עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לחברי הפורום. לא מזמן פתחתי דיון כאן בפורום אודיו, על רמקולים סטריאו שאני מעוניין לקנות עד 3500 ש"ח. עכשיו הבקשה קצת משתנה וכך גם התקציב. אני מועניין שתתנו לי פרטים על בוקסות גדולות 12/17 אינצ' והמלצה תואמת למגבר בשביל הבוקסות. התקציב שלי גדל ל-6000 ש"ח לבוקסה אחת+מגבר(בוקסה אחת בגלל שאני חושב שבתקציב הנ"ל אני אוכל לקנות רק בוקסה אחת, מה גם שזה יספיק לי נראה לי) אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה בדיוק מהתקציב הנ"ל אני אמור להקציב למגבר? מה אתם אומרים על הבוקסה הזאת: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1095 ? או על זה: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?cPath=59_394_398&products_id=1079 נ.ב- יש איזה מידע כלשהו שאנ…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by ilanb0,

קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  3. חיברתי את המערכת סטריאו 2 רמקולים למחשב וזה עובד סבבה.. עכשיו יש לי גם סאב וופר בלי הזוג לווינים.. יש דרך שאני אוכל לחבר בין המערכת סטריאו לסאב וופר למחשב ? זה הסאב וופר: INSPIRE 2.1 G380 Creative אני חושב שאני צריך את שני הכבלים האלו: איך קוראים בידיוק לכבל הזה? ולכבל הזה: שאני אדע מה לבקש בהום סנטר = \ קיצר אני חושב שאני מחבר עם הכבל הראשון בין הסאב למחשב ועם הכבל השני בין המערכת לסאב וככה אני סוגר מעגל .. תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  5. שלום, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר שינה שלי בתקציב של עד 4k. המרחק הוא 2.8 מטר, לכן אני מעדיף 42". קריטריונים: + חובה מסך FHD, יש לי מספיק תכנים מתאימים לניצול הרזולוציה. + כמובן שאיכות תמונה טובה מאוד ב FHD, עם שחורים אמיתיים וחדות. + מעדיף מסגרת מט. + שתתאים ל"משחקים" - מתכוון לחבר PC. (מהירות תגובה, מריחות) + שיראו OK גם בתכני SD + מחייב כניסת SCART דברים שפחות חשובים: - עובי המסך. לא מעניין אותי. - איכות הסאונד / רמקולים. לא הולך להשתמש בהם כמובן כשיש מערכת סטריאו משובחת וק"ב. - מאפיינים עיצוביים שבאים על חשבון פונקציונליות. - חיבורי USB למיניהם / מקלטי DVB-T הם בונוס נחמד - אבל לא נכנסים בשיקול. אני שמתי עין על ה Sharp LE600 בגודל 40". מדובר בטלוויזיית LED מסוג Full A…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. לא יודע אם זה הכרטיס קול הזבל הזה של ASUS אבל אני פשוט משתגע!!! שומע המון רעשים למשל כשדף אינטרנט נטען, כמה רעשים סטטיים כאלה... מה זה הדבר הזה? ???

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי. אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by Black Knight,

היי קיימת לי האופציה לרכוש את המערכת הזאת ב1300 שקלים, השאלה שלי היא איך היא (למטרות מוסיקה, סרטים וכו'.. אין ממש הגבלה)והאם היא טובה ביחס לאפשרויות האחרות שקיימות בשוק. הבקשה היא מערכת 5.1. תודה רבה!

9. אהלן יש לי רסיבר של פיוניר VSX-LX70 סטרימר Venice V38 HD Combo ופלזמה 50 אינץ'. רציתי לדעת איך אפשר להעשיר את חווית הצפייה בטלויזיה בעזרתם. מה זאת אומרת? למשל לחבר את הסטרימר לראוטר ולהשתמש ב-Tversity. (אפשר לחבר אותו גם לרסיבר? ואם כן, מה עדיף?) איזה אפשרויות אני מקבל עם Tversity? יש עוד תוכנות שכדאי לי להשתמש בהן ביחד עם הסטרימר (למשל XBMC, אם אפשר בכלל?) מקווה שהבקשה שלי מובנת תודה!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by evman007,

מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב. אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD. התקציב הוא 1000+ גג עד 1200. נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  11. מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by anatoli,

אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by harley,

כמו בכותרת - לא מצליח לקבל סאונד דרך חיבור ה HDMI של לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H. המערכת: i5 650, הלוח הנ"ל ומריצה win 7 32bit. על פי החוברת המצורפת בתפריט הסאונד אמורים להיות 4 פריטים (speakers, digital audio, digital audio-optical ו HDMI). בפועל - חסר ה HDMI. התקנתי את הדרייברים המצורפים, עדכון שלהם מהאתר של gigabyte ואפילו דרייברים של לוח אינטל (שהומלצו כפתרון לבעיה באתר בחו"ל). למרבה הצער - אצלי זה לא עזר. הצילו!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  14. היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  15. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 ....רציתי לשאול אם אפשר לחבר לו חיבור קואקסיאלי ? (להכין ).........אני לא רוצה לקנות וחשבתי שאם אני יחבר פשוט את שני הפינים או מה שיש שם (על הכרטיס) לחוטים שמתחברים ל(נקבה)RCA ומישם עם חוט קואקסיאלי למגבר אז זה יתן לי את אותו אפקט.....כי בסך הכל זה דומה לחיבור RCA......(או שאולי זה לא כזה פשוט ) תודה לעוזרים **עריכה-האם חייבים לחבר גם את הכבל של הCD?**

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by aaviran,

לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד. חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  17. יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by es88,

קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  20. ?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין סטים של רמקולי 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים (חלק בHD) סדרות ומעט מאוד מוזיקה קראתי קצת והגעתי לאופציות האלו: Microlab X-13 http://tms.co.il/product/7620 Microlab FC550 http://tms.co.il/product/3495 Philips SPA5300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2556967 המחיר של שלושתם הוא בתקציב (עד 500) כך שהאיכות בסרטים תהיה הגורם המכריע וכן ראיתי את הסט הזה : Logitech Z323 ב270 ש"ח האם הוא עד כדי כך פחות טוב מהסטים הנ"ל אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  23. שלום אנשים, אני צריך המלצה לנגן מוזיקה עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג רק אם ההשקעה באמת כדאית). הנגן הוא מתנת יום-הולדת לידידה טובה שלי אז אני קצת לחוץ בזמן (מצטער...). הדברים החשובים בנגן: איכות שמע ונוחיות שימוש/תצוגה. ראיתי את ה-creative zen בסקאלת המחירים הזו אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו... אשמח לעזרתכם... תודה.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  24. מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by oryrm19,

היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים