עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dima323,

משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by theenema,

יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ITSIK86,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lader,

מה יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  8. אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by doker,

יש לי נגן S9 ואוזניות PX100 אני רוצה לשדרג את האוזניות באוזניות אחרות מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר עד 400 שקל בהזמנה מEBAY שיספקו לי גם עוצמה וגם איכות? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by manshush,

מה המרחק צפייה האידיאלי מטלוויזיה 37 בתכני full hd? (אקס בוקס)

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  11. מחפש המלצה לנגן איכותי שתומך בעברית עם טעינת סוללה פנימית....עד 2 גיגה.. או כל נגן איכותי שתומך בעברית עם אחריות.. עד 600-700 שקל.. נפח 1-2 גיגה עד 20+ שעות שמיעה תמיכה בפורמט MP3 ו- WMA רדיו FM עם אופציה לשמירת תחנות מיקרופון פנימי מיון לפי שם השיר, האמן, האלבום, זאנר, שנה או לפי רשימות שמע (playlists) עד 5 סוגי איקוולייזר שונים כולל כוונון עצמי תמיכה ב- USB 2.0 להעברת נתונים מהירה למסך תאורה לצפייה בשמות השירים גם בתנאי אור נמוכים בערך תפנקציות האלה... יש דבר כזה?.. שהנגן לא מעפן ונפילה קטנה ישבר ויהרס ..ושלא יהיה נגן גדול ואני מעדיף MP3.. בלי וידאו תודה... מה שמצאתי זה http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16186 700 שקל.. אן זה ה 730 http://www…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אני סובל כבר 4 ימים עם זבל גנרי שהורס לי את עור התוף בבקשה תמליצו לי על משהו, רמקולים עד 250 אוזניות עד 150.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by roey8,

רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TermiNal,

אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by Monstalicious,

אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by OZ123,

השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by new!!!!,

איזה אזניות הכי טובות ? בערך ב50 שקל SONY COMMUNICATION HEADSET Genius Headset & Microphone - HS-02A PH-101 HEADPHONES + MIC - OEM מה הכי טוב כאן?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by ma4351,

צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יובא מארה"ב ומוכרים אותו בגלל שמי שמוכר קנה את הX5 (הוא לא סתם אומר את זה... אני מכיר אותו..) עשכיו הוא מוכר לי אותו ב1000 שקל אחרי שהורדתי אותו מ1200 יותר מזה הוא לא מוכן לרדת הנגון מיובא מארה"ב (אם אני אקנה אני אצתרך לקנות שנאי מיוחד נכון? יש בעיות איתו? כמה הוא עולה בערך?) עכשיו שווה לי לקנות אותו או לא??? המכשיר חדש בקופסא נפתח רק לבדיקה כך הוא טוען.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.