אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקווה שתעזרו לי . יש לי כרטיס קול onboard realtek ac97. אליו מחובר מפצל שאליו מחובר כבל מאריך שמתחבר לסירוגין לאוזניות, וביציאה השניה עוד מפצל שאליו מחוברים רמקולים 2.1 creative sbs370, וביציאה השניה כבל חיבור 'בננה' למערכת סטריאו jvc. אמנם חיבור "טיפה" מסורבל אך ככה זה כבר מחזיק שנים בשקט בלי שום בעיה. כאשר האוזניות היו מחוברות עוצמת הסאונד הייתה יורדת במעט, אך כאשר הכבל המאריך שלהן מחובר לבד הכל כרגיל. לאחרונה קצת טיפלתי באזור שם, כחיברתי בחזרה את כל ה"קומפלט" הזה התגלה המחזה הקשה: צד שמאל באוזניות, ברמקולים ובמערכת סטריאו לוקה בחסר, כאשר אני משחק בהגדרות ומעביר בין LEFT ל RIGHT רואים בבירור את הבעיה, כאשר המד מכוון על LEFT הפלט חלש מאוד. אנא ממכ…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ"ל בנפח 30 ג'יגה, האם קיימת אפשרות להתקין עליו עברית?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נוסף. במחשב הזה הסאונד מעוות. שומעים דיבור מעוות כמו שמעוותים קול לאדם שמתראיין ברדיו ולא רוצה להזדהות. אני שומע דרך אוזניות שבמחשב אחר שומעים איתן מצוין. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי לא חשב פעמיים וקנה כבל קומפוננט של Monster כדי לחבר את הוידאו לטלוויזיה, אך אבוי... לצערו הוא גילה שאין בטלוויזיה (Sharp LC37SA-1) כניסת קומפוננט סטנדרטית אלא דרך מתאם לDVI, וכך המערכת מחוברת כרגע. עכשיו 2 שאלות: 1. האם המתאם הפשוט (הגיע יחד עם הטלוויזיה) מוריד מאיכות הסיגנל שמגיע דרך המונסטר? 2. האם יש דבר כזה כבל קומפוננט ל-21 פינים (scart) והאם יש למונסטר כאלה (הסתכלתי באתר שלהם, לא ראיתי איזכור של זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה. חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) : Apple- Apple Ipod 20GB Hp- Apple Ipod+HP 20 GB מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש ומה עדיף לי לקנות?! תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע. חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה). הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה. אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה lcd 40" samsung c530 וחשבתי לקנות רמקולים MICROLAB SOLO 6/7 לחבר אליה. אני מתכנן גם לחבר את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI ולראות סרטי HD. השאלה שלי היא: כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ורואה סרט, ישמעו את הסאונד דרך הרמקולים שמחוברים לטלוויזיה, נכון? האם יש יציאות ספיציפיות שאני צריך לבדוק אם יש ברמקולים/טלוויזיה? תודה מראש, טום
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי ערכה רמקולים 5.1 logitch X530 ועדיין רק שני רמקולים פועלים והתקנתי דרייברים לכרטיס קול..מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני יודע שפרטיסימו3 תומך ב7.1 אבל מה לגבי 6.1? אני שואל את זה בשביל לדעת אם יש תאימות מלאה בין CREATIVE Inspire 6600 6.1? ידוע לי שאודיגי2 תומך ב6.1 ותואם בצורה מלאה לסט הזה, מה לגבי פרטיסימו3?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581927 איך הנתונים שלו לצורך HTPC? האם הוא ב-level של ה-sony bravia מבחינת נתונים ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371886
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-