אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי. שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום ברמקולים יותר ממה שאני שומע בד"כ אז יש כזה צליל מלוכלך ברקע. ברמקולים זה לא הפריע לי כ"כ כי אני לא שומע חזק כ"כ, אבל עכשיו קניתי אוזניות (אלסנדרו MS-1) ועכשיו אני שומע את זה בווליומים רגילים וזה די מציק. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? חיברתי את האוזניות גם למערכת סטריאו שלא קשורה למחשב וגם שם זה עושה את זה. חשוב לציין שהצליל המלוכלך הזה נשמע תמיד ולא קשר להאם יש מוזיקה פועלת או לא. תודה! -------------------------------------------------------------------------------- אם זה באמת הכרטיס קול, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים עד 300 שקל?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON avr1610... עכשיו אני צריך לקנות רמקולים שיתיאמו לו... אני מחפש משהו בתחום המחירים הסביר...משהו באזור ה700 שקל... אני מעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים... ראיתי רמקולים של pure acustic ht770...השאלה היא אם אני יכול לקנות 5 כאלה ולהשתמש ב2 בתור אחוריים 2 קדמיים ואחד סנטר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים:1. תקציבכם : 350 חריגה מקסימאלית: 400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים 60% סרטים וסדרות, 30% משחקים ו10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. אני חשבתי על כמה רמקולים: z506- בעיקר בגלל שהם 5.1 והשימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים fc530/fc330- לפי מה שראיתי הם ה2.1 הכי טובים לתקציב. (מה ההבדל ביניהם? ומה זה משנה שלfc530 יש מגבר?) החדר בנוי בערך ככה: למי שלא רואה http://imageshack.us/photo/my-images/825/39610376.p…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חיברתי מגבר של KENWOOD, לא חדש, אבל גם לא מאוד ישן, פשוט יחסית זמן מה הוא לא היה בשימוש. חיברתי אותו עם AUX למחשב, רמקולים עם חיבורים כאלה שמסובבים מאחורי המגבר.. בהתחלה שחיברתי שמעו טוב וחזק, פתאום במהלך העבודה היה איזה הפסקה כזאת במכה, ועכשיו כל מה שאני מנסה לעשות אז שומעים מאוד מאוד חלש. אני לא חושב שזה קשור ל-AUX, כי גם את הרדיו שומעים מאוד חלש, שאני שם על ה-MAX. הרמקולים טובים.. יש לי כל מיני יציאות מאחורה לרמקולים (סראונד\סנטר\רגיל).. להערכתם זה משהו פנימי במגבר שהלך? או אולי משהו אחר.. והאם יש אופציה לעשות משו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, מצטער אם לא. הייתי רוצה לדעת אם יש פלאג אין סטנד אלון לווינדווס שאפשר לשחק בסאונד 5.1 שלא דרך תוכנת אאודיו.. כרגע משתמש ב foobar2000 עם chanel mixer רציתי לדעת אם יש כלי כזה שתופס על כל מערכת ההפעלה ולא רק על תוכנה בודדת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי לא חשב פעמיים וקנה כבל קומפוננט של Monster כדי לחבר את הוידאו לטלוויזיה, אך אבוי... לצערו הוא גילה שאין בטלוויזיה (Sharp LC37SA-1) כניסת קומפוננט סטנדרטית אלא דרך מתאם לDVI, וכך המערכת מחוברת כרגע. עכשיו 2 שאלות: 1. האם המתאם הפשוט (הגיע יחד עם הטלוויזיה) מוריד מאיכות הסיגנל שמגיע דרך המונסטר? 2. האם יש דבר כזה כבל קומפוננט ל-21 פינים (scart) והאם יש למונסטר כאלה (הסתכלתי באתר שלהם, לא ראיתי איזכור של זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזיה בעזרת כבל DVI-HDMI, הטלויזיה היא LA32A450 של סמסונג וכרטיס הקול הוא asus xonar d2. כפי שמצוין בכותרת, כאשר אני מחבר את הטלויזיה למחשב אין לי סאונד בכלל
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
i have a prob i cant write in hebrew... k i have a prob that i cant talk with the mic till i add it on the volume control and when i do my friends say i have noises and they hear me when i play my steps and etc more than they hear me talk.. so is it a prob with the mic (i tried 2) or with the sound card? and if it is the sound card recommened me 1 cheap good sound card..
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-