אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברים. התלבטות קשה. 5hv2 or siberia V2? ההבדלים במחירים לא משמעותיים לי - מדובר ב50 שקל הבדל (הסיבריה זול יותר), כאשר מדובר על הגרסאות ללא הכרטיס קול 7.1 שמגיע בגרסאות השחורות ועולה עוד 100 - 150 שקל יותר. אך השאלה, מה עדיף? הבנתי שה5HV2 אם זה משחקים בלבד, הסיבריה זה גם משחקים וגם מוזיקה. בנוסף הבנתי שהמיקרופון בסיבריה עדיף. תגובות? אמאממ. נ.ב - או שבכלל Plantronics 777 שעולות באזור ה350 שקל?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כן, הזמנתי בסוף את הנגן המצויין הזה, קראתי עליו כל כך הרבה ביקורות טובות! לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת! פשוט נגן מצויין, נקווה לטוב, אמור להגיע תוך משהו כמו 4 ימים. 560 שקל עלה. צפו לביקורת גדולה, עם תמונות (כמעט בטוח). :]
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי תהייה לגבי הקלטות: בנאדם חובבן שרוצה להקליט דיבוב וסאונד FX ברמה איכותית למחשב לדו' בשביל סרטוני פלאש, האם הוא צריך לקנות מיקרופון איכותי שיתחבר למחשב או שכדאי כבר לקנות רשמקול איכותי ויקר מסנן רעשים? תודה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אתם מכירים את החברה? פשוט המליצו לי עליה(מבחינת עלות\איכות) ואני לא רואה יותר מדי חנויות שמוכרים אזניות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
-
כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתעזרו לי . יש לי כרטיס קול onboard realtek ac97. אליו מחובר מפצל שאליו מחובר כבל מאריך שמתחבר לסירוגין לאוזניות, וביציאה השניה עוד מפצל שאליו מחוברים רמקולים 2.1 creative sbs370, וביציאה השניה כבל חיבור 'בננה' למערכת סטריאו jvc. אמנם חיבור "טיפה" מסורבל אך ככה זה כבר מחזיק שנים בשקט בלי שום בעיה. כאשר האוזניות היו מחוברות עוצמת הסאונד הייתה יורדת במעט, אך כאשר הכבל המאריך שלהן מחובר לבד הכל כרגיל. לאחרונה קצת טיפלתי באזור שם, כחיברתי בחזרה את כל ה"קומפלט" הזה התגלה המחזה הקשה: צד שמאל באוזניות, ברמקולים ובמערכת סטריאו לוקה בחסר, כאשר אני משחק בהגדרות ומעביר בין LEFT ל RIGHT רואים בבירור את הבעיה, כאשר המד מכוון על LEFT הפלט חלש מאוד. אנא ממכ…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזית לד של סמסונג ופלייסטיישן3 אני מחפש מערכת קולנוע ביתית בעלות 1000-2000, כמובן עדיף יותר לכיוון ה1000 חשוב: שלמערכת תהיה כניסה אופטית בשביל הטלויזיה והפליסטיישן3 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? חבר שלי מעוניין לקנות LCD 37" עדיפות לFHD, אבל אם התקציב לא יספיק, אז HD READY. יש המלצות? הטלויזיה תחובר לממיר של הוט. ובנוסף לחיבור HDMI של DELL 1537. אשמח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-