אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכול המומחים ! יש ברשותי המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ (HI 8) המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים השונים הישן לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . בעבר רכשתי את LG-288 המשולב וידאו+DVD ואכלתי ממנו רק מרור. כמובן שגם השרות של "רטפון" היה מ$ורבן במיוחד . לא יצא לי לעבוד כמעט עם המכשיר בלי תקלות ! משום מה אתם מאוד ממליצים דווקא על מכשיר LG 388 או LG 389 אבל מי שנכווה ברותחין - נזהר מפושרים ... האים חברות אמינות הוציאו די-וי-די מקליטים אמינים מלבד LG ? אני מעוניין שיהיה USB כמובן במכשיר. לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ כי יש ברשותי תקינים. מעוניין בכניסות S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו). (דרך אגב האים מכשיר DVD המקליט על hard-disk מומלץ במקרה ויש כמה …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
, עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ערב טוב אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה . עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב . אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר. אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והא…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לנגן על פסנתר דרך המחשב יש לי כל מיני תוכנות שמאפשרות לנגן מהמקלדת הרגילה אבל זה כמובן לא נוח בכלל שמעתי שאפשר לחבר כל מיני אורגנים ומקלדות למחשב דרך חיבור מידי . איך זה מתבצע? האם יש מקלדת רגילה בצורת קלידים של פסתר שאפשר בעזרתה לנגן ? (המחשב מפיק את הצלילים) או שאני חייב לחבר מקלדת או אורגן שמפיק את הצלילים בעצמו ומעביר אותם למחשב דרך חיבור midi או משהו כזה? אשמח לקבל הסברים ו/ או הפניות להסברים בנושא
-
- 4 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום חבר טוב שלי רוצה לקנות מערכת למחשב הוא לא יודע איזה 3 רמקולים שזה שניים ועוד סאב או 5 אז אני רוצה המלצות בבקשה טהמחיר הוא עד 100 דולר אחותו טסה לאמריקה והיא יכולה לקנות או שם או בדיוטי אז בבקשה תמליצו מה שווה מה לא ועד 100 דולר...תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי אוזניות חדשות והאיכות לא נשמעת כ"כ טוב כשהן מחוברות למחשב, אפילו בפלאפון האיכות יותר טובה, רציתי לשאול האם כרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי יכול לעזור לי בכך, ואיך יודעים איזה כרטיס הוא יותר טוב ממה שיש לי כבר מובנה בלוח אם, יש לי עוד אוזניות שמחוברות בUSB עם כרטיס קול מובנה בתוכן ושומעים הרבה יותר חזק. דגם של הלוח אם: ASROCK h91-m-plus. אם אפשר המלצות לכרטיס קול לא כ"כ יקר שיעשה את העבודה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שמתי לב שכשאני משחק BF3 עם אוזניות הנשקים נשמעים לי ממש הרבה יותר איטיים מהרגיל נשק של 800RPM נשמע 600RPM בערך. הרמקול הם SOLO 6 והאוזניות סנהייזר HD202 . אותו דבר קורה כשאני מחבר את האוזניות מקדימה (מוגבר) ומאחורה (באותו החיבור של הרמקולים) . אני ממש לא מדמיין וההבדל מאוד מאוד בולט ללא ספק . שמעתי על דרייברים (של רמקולים) איטיים ומהירים . עד כמה שאני מבין זה מקסימום משנה את הצליל בקטע של יותר/פחות "באסי", אולי זה קשור גם פה אבל ? עם אוזניות לוגיטק G35 הסאונד נשמע כמו בסולו 6 מבחינת הקצב אש .
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-