עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oryrm19,

היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  2. אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by generalA,

אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  4. כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by eranmor,

אלה הנתונים שלה: Built-in 5.1channels amplifier Luxurious VFD display Individual CD, computer, AUX input available Magnetically shielded AC-3/DTS ready Simulated surround effect: stereo can be converted to surround Independent channel volume control: Front, surround, center and Subwoofer Self-protection of over-voltage, overload. Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,etc. Output power: 20w + 10W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5.25 " Front:/center /Rear:5*3"(full range) Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of Satellite: =45dB Sensitivity of Normal: 400 Packing: 2SET/CNT 700CTNS/20' Weight: 15KGS היא עולה 395 שקל.. שווה קניה?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  6. הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  7. אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by ffetetg,

תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. Started by aquarius,

האם האוזניות הבאות טובות לסביבות המאה עשרים שקל http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=16303&sog=E-Headphone בבקשה לענות לי די מהר כי אני לחוץ ד

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  11. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. מצאתי רסיבר ישן של אבא שלי General Stereo Receiver Model: CR- 10M Volt 100/220V AC http://img90.imageshack.us/img90/4096/1210061056pk4.jpg http://img90.imageshack.us/img90/7919/1210061200mx7.jpg http://img226.imageshack.us/img226/292/1210061217oj4.jpg http://img226.imageshack.us/img226/6563/1210061231yh6.jpg http://img226.imageshack.us/img226/2165/1210061313xo4.jpg האם ניתן לחבר אותו למחשב ? ואיך אני מחבר אליו את הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  14. היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by Or ei,

חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  16. לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?

18. Started by JAMOOS GADOL,

אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!

20. היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by dddd1234,

אתם מכירים את החברה? פשוט המליצו לי עליה(מבחינת עלות\איכות) ואני לא רואה יותר מדי חנויות שמוכרים אזניות שלהם.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. Started by Odedb52,

אהלן. כמו שהכותרת "מרמזת" - אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 בעיקר להאזנה למוזיקה בתקציב של 450 ש"ח ~. אני מתלבט בין JBL Creature, VS2421, ATP3. (אשמח כמובן לקבל הצעות אחרות במידה ויש). על ה- JBL שמעתי שהם באיכות סבירה למדיי ולא יותר מדי טובים, אבל אחלה עיצוב (לא חשוב יותר מדי). VS2421 שמעתי שהם אחלה רמקולים אבל חיסרון בולט הוא רעשי רקע כגון הפרעות של מכשירים סלולריים או זמזומים בווליום נמוך. ATP3, שמעתי רק טוב, אומנם קצת מיושנים וקשים להשגה כבר. אשמח לקבל דעות / המלצות / חוות דעת (גם על מוצרים אחרים). תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

מה עדיף :s05:

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  24. אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.