אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי בקרוב אני קונה מחשב חדש ואין לי מה לעשות עם המחשב הנוכחי,חשבתי על זה שאולי יהיה אפשר לחבר את המחשב הזה לטלוויזיה 29" של טושיבה 100hz ולצלחת לווין פרטית שמחוברת גם לאנטרנט לצורך הורדת קודים לערוצים... האם יש משו נוסף שצריך לשפר במחשב הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI. אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר תקופה ארוכה שמאז שהיתי בביקור אצל אנטולי ורכשתי את הרכיבים שהיתי צריך' הגיע הזמן לפרסם את התוצאות. יש לי שני זוגות אוזניות והם UR40 לבית ו KSC75 לניידות לנגן הD2 שלי. היתה לי בעיה עם הכבל הקצר של ה UR40 שהוא 1.2 מטר ורציתי להחליף לו כבל למשיהו יותר רציני וארוך. וגם בדקתי את הרעיון של לאטום את האוזניות כדי לההפוך אותם לסגורות לחלוטין - מה שיצא שהצליל הרבה פחות בהיר. ביום ראשון אני יקנה BLUETACK ויאטום אותם כמו שצריך. עכשיו המוד הרציני ביותר עברו ה KSC75 שבהם הוחלף הפסטיק שחוסם הרבה מהאוויר שיוצא מהם לרשת קשיחה (ההבדל הצליל עצום!) וגם החלפת כריות, שוב במטרה כדי לא לחסום את הפתח וגם כדי להשיג קצת יותר אטימות. כמו כן החלפתי את כבל ל KSC אך לאחר זמן מה ש…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 ....רציתי לשאול אם אפשר לחבר לו חיבור קואקסיאלי ? (להכין ).........אני לא רוצה לקנות וחשבתי שאם אני יחבר פשוט את שני הפינים או מה שיש שם (על הכרטיס) לחוטים שמתחברים ל(נקבה)RCA ומישם עם חוט קואקסיאלי למגבר אז זה יתן לי את אותו אפקט.....כי בסך הכל זה דומה לחיבור RCA......(או שאולי זה לא כזה פשוט ) תודה לעוזרים **עריכה-האם חייבים לחבר גם את הכבל של הCD?**
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בגדול לא כזה משנה לי פלזמה\LCD\LED וזאת מכיוון שאתמול עשיתי סיבוב בחנויות וכל פעם טלויזיה אחרת בלטה לי יותר מהאחרון גם באיכות רזולוציה וגם בצבעים וכל פעם היא היית מסוג אחר פעם פךזמה פעם LCD ואת האמת ממש אבל ממש במקרים נדירים זה היה LED. חשוב לי לציין ש 80% מהצפייה שלי יהיו ערוצי יס הרגילים לא ה HD (ערוצי ספורט בעיקר) וכמובן ההייתי רוצה שתהייה אפשרות לחבר כונן נייד ולצפות בסרטי 720P עם כתוביות בעיברית ב20% הנותרים אז הטלויזיה צריכה לתמוך בכתוביות בעיברית בעיקרון הכי הרבה אהבתי את Toshiba 40PB10V LCD 40 מה אומרים עליה? היא תקרא סרטים עם כתוביות בעיברית מכונן נייד? ובכללי אני זקוק להמלצה דיי זריזה כי אני חייב כבר היום לרכוש. תודב רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם האוזניות הבאות טובות לסביבות המאה עשרים שקל http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=16303&sog=E-Headphone בבקשה לענות לי די מהר כי אני לחוץ ד
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב זה מוזר מאוד אני מחבר את המכשיר לחשמל ולחור של האוזניות (צריך לשים אותו פה נכון?) והוא כנראה לא טוען, כיביתי אותו בלילה (לא, לא הוצאתי את הבטרייה) שמתי אותו לטעינה, ובבוקר עדיין 2 קווים! מה הולך פה.. ואיך אני עושה עידכון firmwire אם iriver plus לא עובדת לי? יש דרך לבדוק שהוא טוען? ואפשר לבדוק את מצב הבטריה רק שמנגן שיר?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי רמקולים במערכת 5.1 Creative Indpier 5.1 5300 וכשאני שם לדוגמא מוזיקה ב-Winamp או משחקים משחקים לא שומעים מהסנטר אלא רק מהקדמיים והאחוריים. אבל כשאני שם סרט DVD דרך תוכנת DVD למחשב אני קובע לו שישמיע לי באיכות 5.1 ואז הוא משמיע לי את רוב הסאונד מהסנטר? למה?
-
היי קיימת לי האופציה לרכוש את המערכת הזאת ב1300 שקלים, השאלה שלי היא איך היא (למטרות מוסיקה, סרטים וכו'.. אין ממש הגבלה)והאם היא טובה ביחס לאפשרויות האחרות שקיימות בשוק. הבקשה היא מערכת 5.1. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום תמיד אני מוצא תשובות בפורום הזה לכן אני מקווה גם הפעם שיהיה כך ברשותי מחשב נייד gigabyte מדגם w566n בעל כרטיס קול HD Audio עם יציאת אוזניות (ירוק) מיקרופון (אדום) וליין (ירוק). בנוסף יש לי רסיבר מדגם Yamaha RXV461 עם מגוון יציאות שניתן לראות בקישור זה: http://www.yamaha.com/yamahavgn/Images/YEC/AV_Receivers/Views/BP_RX-V461.jpg השאלה שלי איזה כבל והגדרות אני צריך כדי לשמוע מהמחשב בסראונד (5.1)? כמו כן אם אני מחבר לחיבור יו אס בי ברסיבר דיסק און קי עם שירים האם אני אמור לשמוע בסראונד? תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות סמסונג FULL HD ראיתי שיש A550 ולא מזמן הגיע לארץ A650 , יש ביניהם קצת הבדלי מחירים. רציתי לדעת מה ההבדל במפרט או באיכות שלהם. האם כדאי להוסיף כסף לA650 או שזה מיותר? בקיצור אני צריך פרטים, תודה רבה נ.ב בכמה לדעתכם אני יכול למכור את הטלוויזיה הנוכחית שלי - SAMSUNG LA32R81B ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-