אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טראק לא כ"כ חדש, אבל איכותי... Diving. הווקאלז פשוט הורסים אותי.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הכרטיס הינו של M-AUDIO ומיועד בעיקר להקלטות וכמובן למשחקים. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html הסיפור הוא כזה: ביום שישי כיביתי את המחשב לחלוטין וקפצתי לצפון עד למחרת,יום שבת. אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שאין לי סאונד . ביצעתי את כל התהליכים הרגילים-הסרת דרייבר/התקנה, החלפת כבל USB שום דבר לא עזר גם לא הטלת הכרטיס בחוזקה על הריצפה בכל מקרה,המחשב כן מזהה שיש כרטיס קול ואני כביכול מתקין אותו רק שהנורות הכחולות שהיו דלוקות בכרטיס כבר לא דולקות, סאונד כבר אין ,אוזניות לא משמיעות קול ,אני חושב שיש איזושהי בעיה חומרתית בתוך הכרטיס . הסתיימה האחריות על הכרטיס הזה ולא בטוח ששווה לתקן אותו במעבדה של חלילית (שם הוא נקנה) יש עוד כמה דרכים לנסו…
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה איך אני מחבר והאם אני צריך כרטיס קול: יש לי לוח אם של gigabyte 8sg667 שכולל תמיכה ב- 6 ערוצי קול, וsound blaster בסיסי על הלוח ברצוני לחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי כדי לקבל מוזיקה בפורמט 5.1 האם אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך בזה כמו ה- creative audigy? או שמספיק לי שלוח האם שלי תומך בנושא? אם אני לא צריך לקנות כרטיס קול, כיצד אני מחבר זאת למערכת, למערכת חיבורי RCA האם יש כבל? תודה חן
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש של קריאטיב עם יציאה אופטית בסביבות 400-450 שקל למשהוא יש הצעה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש בתחום הסאונד ובגישושים שלי יצא לי לראות המון DAC, מה זה? למה זה משמש? מי צריך את זה? בנוסף לכך יעזור לי מאד אם תוכלו להסביר לי גם על כרטיס קול ומגבר אוזניות. לגבי המלצה, יש לי 250 ש"ח להוציא על אוזניות IE ואני מתלבט בין SHURE SE102 וSENNHEISER CX300II. מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הודעה רגילה הקשורה לנושא של הפורום ואני מקווה שלא יורידו אותו או ינעלו...זה משחק בן זונה ובפורום האחרים שראיתי אותו זה מזה תפס, היו מקומות שזה הגיע עד ל - 70 עמודים בערך . לפני שתגידו מה זה המשחק הזה סתם מטומטם וכו' תנסו מה אכפת לכם ונראה איך זה יתפוס... אז בקיצור המשחק הולך ככה כל אחד שמשאיר הודעה כותב תשובה לשאלה הקודמת ונותן שאלה משלו שאלות לדוגמא: מה עדיף פפסי או קולה? בית"ר או הפועל? קאזה או היימש וכו' הבנתם (כל אחד חייב לשים תשובה ושאלה כדי שהשחק ימשך ולא יקטע!!!) אז יאללה סבבה אני יתחיל מה עדיף אינפקטד משרום או אסטרל פרוגקשיין ?