4(ליתר דיוק זה הופך אותו לחצי מובנה) והבעיה שלו היא שהרמקולים שלי(של זלמן) שבמחשב השני צריך להוריד את הווליום כמעט למינימום כדי לעבוד איתם בצורה סבירה, נשמעים מאוד שקט גם כשהם מוגדרים על המקסימום סאונד בעיה נוספת היא שבמשחקים(גם GTA:ST וגם SPLINTER CELL) יש בעיה בדיבור- כלומר לא שומעים את הדמויות מדברות - 

- 0 תגובות
- 547 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת אם זה אפשרי להביא מארה"ב מסך טלויזיה כנראה את ה 52" LN52A750 שאין לו טיונר מובנה של PAL. כמובן שאני אשתמש במעביר מתחים תהיה לי בעיה בארץ? אני אוכל לחבר את ה PS3 ו XBOX 360 (שניהם NTSC) מה לגבי צפייה בכבלים אולי דרך S VIDEO ? יש עוד משהו שאני צריך לדעת אם אני מביא טלויזיית NTSC מארה"ב (בלי קשר למסים) - 

- 0 תגובות
- 698 צפיות

- 

- 

שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב. - 

- 6 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה. - 

- 2 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg - 

- 3 תגובות
- 674 צפיות

- 

- 

אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף? - 

- 1 תגובה
- 864 צפיות

- 

- 

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד! - 

- 5 תגובות
- 851 צפיות

- 

- 

אז ככה, אני מחפש סט רמקולים 5.1 לטלוויזיה. תקציב :2500 שקל. ואני גם צריך מגבר למערכת בתקציב של 1500 שקל. הצעות? - 

- 2 תגובות
- 824 צפיות

- 

- 

יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב? - 

- 1 תגובה
- 655 צפיות

- 

- 

טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה. - 

- 19 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

איך מקליטים מוסיקה מהאינטרנט למחשב, ישירות דרך כרטיס הקול, או בכלל. דרך התקן ו/או תוכנה? תודה. - 

- 1 תגובה
- 800 צפיות

- 

- 

מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס… - 

- 0 תגובות
- 824 צפיות

- 

- 

אני צריך שהוא יספק לי סראונד 7.1 מדומה באיכות הגבוהה ביותר. אני שומע הרבה מוסיקה, ומשחק במשחקים כבדים (והרבה). אני רוצה לשמוע כל צעד של האויבים-מאיזה כיוון לאיזה כיוון האויב מגיע, שאפילו בעינים עצומות אני אוכל לשמוע מאיזה כיוון הוא מגיע. אני רוצה שיחשבו שיש לי wallhack אל כרטיס הקול יחוברו או razer carchasis, או AD700 (או כל אוזניות באיכות דומה, תלוי איזה אני אחליט לקנות בסוף). - 

- 0 תגובות
- 613 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים החדשים האלו: PMP PMC מישהו יודע? והאם דגם ה-H320 יתמוך גם הוא בקבצי וידאו? יש למישהו הערכות כמה כל אחד מהדגמים האלו יעלו בישראל? תודה מראש! כל תגובה תתקבל בברכה.. - 

- 10 תגובות
- 926 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי, כדי לנצל את הרמקולים שלי כמו שצריך. הרמקולים שיש לי הם Logitech Z623 והתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא מובנה בלוח אם של Realtek ALC892. - 

- 3 תגובות
- 734 צפיות

- 

- 

אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ... - 

- 4 תגובות
- 813 צפיות

- 

- 

שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים - 

- 1 תגובה
- 599 צפיות

- 

- 

היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1 - 

- 1 תגובה
- 596 צפיות

- 

- 

זה פשוט כחלק מקולנוע ביתי אז חשבתי שצריך לשים פה... בכל מקרה לא יודע באיזה פורום לשים. תעבירו אם צריך. אז, למה פלזמה ולמה טלוויזיה? אני יודע שהפלזמות הזולות לא מומלצות כי הן לא משהו ואורך החיים לא גדול... אבל במקרנים אחוריים האיכות לא טובה. אז מה אתם מייעצים? (ואיזו טלוויזיה ספציפית כמובן) והאם אתם מייעצים מסך רחב או רגיל? מקווה לתגובות, כי אני קונה בקרוב מאד. - 

- 43 תגובות
- 3.3k צפיות

- 

- 

מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות? - 

- 1 תגובה
- 829 צפיות

- 

- 

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה! - 

- 7 תגובות
- 1.3k צפיות

-