אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים רמקולים 4.1-5.1 של חברה טובה ושאני אהיה מרוצה מהם התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ואני מחפש משהו בסביבות ה-60W-120W RMS עכשיו לא חובה הרמקולים הכי משובחים והנה גם כמה דגמים שמצאתי בהם עיניין ואשמח לקבל את הדעה שלכם עליהם, כמו כן תביאו לי גם המלצות אולי אני אתרשם מהם יותר! בכל מקרה מחר או מחרתיים אני נוסע "לדגום" את רמקולים אז ככל שתגיבו יותר מהר יעזור לי יותר Altec Lansing ATP5 (4.1) - 1250-1350 NIS http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=ATP5 VIDEOLOGIC VL-60537-ZXR-500 (5.1) - 900-950 NIS http://www.pure-digital.com/Products/Product.asp?Product=VL-60537&PageType=Features Genius SW-5136-1199GAR (5.1) - 850-950 N…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
sb live 5.1 vs realtek alc658 מי נותן צליל איכותי יותר ה LIVE 16 ביט ן BIT ONBOARD 20 המחחשב מספיק חזק כך שצרחת משאבים לא משחקת תפקיד רק איכות הצליל ב MP3 ומישחקים חשובה. ERO
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יודע שהיו מלא נושאים על זה אבל כל פעם המליצו על משהו אחר... אני רוצה אוזניות בשביל לחבר לפלאפון (לא למחשב) ולשמוע מוזיקה ..... אני יסתובב עם האוזניות אז אני לא רוצה אוזניות גדולות וכבדות... אבל שיהיו עם איכות שמיעה טובה... בסביבות ה 300 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב החדש שלי,וראיתי כמה דגמים שמתאימים לתקציב שלי - http://www.luxeonav.com/en/em4.htm 4.1 של LUXEON עולה 280 שקל (די זול..) ושמעתי את זה אצל מישהי וזה נשמע לי לא רע אבל לא שמעתי דברים אחרים כך שאין לי למה להשוות - http://www.luxeonav.com/en/t5.htm אותה חברה אבל 5.1 - עולים 520 שקל - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers עולים 520 . זה של CREATIVE אז אני מניח שזה רמקולים טובים אבל אני לא ממש יודע זה פחות או יותר הדגמים שראיתי, אם מישהו מכיר אותם או מכיר משהו אחר שהוא חושב שהוא יותר טוב/נותן יותר יחסית למחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי היום את האוזניות במחיר של כ- 180 ש"ח והיתרון הוא שהן האוזניות IE היחידות שראיתי שמתלבשות על האוזן (CLIP-ON) כך שאין מצב שבזמן פעילות ספורטיבית הן יזוזו מהאוזן. קראתי ביקורות מעורבות על אוזניות IN EAR על כך שבזמן פעילות ספורטיבית הן זזות ומפריעות לאימון השימוש של האוזניות יהיה לשמיעת מוזיקה בעבודה, ריצה ורכיבת אופניים כך שחשוב שלא יפריע ויהיה נוח לשמוע מספר שעות ברצף. הקשבתי היום לאוזניות IE של נוקיה והאוזניים כאבו לאחר מספר דקות... הנגן שבו אני משתמש הוא פשוט וקצת חסר עוצמה כך שאני צריך אוזניות שנותנות עוצמה גבוהה יחסית ולא רק ב- FULL VOLUME. אני שומע בעיקר רוק ושירי גלגל"צ אז חשוב שיהיה באס אבל שלא יהיה מוגזם וכמובן שאיכות השמיעה תהיה טובה יחסית לתקצ…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!
-
- 17 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300849.0 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל חשבתי שזה המקום המתאים ביותר כי הכי סביר שיהיו פה אנשים שנתקלו בבעיה... הפלסטיק של הקשת, מעל הרמקול השמאלי, בחלק הפנימי ("אחורה") התחיל להיסדק בצורה משמעותית. ממש בתחילת הקשת ליד הרמקול ממש. אני אצרף תמונה כשאני אגיע הביתה. קרה למישהו משהו דומה? יש המלצות לגבי איך לטפל בדברים כאלה? משה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כל המלצה תתקבל בברכה, אין לי כ"כ מושג בתחום.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם הכרטיס הגרפי של ATI 4870HD יכול להוציא TRUE HD ו DTS HD מלא?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה וסרטים. מערכת הרמקולים שלי היא ATP3, מערכת 2.1, ולא צפויה החלפה בקרוב. שמתי לב שהמבחר לא ממש גדול, לאור העובדה שאני לא מעוניין להשקיע יותר מ-400 ש"ח (יש לי את הכסף, אך זה נראה לי מיותר, אלא אם תשכנעו אותי אחרת - נראה אותכם ). בכל אופן... הכרטיס שחשבתי לקנות הוא Creative Audigy 2 7.1 Bulk (נלקח מלוג'יק, 330 ש"ח). מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שתצליחו לעזור לי הקמתי מערכת גדולה שכוללת שני רמקולים ענקיים של 17 אינץ, מקרן, שתי טלויזיות, קופסאת מיתוג שמפצלת בין מספר מקורות אודיאו ווידאו(מחשב מדיה ,ממיר יס וחיבור לאודיאו 3.5mm), ומפצל vga. הכל עובד סבבה חוץ מהרעש המעצבן ברמקולים, כשאני בוחר להציג את המחשב דרך הקופסאת מיתוג, יש רעש רקע חלש ומציק כל הזמן, ומן צרצור חזק יותר כל פעם שאני משנה משהו במסך, גולל את המסך למטה או פותח חלון חדש למשל. בממיר של יס יש תמיד רעש רקע די חזק, יותר חזק מהמחשב. כל הציוד הזה נמצא באיזור די קטן וצפוף, וכל הכבלים דחופים ביחד בצפיפות, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא הפרעות אלקטרומגנטיות שכל הכבלים האלה יוצרים אחד על השני. מישהו מכיר פיתרון …
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקיי אחר חיפושים רבים אחרי רמקולים רצפתיים יד שניה שיהיו וים את ההשקעה מצאתי את הרמקולים הבאים : ACOUSTIC RESEACH של STW-510B! 150 W 40-46 KHZ 10 INCH WOOFER במחיר של 1600 שח !!! מה אתם אומרים עליהם ? אגב הרמקולים משנת 1992.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
כן, הזמנתי בסוף את הנגן המצויין הזה, קראתי עליו כל כך הרבה ביקורות טובות! לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת! פשוט נגן מצויין, נקווה לטוב, אמור להגיע תוך משהו כמו 4 ימים. 560 שקל עלה. צפו לביקורת גדולה, עם תמונות (כמעט בטוח). :]
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-