אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת אוזניות איכותיות ( יחסית למחיר כמובן ) אני מתכוון להשתמש בהם בבית בעיקר בחיבור לכרטיס קול ( AUDIGY 2 ) וגם מידי פעם לרסיבר שלי ( YAMAHA RXV 1000 ) השימוש שלהם יהיה בעיקר למוזיקה . חשוב מאוד שיהיו נוחות ואקוסטיות שמכסות את כל האוזן כדי לבודד כמובן רעשים חיצוניים. התקציב שלי הוא עד 400 שקלים + - אם אפשר משהו טוב ב 300 עוד יותר טוב ... ראיתי כמה אופציות רציתי שתגידו לי לפחות לפי הדגמים האלה על איזה כיוון כדאי ללכת .. 1 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=620&lead_id=&look= 2 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=479&lead_id=&look= 3 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= 4 ) http://www.t…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט רב כאן בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. כרגע אני משתמש בכרטיס ONBOARD של REALTEK וממש מאוכזב מהסאונד של המערכת. אני יודע שאתם ישר תשאלו אותי באיזו מערכת אני משתמש כדי לדעת אם תהיה השפעה לכרטיס אז אני כבר אומר שהמערכת לא פשוטה, לא רמקולים למחשב או משהו כזה למעשה המערכת היא: רסיבר ONKYO TS 576 שמחובר למערכת רמקולים 5.1 של CAV DT220 כך ששיפור בסאונד בהחלט אמור להיות. הדרישות שלי ממנו הן שיפור במשחקים שיפור דחוף למוסיקה בסטריאו והעברה של סאונד ב HD ולכן החלטתי ללכת עליו. מישהו יודע האם לכרטיס יש באגים כלשהם? האם הוא מעביר את פורמטי הסאונד החדשים בHD ללא בעיות? ומאוד מאוד חשוב לי איכות הסאונד של מוסיקה בסטריאו.. קראתי כאן שמישהו בפורום רשם שהכרטיס החדש פחות ט…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
האם קיימת תכנה שיכולה להסיר או לפחות להפחית רעש של תקליטים בהקלטה מפטיפון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה נגנים יש בסיבות המחיר הזה בשוק כיום שאתם ממליצים, שהדברים החשובים הם: - עמידות. - גיגה זכרון. - 600-700 ש"ח. - תמיכה בעברית (יש לא הפוכה?). - ממשק משתמש לא מסורבל (שינגן מוזיקה בעיקר, לא צריך מיליון דברים). - ממשק מול מחשב פשוט (תמיכה ב MASS STORAGE DEVICE כולל עדיפות להעתיק שירים עם זה).
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים. 1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי ) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי? 2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית) 3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך? 4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים? 5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או ל…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כבל עם שני ראשים של XLR (זכר) וראש של כבל אודיו סטנדרטי 3.5 מ"מ בצד השני (משהו כזה). העניין הוא שאני מעוניין בכבל ברמה מקצועית, ויש המון חברות והמון כבלים כאלה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא כבל כזה? אציין כי הוא ירכש בניו יורק ויובא עם קרוב משפחה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI - HDMI וחיברתי את הטלויזיה שלי למחשב. הבעיה שרואים בטלויזיה למשל את המסך של המחשב כרגיל, ובמסך של המחשב רואים רק את הרקע- כאילו המסך התפצל לשניים. ניסיתי לשחק בהגדרות של ה NVIDIA אבל לא הצלחתי למצוא שם משהו שיוכל לגרום לי לראות את אותו המסך גם במחשב וגם בטלויזיה. ויש עוד שאלה, הטלויזיה מוציאה רעשים מוזרים כאלה שהכבל מחובר ורואים במחשב. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב זה מוזר מאוד אני מחבר את המכשיר לחשמל ולחור של האוזניות (צריך לשים אותו פה נכון?) והוא כנראה לא טוען, כיביתי אותו בלילה (לא, לא הוצאתי את הבטרייה) שמתי אותו לטעינה, ובבוקר עדיין 2 קווים! מה הולך פה.. ואיך אני עושה עידכון firmwire אם iriver plus לא עובדת לי? יש דרך לבדוק שהוא טוען? ואפשר לבדוק את מצב הבטריה רק שמנגן שיר?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בס"ד משהו יודע אם יש עדכון כדי לראות עברית (ולא עברית הפוכה) בנגן iriver h10 ?? וגם אם משהו יודע על עברית בכלל לנגן של iaudio x5l ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות AKG K81DJ, ואתמול נכנסתי להתלבטות האם קיימות אוזניות IEM בטווח מחירים דומה שמגיעות לאותה רמה מבחינת סאונד נקי, באס עוצמתי ואטימה מרעשים חיצוניים? ובאופן כללי, אם למישהו יש דעות בעד ונגד ה-K81DJ אני אשמח לשמוע יש לציין שאני מתכוון לשמוע בעיקר ברכבת/אוטובוס/רחוב, בלי מגבר, על הנגן iRiver Clix2 אני שומע בעיקר Dream Theater, RHCP, Rage Against The Machine, In Flames, Opeth, Orphaned Land, Finntroll, ודברים בסגנון אני באסיסט ומאוד חשוב לי להקשיב לבאסליין בשירים, לכן אני רוצה שהוא יהיה מודגש תודה (:
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-