עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by szig,

שלום, ברשותי טלויזית לד של סמסונג ופלייסטיישן3 אני מחפש מערכת קולנוע ביתית בעלות 1000-2000, כמובן עדיף יותר לכיוון ה1000 חשוב: שלמערכת תהיה כניסה אופטית בשביל הטלויזיה והפליסטיישן3 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  4. אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  5. איך אפשר לראות כבלים במחשב? כרטיס טלויזה? ממיר? מה, אני לא מבינה בזה...(יש לי מנוי להוט אם זה קשור)

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by teddy85,

החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by barakmda,

אהלן חברים. התלבטות קשה. 5hv2 or siberia V2? ההבדלים במחירים לא משמעותיים לי - מדובר ב50 שקל הבדל (הסיבריה זול יותר), כאשר מדובר על הגרסאות ללא הכרטיס קול 7.1 שמגיע בגרסאות השחורות ועולה עוד 100 - 150 שקל יותר. אך השאלה, מה עדיף? הבנתי שה5HV2 אם זה משחקים בלבד, הסיבריה זה גם משחקים וגם מוזיקה. בנוסף הבנתי שהמיקרופון בסיבריה עדיף. תגובות? אמאממ. נ.ב - או שבכלל Plantronics 777 שעולות באזור ה350 שקל?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום לכולם, ותודה מראש לעזרה! אני מחפש טלווזית LED, 32 אינץ', ומתלבט בין 3 הדגמים הבאים: של חברת LG: http://www.getit.co.il/Prod/70282/12 של חברת SHARP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816977 של חברת TOSHIBA: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824204 של LG מצאתי ב1450 ש"ח, והשאר ב1400 ש"ח. כמובן שאם יש בידכם אלטרנטיבות, אני בראש פתוח לשמוע תודה רבה, לירן

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.) לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו …

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by FiFtyNiNe,

שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני צריך אוזניות עד 100$ לא יותר אני מזמין מאמזון http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/002-1283643-1226401 לינק לקטגוריות אוזניות: http://www.amazon.com/Headphones-Accessories-Supplies/b/ref=amb_link_3401592_50/105-6000347-4492466?ie=UTF8&node=172541 האוזניות מיועדות אך ורק לשירים לא למשחקים ולא לכלום. נ.ב תגיבו מהר בבקשה צריך להזמין תוך יומיים. תודה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by ganga,

אני יודע שזה לא הודעה רגילה הקשורה לנושא של הפורום ואני מקווה שלא יורידו אותו או ינעלו...זה משחק בן זונה ובפורום האחרים שראיתי אותו זה מזה תפס, היו מקומות שזה הגיע עד ל - 70 עמודים בערך . לפני שתגידו מה זה המשחק הזה סתם מטומטם וכו' תנסו מה אכפת לכם ונראה איך זה יתפוס... אז בקיצור המשחק הולך ככה כל אחד שמשאיר הודעה כותב תשובה לשאלה הקודמת ונותן שאלה משלו שאלות לדוגמא: מה עדיף פפסי או קולה? בית"ר או הפועל? קאזה או היימש וכו' הבנתם (כל אחד חייב לשים תשובה ושאלה כדי שהשחק ימשך ולא יקטע!!!) אז יאללה סבבה אני יתחיל מה עדיף אינפקטד משרום או אסטרל פרוגקשיין ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by tot5,

מישהו שמע על החברה הזאת? ראיתי את האוזניות האלה: http://www.amazon.com/NoiseHush-NX80-11832-Handsfree-Stereo-Headset/dp/B006LCJL60/ref=cm_cr_pr_product_top כרגע אני משתמשת ב- SKULLCANDY SUPREME. אני מעוניינת לקנות את מה שיש לי כרגע מחדש או את הNX80 של החברה הזו. מה עדיף? אם למישהו יש משהו אחר להציע סביב ה-100-120 ש"ח, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by MrCheese,

יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by Tomahawk,

Anyway. I am looking for a good home sound system, which will be mostly be used for music and the such, but could also cover as a home entertainment system. the price range is: up to 3700 for looking for speakers and reciver. Thanks alot, Tomahawk.

18. אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by guyishai,

שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by shlomi8,

לפני בערך 3 חודשיים קניתי את הרמקולים "sbs 580 5.1 " עכשיו היה לי פעם את "sbs 370 2.1" אבל כשאני שומע מוזיקה אני מרגיש כאילו שומעים יותר טוב ברמקולים הפחות יקרים ה370 לא יודע הבאס יותר טוב אני חושב אני ואצלי לא יודע לא שומעים הכי טוב...למישהו יש מושג למה?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  21. הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  22. שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה

24. אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.